Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389798 Bugün tanıtılan yeni Ford EcoSport (USA Spec) karşınızda… SYNC 3, 4WD, Harman ve B&O PLAY'li EcoSport. Okumayı sevmeyenler için bir yazı burada mevcut.Belki soru sormadan önce, cevabı verilmiştir. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-ford-ecosport-tanitildi-2017-usa-spec/ SES (Sport) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389802 Hoparlörler harman. Oooo fakat hala şu mavi hesap makinası ekranda inat edilmesini anlamıyorum. Bari sony deki 4.2 yi taksalardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389804 Eskisine göre beğendim ben. Küçük suv olmuş. Bayanlar için ideal araba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389805 Küçük ekranlı versiyon makyajsız galiba. Yakup karşılaştırma için koymuş sanırım. İçerde hemen herşey değişmiş çünkü. Genel olarak iyi bir dizayn. Makul fiyatlı olursa iş yapar. Kasım 15, 20169 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389807 Küçük ekranlı versiyon makyajsız galiba. Yakup karşılaştırma için koymuş sanırım. İçerde hemen herşey değişmiş çünkü. Genel olarak iyi bir dizayn. Makul fiyatlı olursa iş yapar. Olabilir abi. Ben de beğendim. İleride hatuna alıp kendim mi sürsem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl Yazar comment_389808 Evet kıyaslama için, yani bunu fark edemeyenler utansın Boş versiyon böyle bi şey olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389810 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Evet kıyaslama için, yani bunu fark edemeyenler utansın Boş versiyon böyle bi şey olacak. Al göstergeler hesap makinası o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl Yazar comment_389811 Bunlar da tanıtımdan. Tanıtımdan önce az-çok ne olacağı belliydi aynı yorumu buraya alayım; Çok beğendim, yerinde makyaj. Eskisi ile arasında yeni kasa olacak kadar fark var diyebiliriz. Dediğim gibi 4WD ve bağımsız süspansiyon da olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389815 yeni fiesta hoşgeldin. içi muhtemelen çok benzer olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389823 Bagaj açılışı pek kullanışlı görünmüyor sanki, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389824 Şimdi, Bekir B. yazdı: Bagaj açılışı pek kullanışlı görünmüyor sanki, 2 araba arasına , arkada 1 bagaj kapağı boyu mesafe bırakarak yanaşacan abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389825 2 araba arasına , arkada 1 bagaj kapağı boyu mesafe bırakarak yanaşacan abi. Peki arkadaki araç çıkıp yeni araç park ettiğinde nasıl olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389826 Şimdi, Bekir B. yazdı: Peki arkadaki araç çıkıp yeni araç park ettiğinde nasıl olacak İşte yeni araç parketmesin diye bagaj kapısı açık bırakılacak abi. Kasım 15, 20169 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389832 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Koltukta çizgi desenlerin tam ortada olmamasına bayıldım. Çok güzel olmuş 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Evet kıyaslama için, yani bunu fark edemeyenler utansın Utanıyoruz reyizzz.. Fazla dikkatli değiliz demek ki ? 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunlar da tanıtımdan. Tanıtımdan önce az-çok ne olacağı belliydi aynı yorumu buraya alayım; Çok beğendim, yerinde makyaj. Eskisi ile arasında yeni kasa olacak kadar fark var diyebiliriz. Dediğim gibi 4WD ve bağımsız süspansiyon da olacak. İlk defa forddan fena değil denebilecek bir jant dizaynı Bence biraz önden kaslı görünüm dışında overall da 5 para etmez Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın