Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41680 Polo GTI altyapısı var 1.4 TSI 180 hp DSG. Aynı aracın aynı özellikleriyle CUPRA modeli var body kiti farklı bocanegradaki karartılmış bölümler cuprada öyle değil. Daha sportif görünmesine karşın Polo GTI daha çok tercih ediliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41682 Foccus 2 mi yeni aldığımda bi tanıdıkla diyaloğum ; X kişi - Vayy bu uçak seninmi kaç basıyor ne gider bu şimdi Ben -1.4 motor yeterince gidiyor X kişi - ne yani 2.0 motor değilmi bu koca araba Ben - değil :) Benim arabayı bizim kurumun otoparkına getirdiğimde Güvenlikçi çocukla Muhabbetim : Güvenlik :Ooo Bora abi hayırlı olsun, ford mu bu? Ben:He Ford Güvenlikçi:Ford ne abi?Mondeo mu? Ben:Yok Focus Güvenlikçi :Abi 2011 mi bu Ben :2012 Güvenlikçi:Dizel mi abi bu,kaç kuruş yakıyo? Ben:Bilmem,daha 103 Km. de Güvenlikçi:Kaç basıyo abi bu,hızlı kaçıyor mu? Ben:Bilmem,daha dün aldım,henüz ortalama 17 km de hız Güvenlikçi:Abi bunlada 17 km ile gidilirmi,sen şimdi çıkıcan çevreyoluna basıcan bunla 150-200,motoruda açıcan Ben:Bakarız Güvenlikçi:Kaça abi bu araba? Ben:Bana 71 e mal oldu Güvenlikçi:Yu..eeee Oooo çok paraymış,abi sakın bu arabayı çek diye anahtarını bana verme,ben kullanmam bunu,ne olur ne olmaz Ben: Vermemki zaten...Hadi kolay gelsin canım...Allah daha iyilerini sana versin Güvenlikçi: Ben o paraya Audi alırım abi...İyi günler.... Ehehehüüeeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41683 Benim arabayı bizim kurumun otoparkına getirdiğimde Güvenlikçi çocukla Muhabbetim : Güvenlik :Ooo Bora abi hayırlı olsun, ford mu bu? Ben:He Ford Güvenlikçi:Ford ne abi?Mondeo mu? Ben:Yok Focus Güvenlikçi :Abi 2011 mi bu Ben :2012 Güvenlikçi:Dizel mi abi bu,kaç kuruş yakıyo? Ben:Bilmem,daha 103 Km. de Güvenlikçi:Kaç basıyo abi bu,hızlı kaçıyor mu? Ben:Bilmem,daha dün aldım,henüz ortalama 17 km de hız Güvenlikçi:Abi bunlada 17 km ile gidilirmi,sen şimdi çıkıcan çevreyoluna basıcan bunla 150-200,motoruda açıcan Ben:Bakarız Güvenlikçi:Kaça abi bu araba? Ben:Bana 71 e mal oldu Güvenlikçi:Yu..eeee Oooo çok paraymış,abi sakın bu arabayı çek diye anahtarını bana verme,ben kullanmam bunu,ne olur ne olmaz Ben: Vermemki zaten...Hadi kolay gelsin canım...Allah daha iyilerini sana versin Güvenlikçi: Ben o paraya Audi alırım abi...İyi günler.... Ehehehüüeeee..... Son cümle kötü olmuş :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41687 aynı donanım audiyi gitsin alsın o paraya madem, tutan yok kardeşim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41688 aynı donanım audiyi gitsin alsın o paraya madem, tutan yok kardeşim.. Benim arabam Audiye 10 basar..Bana göre tabiii....Audinin burnundan kıl aldırmayan,servis içine bile girmeyi yasaklayan servislerine gitsinler görürüm onları..Boşversene...Bu araba bile bana süper lüks..Halk adamıyım ben aslında ,al bir fiat olsun bitsin..Porcha bineceğime fiata binerim hemde Büyük Patronun sözünü de dinlemiş olurum dimi ya... Bu arada bu Bocanegradan ben hiç görmedim ankarada..Gören varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41694 Küçük arabayı oldum olası sevmem, ''bayan aracı'' derler eskiler değil 180hp isterse bugatti motoru olsun içinde rahat edemeyeceksen neye yarar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41696 Valla güzel ama bunun yerine Fabia RS alırım... Hemi de daha güzel... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41698 Valla güzel ama bunun yerine Fabia RS alırım... Hemi de daha güzel... Al işte,yine skoda yine reklam...Hemde moderatör..öyle demicen Hasan..Bunun yerine Fiesta alırım diycen....Skodayı unut,artık skoda markasını övemezsin,tarafsız olacaksın..üzerinde çok ağır bir yük ve sorumnluluk var ona göre.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41699 Bu arada bu Bocanegradan ben hiç görmedim ankarada..Gören varmı? abi görmeyi bırak adını bile ilk kez bugün forumda duydum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41700 Al işte,yine skoda yine reklam...Hemde moderatör..öyle demicen Hasan..Bunun yerine Fiesta alırım diycen....Skodayı unut,artık skoda markasını övemezsin,tarafsız olacaksın..üzerinde çok ağır bir yük ve sorumnluluk var ona göre.... hahahaha... burhanın "ben yoğum, yoğum lan ben" repliği geldi aklıma.. hasan skoda yok.. there is no spoon, there is no skoda hasanım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41707 İzmirde iki rengini de gördüm. Kırmızısını beğendim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41716 Son cümle kÖtü olmuş :) Son cümle yaraya tuz olmuş sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41717 hahahaha... burhanın "ben yoğum, yoğum lan ben" repliği geldi aklıma.. hasan skoda yok.. there is no spoon, there is no skoda hasanım.. lütfen... ben tarafsız yaklaşıyorum. İçlerinde en ucuz o.. Polo ya opsiyon koydun mu fiyatı katlıyor maalesef.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41718 Düzeltiyorum Benim arabayı bizim kurumun otoparkına getirdiğimde Güvenlikçi çocukla Muhabbetim : Güvenlik :Ooo Bora abi hayırlı olsun, ford mu bu? Ben:He Ford Güvenlikçi:Ford ne abi?Mondeo mu? Ben:Yok Focus Güvenlikçi :Abi 2011 mi bu Ben :2012 Güvenlikçi:Dizel mi abi bu,kaç kuruş yakıyo? Ben:Bilmem,daha 103 Km. de Güvenlikçi:Kaç basıyo abi bu,hızlı kaçıyor mu? Ben:Bilmem,daha dün aldım,henüz ortalama 17 km de hız Güvenlikçi:Abi bunlada 17 km ile gidilirmi,sen şimdi çıkıcan çevreyoluna basıcan bunla 150-200,motoruda açıcan Ben:Bakarız Güvenlikçi:Kaça abi bu araba? Ben:Bana 71 e mal oldu Güvenlikçi:Yu..eeee Oooo çok paraymış,abi sakın bu arabayı çek diye anahtarını bana verme,ben kullanmam bunu,ne olur ne olmaz Ben: Vermemki zaten...Hadi kolay gelsin canım...Allah daha iyilerini sana versin Güvenlikçi: Ben o paraya Audi alırım abi...İyi günler.... Ehehehüüeeee..... Son cümle yaraya tuz gibi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41736 Son cümle yaraya tuz gibi olmuş Kusura bakmayın ama maalesef bu Audi markasına genel yaklaşım bana park kahyası sığlığında gibi görünüyor. Bir isim yapmışlık var, bir marka merakı, nerden geldiğini tanımlamak zor, seçme yeteneğim yoksa Audi alayım, nasılsa iyidir, hani sigarada varsa yoksa Marlboro, telefonda Nokia'dır (ya da idi) ya, bu da öyle. İki örnek: Bir yakınım Audi A3 aldı, 10 gün ancak oldu, dizel, S-Tronic, ve de 72.000 TL gibi bir rakama. Bazen onunkiyle bazen benimkiyle geliyoruz, sürücü genelde benim. Abrtamdan yazıyorum, kendi arabamda çok daha fazla zevk alıyorum. Audi müzik sistemi daha kötü, daha ruhsuz bir araba, çok atak da değil, ne bileyim sarmıyor işte. Bora'nın sözlerini gayet iyi anlamlandırabiliyorum Audi'yi kullandıkça (bu arada şanzıman iyi) İkincisi: Satmaya çalıştığım bir A4 var, 1.6 2005 model, dikkatli kullanılmış bir araç, ancak iç mekanda boya soyulmaları, aleni yıpranma izleri var, benim sattığım 5 sene daha yaşlı Focus onun yanında sıfır gibiydi. Ayrıca hantal bir süspansiyon, hantal bir direksiyon, dizel olmadığı halde acayip gürültülü bir motor. Focus daha iyidir gibi bir iddiam yok, ama papağan gibi Audi deyip işin içinden çıkmakda bana biraz boyutsuz ve şekilci geliyor. Kimse alınmasın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın