Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_392999 Herkese merhaba öncelikle. Focus 3.5 aracımın içinde tesbih sallarken koptu ve 1 boncuğu sağ ön kalorifer menfezine girdi. Hareket halindeyken sürekli içinde hareket ediyor. O boncuğu nasıl çikarıbilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Aralık 4, 20169 yıl Furkan İlker Özmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl Yazar comment_393011 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sökmek gerek sağı solu. --37 dakika sonra eklendi-- Süpergenin ucuna uzun pipet bantlayıp çeksem gelirmiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393015 Parça çizimlerine bakıp oranın tasarımı görmek lazım. Boşuna uğraşmış olabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393032 O borular direk kalorifer kazanına gidiyorsa ptc takılan yerden çıkartılabilir. Sanırım o yerde ince delikli ızgara vardı koruma amaçlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393038 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: O borular direk kalorifer kazanına gidiyorsa ptc takılan yerden çıkartılabilir. Sanırım o yerde ince delikli ızgara vardı koruma amaçlı Izgara değil o petek direk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393040 Şimdi, Ozan Kar yazdı: Izgara değil o petek direk. Tmm işte neyse. Orada kalmıştır büyük ihtimalle. Tabi düşen boncuk plastikse erimiş olmasında Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393046 Tesbihin zararları... Kanallar aşağıya kadar gidiyor aşağıda bir dirsek ile yola devam ediyorlar. Eğer oltu taşı vs. değilse, kuvvetli hava ile yukarı gelirler bence. Soğuk olarak son hızda çalıştırmayı deneyin. Teybin çerçevesini sökerek kanallara ulaşmak mümkün süpürge ile uygun bir aparat ile de çekilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl Yazar comment_393049 Tesbih 1 tlik yani en adi plastik bende eriyip yapisacagini düşünüyorum ama supergeyle deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393191 polen filtresi sökülse çıkmaz mı acaba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl Yazar comment_393204 42 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: polen filtresi sökülse çıkmaz mı acaba.. polen filtresinin dışardan gelen etkilere karşı bir önlem olduğunu düşünüyorum.Bence benim gibi mağdurların sorununu önlemek için içerden bir filtre gibi birşey olabilir. Çünkü ses çok içerlerden gelmiyor ve hareket ettiği alan en fazla 5cm2 'lik gibi geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393208 bu bakımda klima temizliği yaptırdım.. polen filtresini söktükleri yerden hortumla sprey sıktılar..sonra sıvı klima tahliye yerinden çıktı..eğer boncuğu daha derine gitmesini engelleyen bir ızgara yoksa, polenin söküldüğü yere düşmesi lazım, ama düşse dediğiniz gibi ses çıkarmaz dipte takılır kalırdı.. hava yönünü değiştirdiğiniz mi, ayaklar, ön cam vb.. kelebekler yer değiştirince daha aşağı düşebilir..düşmüyorsa ya sifon gibi U boğum vardır yada ızgara..girdiği yeri söktürmek lazım o takdirde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl Yazar comment_393332 15 saat önce, Mehmet Demir yazdı: bu bakımda klima temizliği yaptırdım.. polen filtresini söktükleri yerden hortumla sprey sıktılar..sonra sıvı klima tahliye yerinden çıktı..eğer boncuğu daha derine gitmesini engelleyen bir ızgara yoksa, polenin söküldüğü yere düşmesi lazım, ama düşse dediğiniz gibi ses çıkarmaz dipte takılır kalırdı.. hava yönünü değiştirdiğiniz mi, ayaklar, ön cam vb.. kelebekler yer değiştirince daha aşağı düşebilir..düşmüyorsa ya sifon gibi U boğum vardır yada ızgara..girdiği yeri söktürmek lazım o takdirde arka cam rezidansına kadar değiştirdim (ne alakaysa) herhangi bir hareketlilik olmadı düşmemesi benim için daha iyi. Ses çok yakında geliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın