Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20169 yıl comment_387388 Arkadaslar yeni cikan khk ile karayollari trafik kanununda bazi duzenlemeler yapildi cezalar ve kapsamlari genisletildi . App plaka cezasi ilk seferde 412 tl ikincide 844 tl Kanun maddesi : Not: Eski üyemizden üzerime aldığım konudur, destek veremeyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387408 2017'de çok ceza yiyeceğiz, çook. Geliyor adım adım .. Ana fikir sanırım kameraların düzgün çalışması ve hatalı ceza kesilmesi ihtimalini düşürmek. Zati dijitalleşme çağına kafana göre plaka ile geçemeyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl Yazar comment_387409 Güzel güzel çok güzel oluyor. Apaçilere elveda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387410 Beyaz adam trafik cezasının yenilen birşey olmadığını bir gün anlayacak.Apaçiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387411 Ya arkadaş zaten saçma olan şuydu. Adam sırf ön tamponum çirkin görünüyor diye plakasını camda gezdiriyordu. Vay efendim neymiş plaka harfleri küçükmüş. E olsun nolacak. 1 yıl delik deşik plakayla gezdim. Hiç sorun olmadı.Sizin yüzünüzden gittim yeniledim emniyette orj plaka ile. Yok abicim valla plakaları olması gereken yere takılmamış arabaları cidden men etsinler yüklü cezalar versinler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387413 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Apaçilere elveda Elveda @Mert Yürüyen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl Yazar comment_387414 Aaaa Mert de mi öyle Beşiktaş basımı yapsa ya, neyine yetmemiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387415 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Aaaa Mert de mi öyle Olma mııı. Onu geç, adam disklerini maviye boyattı, kendini aştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl Yazar comment_387420 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Olma mııı. Onu geç, adam disklerini maviye boyattı, kendini aştı. Onlar çok görünür değil zaten no prob Keşke arabayı boyasaydı ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387423 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Onlar çok görünür değil zaten no prob Kaliper leri demiyorum ha, disk diskkk.. Kosss koca diskleri de boyattı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl Yazar comment_387425 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Kaliper leri demiyorum ha, disk diskkk.. Kosss koca diskleri de boyattı Boyalı disk olur mu yahu. Kandırmış seni Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387427 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aaaa Mert de mi öyle Beşiktaş basımı yapsa ya, neyine yetmemiş Benimki Beşiktaş harf karakteri. Ne oldu ya apaçi mi buldunuz forumda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl Yazar comment_387428 Farklı okunmasına sebep olduğu için bir HGS bir OGS ile gidiyordu, hmmm anladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387430 Önceki plakamı 06WFK93 okuyan radara selam olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387436 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Farklı okunmasına sebep olduğu için bir HGS bir OGS ile gidiyordu, hmmm anladım formundasın bugün maşallah evet plakayı orjinale çevirmek şart oldu, köşeleri tutmaya başlarlar şimdi İstanbulda... Hallederiz bir kaç gün içinde. Disk muhabbeti de; kaliperler boyanırken bir şekilde sol ön disk korumaya mavi boya bulaşmış. onu sildiricez, @Serdar Eryürekli de bunu diyor kendince işte Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın