Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Göğüslükte Kenar Birleşim Yerlerinde Boşluklar

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Olay yine tolerans hesabına geliyor. Toleransı büyüttükce maliyet düşer, küçülttükce maliyet artar. Öyle doğrusal falan değil, karesiyle küpüyle falan artar. Mercedes, bmw vs pahalıdır çünkü izin verilen toleransları hayli küçüktür.

Anksiyeten sonra huzur geliyormuş Kaan abi, sonra da mutluluk. Alışıyor insan herşeye, sık dişini ..

Yanıtlama zamanı:
Olay yine tolerans hesabına geliyor. Toleransı büyüttükce maliyet düşer, küçülttükce maliyet artar. Öyle doğrusal falan değil, karesiyle küpüyle falan artar. Mercedes, bmw vs pahalıdır çünkü izin verilen toleransları hayli küçüktür.

Anksiyeten sonra huzur geliyormuş Kaan abi, sonra da mutluluk. Alışıyor insan herşeye, sık dişini ..

Bu açıklıklar Murat abinin alacağı Kuga da çıkarsa düşünemiyorum :)))
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

%90'lık kısmını serviste hallederiz, nolcek ki?

bkn. Allah başka dert vermesin.

Yanıtlama zamanı:

Bende yok bunlar yahu. Ben acaba hep yola bakıyorum ondan mı göremedim. Banane arkadaş kronikse bende istiyorum benim kafam @Hakan H. mi. Aman KEL mi diyecektim.

Yanıtlama zamanı:

%90'lık kısmını serviste hallederiz, nolcek ki?
bkn. Allah başka dert vermesin.

Haklısınız başka dert vermesin de Murat abi kabul ederim? Sanmamm :)
Yanıtlama zamanı:

Hani nerde kuga? Eyyy otosan! 

Yanıtlama zamanı:
Bende yok bunlar yahu. Ben acaba hep yola bakıyorum ondan mı göremedim. Banane arkadaş kronikse bende istiyorum benim kafam @Hakan H. mi. Aman KEL mi diyecektim.

Kel im napim kendimle barısigim abi senin gibi inkar etmiyom ben [emoji6] [emoji12] [emoji3] [emoji1]
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Hakan H. yazdı:

Kel im napim kendimle barısigim abi senin gibi inkar etmiyom ben emoji6.pngemoji12.pngemoji3.pngemoji1.png

Birazdan fırça gelecek kel kel diyip duruyon.

Yanıtlama zamanı:

Kel ler sağırlar birbirini ağırlar şey pardon kör dü dimi...

Eyyy otosan. İlk Kuga yı Törenle teslim et hatta forumca etkinlik düzenleyelim...

Yanıtlama zamanı:

Kel ler sağırlar birbirini ağırlar şey pardon kör dü dimi...

Eyyy otosan. İlk Kuga yı Törenle teslim et hatta forumca etkinlik düzenleyelim...

Bursa da yapacük ya işte. Uludağa tırmanıp sucuk ekmek yiyeciz.

Yanıtlama zamanı:
Evet hepsi öyle. Bundan sonra araba almadan önce o bölümleri kontrol edersin [emoji3]
Böyle ilgilç noktaları çeşitli şekillere girerek görebiliyoruz ki bunun gibi onlarca nokta var.

Yok varsada gormek istemiyorum. Ilk arabam di. Kesinlikle tecrube cok onemli. Sonraki nasip olursa ozellikle orasina bakacam.

...içinde bulunduğumuz coğrafya'da akıl sağlığı adına -%100 sağlam- kalmak ne mümkün? 
İnsan ister istemez ve genelde pek de farkında olmadan (balatayı tamamen yakmamak adına) 
çıkış noktaları yaratıyor. Mesela ben kafayı genelde oyun oynayarak ama tam konsantrasyon
ile yani tamamen "koparak" dağıtıyorum.  Bir yakın akrabam bitki olayına verdi kendisini, her
sabahın körü kalkıp işe gitmeden önce minik bahçesindeki otun,sebzenin yapraklarını nemli bezle
siliyor (tozlu yapraktan hoşlanmıyormuş) ve onlarla konuşuyor. Adama baksan görünüşte normal
ama aslında eleman havuçları ile muhabbet etmeyi seviyor ... ön göğüsün üzerine yatıp cam ile
tavan döşemesinin birleştiği yer simetrik mi? diye bakmak (bence) evet, benzer bir ruh halini
gösteriyor. Bunun tıp'ta ki ismi de (yanlış biliyorsam doktor arkadaşlar beni düzeltsin) OKB.
... arabalar düzgün! ...konusuna gelince.
Hayır! Tabi ki düzgün değiller ... sonsuz simetri / kusursuz montaj / sıfır dB düzeyinde ses yalıtımı
vs. bunlar "seri üretimde" elde edilmesi neredeyse imkansız şeyler.  İrrite edici, üründen faydalanmayı
engelleyici, tehlikeli veya arıza tetikleme ihtimali olan şeyler varsa zaten müdahale ediyoruz. Ama
X noktasının Y noktası ile birleştiği noktada trim sağ tarafta (sol tarafa göre) 2.1mm açık! diye kafaya
takmak, buna odaklanmak, o simetri dışı açıklık nedeni ile huzursuzluk çekmek... evet bu bence OKB'nin
göstergesi.

Ben ruh haliyle yada okb ile ilisikli olarak gidip oraya bakmadim. Oyle bi amac gutsem almadan bakardim. Sekiz ay beklemezdim onu gormek icin. On cami ic taraftan silerken tesadufen fark ettim. Ve bir defo hata yanlislik eksiklik olarak niteledim. Begenmedimde.
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Resul özdemir yazdı:

Begenmedimde.

...beğenmemek en doğal hakkınız, laf aramızda kalsın beğenilecek tarafı da yok. Kolay sökme/takma adına ön cam ile tavan kaplamasının bitimi arasında dar bir açıklık bırakılması normal (normal olmanın ötesinde aynı zamanda gerekli) ama bitiş noktasının daha özenli yapılması, mesela tavan kaplamasını kesen pnomatik bıçağın daha kaliteli (görsel açıdan) tasarlanması gerekirdi.

Büyük ihtimal ile -kimse burayı görmeyecek ki!- diye düşünüp fazla üzerine düşmemişlerdir.

...buraya kadar normal. Yani tavan kaplaması (sektör deyimi ile) finishing'ini beğenmemek gayet doğal ... ama o "beğenmeme" durumu kafanıza takılıyor ve sizi mutsuz ediyorsa OKB  :kıhkıh: klübüne hoş geldiniz demektir.

Yanıtlama zamanı:

...beğenmemek en doğal hakkınız, laf aramızda kalsın beğenilecek tarafı da yok. Kolay sökme/takma adına ön cam ile tavan kaplamasının bitimi arasında dar bir açıklık bırakılması normal (normal olmanın ötesinde aynı zamanda gerekli) ama bitiş noktasının daha özenli yapılması, mesela tavan kaplamasını kesen pnomatik bıçağın daha kaliteli (görsel açıdan) tasarlanması gerekirdi.
Büyük ihtimal ile -kimse burayı görmeyecek ki!- diye düşünüp fazla üzerine düşmemişlerdir.
...buraya kadar normal. Yani tavan kaplaması (sektör deyimi ile) finishing'ini beğenmemek gayet doğal ... ama o "beğenmeme" durumu kafanıza takılıyor ve sizi mutsuz ediyorsa OKB  :kıhkıh: klübüne hoş geldiniz demektir.

Ben gorurum isim geregi balata sanzuman bisey kalmadi. Gormek icin maas alanlardanim. [emoji41][emoji23]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.