Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aynen bende sonucu merakla bekliyorum bende de aynı sorun var bakalım neler olack

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

başka bir konuda da yazmıştım sanırım; bizim araçta tüm hoparlörler "bazı şarkılarda" aynen böyle zangırdamakta. daha doğrusu kapı döşemesinin kalitesizliğinden veya birleşme yerlerinin sıkıntılı olduğundan şüpheleniyorum. çünkü müzik sesi kısık veya kapalıykende -iyi bir çukurda veya parke yolda- kapılardan ve ön konsoldan bolca takırtı gelmekte. bir ay kadar önce serviste kontrole gittiğimde "maalesef" herhangi bir işlem yapamayız dediler; alıştık artık.

Yanıtlama zamanı:

. ama Mertol Bey, trimlerden,izolasyondan diyor, Bora Bey ise " kapı plastiğini açıp sıkıştırdılarmı tamamdır' diyor.. yarın servise gidip bu iki yorumu da ustaya ileteceğim.. bakalım ne diyecek..

İkisi de aynı şeyi söylüyor, ben de aynısını tee konunun başında yazmıştım:

Hiç video zahmetine girmeye gerek yoktu, ama iyi en azından kanıtı oldu.

Tekrarlıyorum: servis kapıyı sökecek, gerekli izolasyonu yapacak ve yeniden monte edecek, ve bunu garantiden yapacak, gerekirse servis müdürü ve gerekirse Otosan ile görüşecek, olmazsa haber edin, hep birlikte takip edelim ve sonuçlandıralım.

Forumların böyle bir özelliği de var: Birlikten güç doğar.

Yanıtlama zamanı:

Bugün birkez daha bayağı bas vurmalı, drumlu falan bir albümden parçalar dinledim,sesi 30 lara kadar açtım,hiç bir ses cozurdaması veya bozulması olmadı...Fakat çok fazla gürültü oluyor benim için bu seviyede ses,zaten asla bu kadar açmam sesini teybin...Öte yandan benim tahminim,titanyum donanımındaki izolasyon ile style donanımdaki izolasyonda bir fark var,çünkü bir arkadaş geldi style plus donanımlı arabasına bindik..Sanki ondaki yol sesi ve kabin içi sesler daha fazlaydı gibi geldi bana....Özellikle müzik sisteminde bariz ses farkı hissettim,ya ayarları bozuktu yada hakikaten hoparlÖrler daha zayıf..var bir farklılık ama anlayamadım tam....

Yanıtlama zamanı:

Şu ayarları bizimlede paylaşabilir misiniz? Konuya baktımda ya gözden kaçırdım, Ya da gözÜme çarpmadı :blink: :blink: :) :) :) :)

Eco : Classic

Surround : On

Bass : -1

Treb : +2

Yanıtlama zamanı:

Bugün birkez daha bayağı bas vurmalı, drumlu falan bir albümden parçalar dinledim,sesi 30 lara kadar açtım,hiç bir ses cozurdaması veya bozulması olmadı...Fakat çok fazla gürültü oluyor benim için bu seviyede ses,zaten asla bu kadar açmam sesini teybin...Öte yandan benim tahminim,titanyum donanımındaki izolasyon ile style donanımdaki izolasyonda bir fark var,çünkü bir arkadaş geldi style plus donanımlı arabasına bindik..Sanki ondaki yol sesi ve kabin içi sesler daha fazlaydı gibi geldi bana....Özellikle müzik sisteminde bariz ses farkı hissettim,ya ayarları bozuktu yada hakikaten hoparlÖrler daha zayıf..var bir farklılık ama anlayamadım tam....

Ya Bora verdiğin paraya kendince bir bahane bulmak istiyorsan bul tamam ama fark yok diyorum daha ne diyeyim. Parça numaraları bile aynı be kardeşim. Ön kapıların farklı ( üstteki vinil kaplama nedeni ile o da ) arkalar ise aynı. İzolasyonda falanda filanda bir fark falan yok. Titaniumunda sÖkülmüşünü gÖrdüm Style ında.. İkisi de aynı. Adamın lastiğinin markası ya da yıpranmışlığı bile ses seviyesini etkiler. Dediğim gibi sen verdiğin para ile ilgili bir rahatlama hissetmek istiyorsan evet fark var.. Ama pratikte yok. :blink:

Yanıtlama zamanı:

Ya Bora verdiğin paraya kendince bir bahane bulmak istiyorsan bul tamam ama fark yok diyorum daha ne diyeyim. Parça numaraları bile aynı be kardeşim. Ön kapıların farklı ( üstteki vinil kaplama nedeni ile o da ) arkalar ise aynı. İzolasyonda falanda filanda bir fark falan yok. Titaniumunda sÖkülmüşünü gÖrdüm Style ında.. İkisi de aynı. Adamın lastiğinin markası ya da yıpranmışlığı bile ses seviyesini etkiler. Dediğim gibi sen verdiğin para ile ilgili bir rahatlama hissetmek istiyorsan evet fark var.. Ama pratikte yok. :)

Benim birşey için rahatlamaya ihtiyacım yok Mertol,Öyle bir derdimde yok.. :) Verdiğim paranın karşılığını sonuna kadar aldığımı düşünüyorum.. :blink: .BÖyle bir şey düşündüğümüde nereden çıkartıyorsunki hem? :blink: Ben sadece bir fark hissettiğimi sÖylüyorum.Ha yoksa ne güzel,çokda memnun olurum,sonuçta bunun ileride bozulduğu zaman ek maliyet getirisi olması da sÖzkonusu...Bütün focus 3 lerde kalite aynı olsun sadece donanım farketsin istiyorum ben...Ama style dı arkadaşımın aracı ve sanki bir şey farklıydı anlayamadım..Müzik sistemide aynı ama nedenini bilemediğim bir ses vardı içeride,yol sesi fazla gibiydi..Lastikleri de michelindi ayrıca...Müzik sisteminde de bir boğukluk vardı,dedim ya belkide ayarlardandı,bilemiyorum artık...

Yanıtlama zamanı:

E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. :blink:

Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı ile ona pek takılmamak lazım.. :)

En son birşeyler hissettiğimde parmağımda bir yüzükle sonuçlandı.. Bir daha yemezler.. :blink:

Yanıtlama zamanı:

E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. :)

Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı ile ona pek takılmamak lazım.. :)

En son birşeyler hissettiğimde parmağımda bir yüzükle sonuçlandı.. Bir daha yemezler.. :)

Yoo.niye fark yaratmaya çalışayımki...Fark ortada zaten....Donanımlarda fark var...Kalite ise hep aynı..Aynı olmalı.....Ben hislerimi yazdım,bunun için hakkımda hiç aklıma gelmeyen şeylerinn yazılmasını istemem şahsen...Amacım sadece her iki donanım arasında böyle bişey varmı diye düşündüğümden diil arkadaşımın arabasında bir sorun varsa onu öğrenip kendisine söylemek... :blink:

Yüzük konusuna gelirsek evlilik bana göre diilmiş dediğim zamanlar,evlilik güzel şeymiş dediğim zamanlardan daha fazla şu anda... :blink:

Yanıtlama zamanı:

Evlilik bir erkeğin kendine atabileceği en büyük kazıktır.

dertsiz başıma bela almamak için evlenmiyom;)(: ama bir yandan yalnızlıkta koymaya başladı yavaş yavaş :)

Yanıtlama zamanı:

Bora bey titanium yada style ile ilgisi yok. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama benim aracimda titanium ve ne yazikki ayni sıkıntıyı ben de yasiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Benim söylediğim sizdeki sıkıntı diil,ses çok boğuktu ve yol sesi çok içeri alıyordu...öte yandan bu hoparlör cızırtısı kesinlikle patlak olmasından diil,hoparlör yuvasına iyi oturtulmamış...1O dakikada hallolucak bişey bence...Aslında hoparlörlerin çok daha kaliteli olanlarıyla değiştirilmesi ve arka kapılarada tweeter gerekiyor..Sony müzik sistemli Focus 3 lerde var..Hatta sony müzik sistemli f 3 lerde yolcu koltuğunun altında birde subwoofer var...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.