Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41233 Benim reno un seside gayet güzel 3D surround arkamys var. F2 trendimdekinden daha net, bas, tiz ve özelliklede diğer sesler çok belirgin. Ama sony ve f3 ile kıyas etmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41360 Sonuçta arabada müzik dinlemek istiyorsanız elinizi cebinize atıp ciddi bir maliyetle yüzleşmeniz gerek. Onun haricinde günlük kullanım için şu an üzerinde olan sistem gayet yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41561 Aynı sorun bende de var.. Sağ arka hoparlörden cızırtı gibi bişey geliyo. Ses seviyseini 10'un üstüne çıkarınca başlıyo cızırdamaya bazen daha düşük seviyelerde bile... Ve bu hemen hemen her şarkıda oluyo.. örnek vermek gerekirse Bülent ablamızla Tarkan'ın düetinde (ne çektiğimi bir ben bir Allaaaaaah biliyoooo) Bülent abla böğürürken sesi kısmak zorunda kalıyorum Bunla ilgili servise gidipte garanti dahilinde olumlu bi sonuç alan var mı acabaaa aramızda??? Ocak 11, 201214 yıl Furkan Ulucak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41609 İyide o böğürmeye ben bile titriyorum ufacık hoparlör ne yapsın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41621 yok.. bence sorunlu.. başka arabalarda aynı şarkıları denedim, bacanak bir hafta önce skoda octavia elegance modeli satın aldı.. aynı şarkıları dinledim, arka hoparlörden o sesleri duymadım. kardeşimin iki ay kadar önce aldığı ford cmax aracında dinledim aynı cızırtıyı almadım.. bana göre sorunlu.. bir mühendislik, hoparlörü bir yerleştirme sorunu var .. ve bu beni rahatsız ediyor.. ama servise bilgilerimizi verdik. haber de bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41622 Ya ben sağırım ya da hakkaten bende böyle sorunlar yok..Sağır olmadığımı ispatlamak için 2 gündür sesi bangır bangır açıp dolaşıyom,yandaki arabadakiler allahın kırosu,kırmızı arabayı almış gösteriş yapıyor diye bakınıp duruyor,hayır rock müzik de çalıyom ama yine de aynı manalı gözler.....Maşallah mı deseeem yoksa sağır olduğumdan mı öyle sanıyorum düşüncesi içimi kemirmeye devammı etse bilemiyorumki....Yani o cızırtı varmı bende de diye Tarkan Bülent Ersoy falan da asla dinleyemem yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41656 tarkan bülent ersoy dinlenmesi sadece tesüdüf, o şarkılarda beğenmediğimiz cızırtıyı verdiği için:)),, belki sizin şarkılarda bir sorun yok.. yani gerçekten öyle de olabilir, ciddi ciddi düşünüyorum, mp3 ün kayıt formatından mı acaba diye.. bir diğer konu, siz ısrarla benim arabada sorun yok diyorsanız, işte biz de sizde yok, bizde niye var diyoruz, ve araçtaki olabilecek ,bizim araçlarda olabilecek bir hatadan bahsediyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41659 Benimki galiba çakma tit-x olduğu için benimkinde de var. Arada oluyor öyle cızırtı falan. Ama bana ne, binmiyorum ona, kış geldi, çıkartmıyoruz dışarı, yazın düşünürüm. :) Şaka bi yana bazen sinir bozucu olabiliyor. Fakat benide çok fazla rahatsız etmedi. Arada yapıyor, özellikle arka hoparlörler. Yazın servisin kapısını çalacağa benziyorum bende. Bora bey, rock müzik zaten basların çok yoğun olmadığı müzik türü diye bilirim, ve slov rock favorim. (Teoman-İstanbulda Sonbahar) bas tester gibi müzikler var, ya da inna hot club versiyon falan, bunlarda denemek lazım. Tamam bas tester ağır oldu gaiba :) Güzel ama değil mi? Bu da bas tester http://www.youtube.com/watch?v=Hkg6S03pxtA&feature=fvst Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41660 tarkan bülent ersoy dinlenmesi sadece tesüdüf, o şarkılarda beğenmediğimiz cızırtıyı verdiği için:)),, belki sizin şarkılarda bir sorun yok.. yani gerçekten öyle de olabilir, ciddi ciddi düşünüyorum, mp3 ün kayıt formatından mı acaba diye.. bir diğer konu, siz ısrarla benim arabada sorun yok diyorsanız, işte biz de sizde yok, bizde niye var diyoruz, ve araçtaki olabilecek ,bizim araçlarda olabilecek bir hatadan bahsediyoruz. Ya yok işte bende anlayamıyorum bu hatayı ondan diyorum bende yok diye,şöyle bir video falan olsa keşke....çünkü hakikaten anlayamıyorum... O kadar cazırtılı şarkılar dinliyorumki,Metallica,Rammstein,Manovar,Guns'n Roses....Ferhat GöçER in yeni albümünü dinledim sabah,yine duyamadım....Acaba diyorum hoparlörlermi farklı ?Fakat Mertolda hiçbir fark yok diyor....Olabilirmi acaba,mesela bende a marka hoparlör varken sizde c marka varsa belki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41661 Benimki galiba çakma tit-x olduğu için benimkinde de var. Arada oluyor öyle cızırtı falan. Ama bana ne, binmiyorum ona, kış geldi, çıkartmıyoruz dışarı, yazın dÜşÜnÜrÜm. :) Şaka bi yana bazen sinir bozucu olabiliyor. Fakat benide çok fazla rahatsız etmedi. Arada yapıyor, özellikle arka hoparlörler. Yazın servisin kapısını çalacağa benziyorum bende. Bora bey, rock mÜzik zaten basların çok yoğun olmadığı mÜzik tÜrÜ diye bilirim, ve slov rock favorim. (Teoman-İstanbulda Sonbahar) bas tester gibi mÜzikler var, ya da inna hot club versiyon falan, bunlarda denemek lazım. Tamam bas tester ağır oldu gaiba :) GÜzel ama değil mi? Bu da bas tester http://www.youtube.com/watch?v=Hkg6S03pxtA&feature=fvst Bu parçayı çok severim ve bolca dinledim arabamda..Bas ağırlıklı elektronik mÜzik cd si koydum onda da sorun çıkmadı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41664 Bora senin araç en full candyred olduğundan hoparlörleride farklı galiba Yada almadan önceki sony takıntını bildikleri için teyp olmasada hoparlör sistemi sony ninkidir belkide Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41665 Sorun arıyoruz resmen adamın arabasında ey forum sakinler, yokmuş işte Olabilir, şu kapıyı tekmeletmiştiniz serviste, servis görevlisi, yani usta diyelim biz ona kaba tabirle yumruklamıştı, karete yapmıştı kapıya, ondan olabilir belki, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41672 Bora ha gayret, kulağına tıkaç tak, sesi biraz daha aç, az kaldı, sende de zırıltı başlayacak, ama trimlerden falan değil, ya membran yırtılacak ya da hopaörler bobini tel atacak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın