Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mustafa bey sonucu yazsa da bu konu artik kapansa :)

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

Boranın hoparlörleri cızırdamıyor ama kendisi vızıldıyor.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

konu uzamasın diye yazmıyordum.. ama bir gelişme oldu bugün, akşam saat 6 gibi, ford dan bir bayan aradı, dün yazdığım mesaj üzerine aramışlar beni, şikayetimi genel merkeze iletiyorum kabul ediyor musunuz dedi, evet dedim. sizi yarın arayacaklar dedi.. teşekkür ettim kapattık.. bekliyorum..

ama... Mertol Bey ve Cem Bey in yorumlarından sonra, düşüncelerim farklılaştı.. yani ne bileyim, kararsızlık hakim oldu.. şimdi videosunu bile sizinle paylaştığım bu cızırtı için, tabiki hoş bir durum değil, beni servise yönlendirip, merkezden aldıkları talimata göre bir işlem yapacaklarsa ve bu işlem, daha bir aylık aracımın kapısının sökülüp bir tür cerrahi müdahele ise:), vazgeçeyim diyorum.. şimdi kaş yapayım derken göz çıkaracaklar, daha beter bozacaklar izolasyon sistemini vs vs... hani hoparlör yerine monte olmamış olsa, içerde oynuyor olsa yaptırayım diyorum ama, ustaların yorumuna göre trim,izolasyon, baslarda baskıdan kaynaklanan durumsa ben de bas şarkı dinlemem olur biter diye düşünmeye başladım:)).. yoksa ford ilgilendi yani.. yarında arayacaklar.. bakalım işte, yarın ne diyecekler, nasıl yönlendirecekler.. yoksa yeni bir araç mı verecekler:)).. bilmiyorum duruma göre..

Yanıtlama zamanı:

konu uzamasın diye yazmıyordum.. ama bir gelişme oldu bugün, akşam saat 6 gibi, ford dan bir bayan aradı, dün yazdığım mesaj üzerine aramışlar beni, şikayetimi genel merkeze iletiyorum kabul ediyor musunuz dedi, evet dedim. sizi yarın arayacaklar dedi.. teşekkür ettim kapattık.. bekliyorum..

ama... Mertol Bey ve Cem Bey in yorumlarından sonra, düşüncelerim farklılaştı.. yani ne bileyim, kararsızlık hakim oldu.. şimdi videosunu bile sizinle paylaştığım bu cızırtı için, tabiki hoş bir durum değil, beni servise yönlendirip, merkezden aldıkları talimata göre bir işlem yapacaklarsa ve bu işlem, daha bir aylık aracımın kapısının sökülüp bir tür cerrahi müdahele ise:), vazgeçeyim diyorum.. şimdi kaş yapayım derken göz çıkaracaklar, daha beter bozacaklar izolasyon sistemini vs vs... hani hoparlör yerine monte olmamış olsa, içerde oynuyor olsa yaptırayım diyorum ama, ustaların yorumuna göre trim,izolasyon, baslarda baskıdan kaynaklanan durumsa ben de bas şarkı dinlemem olur biter diye düşünmeye başladım:)).. yoksa ford ilgilendi yani.. yarında arayacaklar.. bakalım işte, yarın ne diyecekler, nasıl yönlendirecekler.. yoksa yeni bir araç mı verecekler:)).. bilmiyorum duruma göre..

O şekilde kullanmayınız..Kullanılmazda zaten..Kapı sökümü falan çok kolaydır,ayrıca ne olacakki sökseler,yetkili servis sonuçta,gayet iyi yaparlar merak etmeyin..Benim Focus 2,5 umda 1 ay diil 15 . Günde Baskı Balata değişimi için motoru indirdiler komple..Hiç de üzülmedim...Sonuçta makina bunlar,ne olacakki...

Yanıtlama zamanı:

Mertol Bey ve Cem Bey in yorumlarından sonra, düşüncelerim farklılaştı.. yani ne bileyim, kararsızlık hakim oldu.. şimdi videosunu bile sizinle paylaştığım bu cızırtı için, tabiki hoş bir durum değil, beni servise yönlendirip, merkezden aldıkları talimata göre bir işlem yapacaklarsa ve bu işlem, daha bir aylık aracımın kapısının sökülüp bir tür cerrahi müdahele ise:), vazgeçeyim diyorum.. şimdi kaş yapayım derken göz çıkaracaklar, daha beter bozacaklar izolasyon sistemini vs vs... hani hoparlör yerine monte olmamış olsa, içerde oynuyor olsa yaptırayım diyorum ama, ustaların yorumuna göre trim,izolasyon, baslarda baskıdan kaynaklanan durumsa ben de bas şarkı dinlemem olur biter diye düşünmeye başladım:))..

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Bora'nın da dediği gibi kapı trimlerinin (Trim=plastik kaplama) sökülmesinde bir zorluk yok. öküzlük yapıp direk asılmadıkları sürece birşey olmaz ki yetkili serviste de yapılmaz zaten öyle iş.

Ben bahara doğru bu araba hala bende kalırsa kendim söküp yapmayı planlıyorum. Soğuk havada onunla uğraşmayı gözüm yemiyor.. Bana bahçeli ya da en azından kapalı garajlı bir ev lazımmış.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

keşke size yakın olsam Mertol Bey:)).. al abi diycem arabayı.. şöyle birkaç gün binin.. nerde neyi var tespit edin,kurcalayın,zorlayın,inceleyin,test edin:)).. ama hem size uzağım (kahramanmaraş) (ama eski ADANALI, yeni osmaniye liyim:)))

hem de yok ,gerek yok, latife benimkisi.. çok ama çok memnunum aracımdan, keyif alarak sürüyorum. hep söylediğim şeyi bir kez daha tekrar ediyorum,"sürmek için bahane arıyorum":).. cızırtıyı da kafaya takmayacağım artık. nazarlığı olsun..

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, aynı sorun bende de vardı hemde aldığım ilk günden beri ve aynı sağ arka kapıdan geliyordu önceleri, sonra sol arka kapıda da başladı. Bende servisine götürdüm. Dinlediler ve yalıtımdan olduğunu söyleyip kapı döşemesini söküp birkaç yere izolasyon malzemesi yerleştirip kapattılar simdi hiç ses kalmadı, işlem yaklaşık 30-40 dk sürdü. öyle korkulacak birşey değil yani, bence gidip yaptırın. İyi yolculuklar..

Yanıtlama zamanı:

Bu sorun ilk çıkan seriden beri var yanılmıyorsam,ve araçlarını yeni alanlardada var aynı sorun,bu sorunları şimdiye düzeltilmeleri gerekmiyormu yeni üretimlerde,fabrikalar hızlı bi şekilde refleks gösteremediğindenmi yoksa başka bi bildiklerimi var?

Yanıtlama zamanı:

Çok büyük bir sorun değil bu...Büyük ihtimalle talebi yetiştirmek iÇin aceleyle yapılan montaj yüzünden oluşuyor...Şansınıza denk geliyor böyle sorunlar...Ama servislerde Çok Çabuk şekilde düzeltiliyor...Mertolunda dediği gibi servisler bu işler iÇin var ayrıca...Garantiyi bozdurtacak eylemlerden kaÇının yeterki..Mesela o ses geliyor diye kendiniz sökmeye falan kalkışmayın...HiÇ ellemeden gidin servise...

Yanıtlama zamanı:

geçende denedim bende de var mı acaba diye... sesi sonuna kadar açtım, biraz eziyet oldu ama denedim, nazar değmesin, öyle bir cızırtı yok..

Demekki senin arabada çİN MALI..Ehehehüüeee...Bende denedim,kulaklarım çınladı uzunca bir süre..Du bakiim baslarda oluyormu dedim,iç organlarım dans etti valla...O ses seviyesiyle arabayı nasıl kullanabilirsinki zaten,korkunç yüksek ses çıkıyor....

Yanıtlama zamanı:

Devir değişti,çin malına

Demekki senin arabada çİN MALI..Ehehehüüeee...Bende denedim,kulaklarım çınladı uzunca bir süre..Du bakiim baslarda oluyormu dedim,iç organlarım dans etti valla...O ses seviyesiyle arabayı nasıl kullanabilirsinki zaten,korkunç yüksek ses çıkıyor....

Devir değişti,çin malına itibar arttı demekki,acaba Türk malıda bu saygıyı görecekmi bi gün :):kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Devir değişti,çin malına

Devir değişti,çin malına itibar arttı demekki,acaba Türk malıda bu saygıyı görecekmi bi gün :):kıhkıh:

Yok be Alper,çin Malı espri...Mertol benim arabayla çİN MALI diye dalga geçerde hep...Yoksa Alman Malı..Güya Alman malı tabii...Göstergeler Slovak,Bagaj Kapağı Meksika,Hoparlörler çin,Motor bloku İngiliz v.s v.s....Fabrika Almanyada ya o yüzden Alman Malı diyoruz...Enteresan olanı Ford bir Amerikan arabasıdır ama herkes ona ALMAN MALI der...Acaba Reno Megana da yurt dışında TüRK MALI mı diyorlar yoksa Fransız Malı mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.