Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 St Direksiyon

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese Selam,

Aşağıdaki ST direksiyon çok hoşuma gitti ve sitedeki satış danışmanı ile birebir sohbet etme fırsatım oldu.Bana birkaç soru sorduktan sonra benim aracıma uygun olduğunu söylediler problem çıkmazmış.Bunlarda 2 model varmış bir Sync uyumlu diğer ise Touch uyumlu navigasyonlular içinmiş.

Daha önce çıkmacılarda hiç ST direksiyona denk geldiniz mi arkadaşlar ? Denk geleniniz olduysa fiyat hatırlıyormusunuz ?

http://www.tascaparts.com/oe-ford/dv6z3600ea

2013-ford-focus-st-steering-wheel.jpg

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 7,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Berat Hasbek
    Berat Hasbek

Sony hoparlör de istiyoruz  

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ayak aydınlatma için az bekle. Bende süper bir fikir var. Bi yapıyım detaylı foto atacam.

• Berat Hasbek
    Berat Hasbek

Kargo 100 dolar neredeyse 4 hoparlör fiyatı ama gözümü kararttım sıfır bile alabilirim.  Haber bekliyorum sizden  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

St olarak tr de bulmanız zor . Servisten istenebilir ama pahalı olacağı kesin . Mevcut direksiyonda problem yoksa kullanmanızı öneririm. Gorsellikten başka birşey katmayacağı kesin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Özer Aksu yazdı:

St olarak tr de bulmanız zor . Servisten istenebilir ama pahalı olacağı kesin . Mevcut direksiyonda problem yoksa kullanmanızı öneririm. Gorsellikten başka birşey katmayacağı kesin

Servis çok pahalı çeker, ocak ta fort lauderdale'a gidiyorum o yüzden kaşıntı başladı :)

Yanıtlama zamanı:

Ondan önce geniş ekran renkli gösterge paneli , 5" navigasyonlu ekran sony çerçeve, hoparlorler gibi göze, işlevselliğe, kulağa hitap eden parçalarla başlasan daha iyi olur bence [emoji2]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

TFT ekran için aslında Gürkan konu başlığı altında gelince yazarım diye bahsetmişti ama sonradan birşey çıkmadı orda.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Tamer Perperek yazdı:

TFT ekran için aslında Gürkan konu başlığı altında gelince yazarım diye bahsetmişti ama sonradan birşey çıkmadı orda.

Ah Tamer ah :)

Gelecekte....

Yanıtlama zamanı:

Sony hoparlör de istiyoruz :D 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Berat Hasbek yazdı:

Çıkmacılarda zibil gibi vardır yahu nasıl bulamıyorsun. Şurda 2 ay evvel desen parçacımda vardı.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Çıkmacılarda zibil gibi vardır yahu nasıl bulamıyorsun. Şurda 2 ay evvel desen parçacımda vardı.

Abi burda çıkmacı yok :) Ankaraya mı geleyim :D 

Ayrıca sitedeki şu hoparlörler acaba sony mi yoksa standart olanlar mı? 

http://www.tascaparts.com/ford/focus/cv6z18808c/2013-year/titanium-trim/2-0l-l4-flex-engine/body-cat/sound-system-scat/?part_name=inst-pnl-speaker

Yanıtlama zamanı:

:zha::zha::zha::zha::muha::muha::muha::muha: Berat heryerde hoparlör diyon :D Kesin rüyalarınada giriyodur. Merak etme bu azimle bu hoparlörü bulursun / bulacağız......

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Abi burda çıkmacı yok :) Ankaraya mı geleyim :D 

Ayrıca sitedeki şu hoparlörler acaba sony mi yoksa standart olanlar mı? 

http://www.tascaparts.com/ford/focus/cv6z18808c/2013-year/titanium-trim/2-0l-l4-flex-engine/body-cat/sound-system-scat/?part_name=inst-pnl-speaker

Benziyor sony e. Sen bi şu numarayı arasana varmı elinde bakalım. Emre sönmez 05337354988 selamımı söyle.

--0 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

:zha::zha::zha::zha::muha::muha::muha::muha: Berat heryerde hoparlör diyon :D Kesin rüyalarınada giriyodur. Merak etme bu azimle bu hoparlörü bulursun / bulacağız......

Ya bir de tweeet diye sayıklasaydı ?

Yanıtlama zamanı:

Bende var yollardım.... Sen daha dur ayak aydınlatma ve sis farı kablosu diye başlayacak... :zha::zha::zha:

Yanıtlama zamanı:

Benziyor sony e. Sen bi şu numarayı arasana varmı elinde bakalım. Emre sönmez 05337354988 selamımı söyle.

--0 dakika sonra eklendi--

Ya bir de tweeet diye sayıklasaydı ?

Onu da arıyorum ki :D 

Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Bende var yollardım.... Sen daha dur ayak aydınlatma ve sis farı kablosu diye başlayacak... :zha::zha::zha:

Varsa bekliyorum bile :D Ayak aydınlatma da var proje de sis farım var :D bu kadar uğraş dur 2 seneye satarım ben bunu mk4 ile :D 

Yanıtlama zamanı:

:D

:DAyak aydınlatma da var proje de sis farım var :D bu kadar uğraş dur 2 seneye satarım ben bunu mk4 ile :D 

Ayak aydınlatma için az bekle. Bende süper bir fikir var. Bi yapıyım detaylı foto atacam.

Yanıtlama zamanı:

Zaten -24 lerde geziyoruz abi :D havaların ısınmasını bekliyorum şimdilik parça topluyorum ^_^

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.