Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395246 Hayırlı akşamlar. Öncelikle Allah hepimizi kazalardan korusun diyerek başlamak isterim. Aracın durumu şuan böyle, yürüyeninde sıkıntı yok gibi geldi bana çünkü işlemler bitince eve sorun çıkarmadan getirdi. Soldan ön ve arka tampon hasar aldı, ön-arka far kırıldı ve soldan bagaj içeri doğru şişti. Tavsiyeleriniz ne yönde olur ? Servis mi yoksa sigortacının yönlendireceği anlaşmalı yer mi ? Bu arada sigortacım dayım olur Tabi çıkacak olan hasar kaydınıda düşünmek lazım, muhtemelen servis hem rakamı yüksek hemde süreyi uzun tutacaktır. Kafamda deli sorular Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395249 Geçmiş olsun OEM parçalar kullanılsın ve işçilik iyi olsun yeter. Bence yetkili servis, hasar kaydının ücreti önemsiz çünkü ne değiştiği ortada olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395251 @Yakup Çağatay Sağolasın teşekkür ettim. Bende öyle düşündüm ama sürede önemli, birde hiç servise gitmedim yardımcı olacak bir tanıdık vs. olsa diye bakacağım sabahtan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395252 3 dakika önce, Uğur Akdaş yazdı: @Yakup Çağatay Sağolasın teşekkür ettim. Bende öyle düşündüm ama sürede önemli, birde hiç servise gitmedim yardımcı olacak bir tanıdık vs. olsa diye bakacağım sabahtan. Şahsuvaroğlu'na yakınsan oraya gitsene Malum exper gelecek o beklenir biraz sonrası malum araç durumuna göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395253 @Yakup Çağatay Baktımda hasar anlaşmalı kurumlarda benim kaskoda varmış. Bi şansımı deneyeyim o zaman. Eğer tanırlarsa adını vereyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395254 20 dakika önce, Uğur Akdaş yazdı: @Yakup Çağatay Baktımda hasar anlaşmalı kurumlarda benim kaskoda varmış. Bi şansımı deneyeyim o zaman. Eğer tanırlarsa adını vereyim @Kaan Yagizer demen daha iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395255 Hallederiz, dert değil. ... ben dışarıda (İl dışı) olacağım. kuZu'yu teslim ettiğinizde arkadaşlar beni cepten arasın. Sonuç: Sıkmayın canınızı, demirin her zaman tamiri var.. yeterki et'e bir şey olmasın. Aralık 16, 20169 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395256 Şimdi, Uğur Akdaş yazdı: @Yakup Çağatay tanırlarsa adını vereyim Tanırlarsamı? Sakın verme kapıdan kovarlar tekme tokat dalarlar. Şaka bir yana. Hiç bir sorun olacağını sanmam. Ayrıca kasko şartlarına göre ikame araç vermeleri gerek. Ha vermezlerse kaskocunu yani -dayının arabayı iste-- nasıl kasko yapıyon diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395257 Tekrardan teşekkürler @Yakup Çağatay O zaman @Kaan Yagizer abimizden cevap bekleyelim. Dedim ama ben beklerken cevap gelmiş zaten. O zaman sabah dayanırım Şahsuvaroğlu nun kapısına @Teoman Saraç O zaman tanımıyorum diye belirteyim abi özellikle Aralık 16, 20169 yıl Uğur Akdaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl Yazar comment_395291 @Kaan Yagizer Sabah uğradım Şahsuvaroğlu'na evraklar tamam değil, tabiki o yüzden aracı bırakamadım ama ismini verdim abi, arkadaşlar (Ali yada Tuncay abi unuttum hangisiydi) sağolsun ilgilendi. Pazartesi sabahtan uğrayacağım tekrardan bugün evrakları tamamlayıp. Tanışma imkanımızda olursa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395308 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395328 Bununla geçmiş olsun... Anlaşmalı işyeri düzgün çalışan ve işçiliği konusunda güven veren bir yerse, hem problemin hızlı çözülmesi hemde hasar maliyeti anlamında daha avantajlı olacaktır kanısındayım. Yerinizde olsam önce anlaşmalı işyerinin ne kadar düzgün çalıştığına bakar olumsuz bir durum yoksa anlaşmalı işyerine yönlenirim. Hasarlar sadece kaporta ve mekanik barındırmağından yetkili dışına çıkmanız bence problem teşkil etmez. Maalesef Türkiye'deki çoğu yetkili servis garanti ve distribütör avantajlarını müşteriler açısından külfete çeviren hantal ve pahalı noktalar. Aralık 17, 20169 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın