Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397304 18 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Bizim araçlara uymaz mı? Farklı olan şey nedir acaba Yakup? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Muhtemelen uyar ama sadece 'Sony' olması iyi performans veya Avrupa'dakini vermeyebilir bunlarda premium vs şeyler de oluyordu. Hoparlör en nihayetinde uymasa bile uyduruluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397321 USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397337 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. O zaman çıkmadan haber bekliyorum gelmezse yapıştır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397369 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: USA EU farkı yok. mid/bass larda ön arka farkı yok. belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı Aralık 30, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397376 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı Sağ sol farkıda yok 1) kapı bas/mid 2) ön tweeter 3) arka tweeter (aslında önle aynı ama kapak var üzerinde) 4) ön konsol tipler bunlar. USA parça no sistemi farklı verdiğin kodlardan bişey çıkmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397380 belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ...@Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397381 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 Ebay da paypal geçiyor kredi kartı almıyor çoğu satıcı... bende niyetlendim ama nasıl yaparız orasını bilemiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397383 Şimdi, Özer Aksu yazdı: 700 TL ebay de bakman faydana. 30$ kargo ile tr ye gönderiyor. Kaçırma derim Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/272423601348 biliyorum satıcı ile görüştü bir arkadaşım satıcı sıkıntılı biraz gümrük ne çıkar bilemiyorum yoksa çoktan almıştım Ankarada bir arkadaşım çerçeveyi bulmaya çalışıyor tuş takımı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397390 Ebay da paypal geçiyor kredi kartı almıyor çoğu satıcı... bende niyetlendim ama nasıl yaparız orasını bilemiyorum... Ebay.com dan yeni PayPal açarak alabilirsin. Ben alıyorum sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397463 9 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: belki o şöyle olabilir 5-6 dediği olay sağ sol gibi ... @Tamer Perperek ST direksiyon oluyor fakat dremelle ince bir işçilik şart cc ve sağ tarafta bulunan müzik tuşları için ... Bir ricam olacak sizden musait bir zamanınızda satıcıya bir sorarmısınız aşşağıda kodları bulunan parçalar elinde varmıdır ? fiyatları nedir kargo ne kadar tutar? F1EB-118835-DE3JA6 Sony çerçeve en son mca kasanın BM5T-18K811-FH Sony dokunmatik tuş takımı @Serkan Karakoca bu numaralara gore birsey bulamadi sistemden sitedeki gorustugum eleman. Ben Paypal olayini daha denemedim ama yeni hesap acip deneyecegim , kargo olarak Turkiye'ye direk ucuk rakkamlar cikiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397467 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: @Serkan Karakoca bu numaralara gore birsey bulamadi sistemden sitedeki gorustugum eleman. Ben Paypal olayini daha denemedim ama yeni hesap acip deneyecegim , kargo olarak Turkiye'ye direk ucuk rakkamlar cikiyor. Tamer abi ben de senden haber bekliyorum. Eğer ki olursa bende alayım şu hoparlörlerden Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397469 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Tamer abi ben de senden haber bekliyorum. Eğer ki olursa bende alayım şu hoparlörlerden @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397534 @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. Ben o parçaları temin edicem abi kafaya koydum... halledicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20179 yıl comment_397701 30.12.2016 - 22:51 tarihinde, Tamer Perperek yazdı: @Berat Hasbek bir iki defa denedim yazmayi satis temsilcisi ile denk gelemedik henuz.Serkan in numaralari veridig parcalari sordum dun ama o parcalara gore birsey bulamadilar. Teşekkür ederim finiş kodunu bulalım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın