M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 o nasıl müzik sistemi .. emanet gibi olmuşşş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Çok güzel çok .. Geniş dokunmatik yüzeyler sarsıntı esnasında veya yoğun trafikte ne denli güvenli olacak tek merakım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Enfes bir otomobil. Dört gözle gelmesini bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 bu Turkiyede en fazla gorulecek olan paket gibime geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Baz Model - Sync Baz model konsol bile çok şık görünüyor; bu yeni Mondeo gerçekten çok güzel; nedense kocaman bir albeni oluşturdu üzerimde içiyle-dışıyla, duruşuyla... Boyutları büyük olmasa kesinlikle alırdım herhalde... Ecoboost motorlarla da tadından yenmez... Selective donanımla enfes... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Hybrid Fusion'un güzel bir incelemesi. Özellikle aracın kullanım detayları için güzel olmuş. Araç hybrid için baz model. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Hybrid Fusion'un güzel bir incelemesi. Hibridlerin önümüzdeki 10 yıl içinde günlük hayatımıza girecek, küçük motorlar bunun ilk adımı. Şu haliyle de Hibrid Fusion bu sürecin aşamalarından birisi, henüz olgunlaştığını iddia etmek zor, hibrid olarak arzu yaratma katsayısı da çok yüksek sayılmaz, ama yön ve yol doğru bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Hibridlerin önümüzdeki 10 yıl içinde günlük hayatımıza girecek, küçük motorlar bunun ilk adımı. Şu haliyle de Hibrid Fusion bu sürecin aşamalarından birisi, henüz olgunlaştığını iddia etmek zor, hibrid olarak arzu yaratma katsayısı da çok yüksek sayılmaz, ama yön ve yol doğru bence... Birde şuan bu araç ile daha uygun gibi sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Bu videoda arkasını güncel modele benzettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Birlikte bakalım hele Benziyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Boşverin mondeoyu geldiğinde zaten eski olacak. Ben size makyajlı focus sedan öneriririm. Hemen hemen aynı tarihte çıkacaklar (belki focus önce bile çıkar) ve muhtemelen bunun bir küçüğü olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Ben bu araca mondeo diye bakmıştım peh peh Bu araç amerikada fln fusion ismiyle geçiyor ama Eski mondeonun devamı Yani Mondeonun yeni kasası diyebiliriz. Focus st lerin 5 bacak jantları fusiona daha güzel bir hava katacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Laf olsun diye mail attım bakalım cevap gelecek mi Ne zaman satılacak, 1.5 tdci kaç beygir olacak diye sordum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Laf olsun diye mail attım bakalım cevap gelecek miBir aydan fazla izin yapan personelle Ford'un bir yere varması kolay değil... Mondeo'nun gecikmesine şaşmamalı! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap