Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Aux Bağlantısı, External Aygıt bağlama hk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bir F3'üm olmadı :)

:)

peki tesekkur ederim

• Yanıt 104
  • Görüntüleme 99,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Bence siz aux ve USB konumu için bir sonraki arabanızın tercihini şimdiden belirleyebiliyorsanız zaten o arabayı vakit geçirmeden satın..

• Önder Yılmaz
    Önder Yılmaz

Focus 3 trend Aracımda USB - Aux girişinin torpido da bulunduğunu sanıyor ve usb girişini aldığım ilk günden beri kullanıyordum . Bir iki gün önce Aux girişi kullanmam gerekti, baktığımda torpidoda y

• Torpidoyu sökmeden arkasını fotoğraflayıp aux soketini göremeyince (Yakup'un da söylediğini aklımda tutarak) USB nin olduğu yere yöneldim. Kol dayama olması gereken yer bizde (style) boş. USB nin bağl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi

her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi

Yanıtlama zamanı:

araca kopyalanmiyor yani ...

anladim tesekkur ederim

Yanıtlama zamanı:

eFE T

RIM kullanmadım hiç, ama telefondan rehberi paylaşıma açman gerekebilir, var mı öyle bir ayar?

bilmiyorum ki aradim ama bulamadim kurcalamak lazim cokta bilmiyorum ayarlari biraz telefon ozurluyum

Yanıtlama zamanı:

ya bu arada aklıma geldi, telefon rehber için sim hafızasını mı kullanıyor? bildiğim kadarıyla sim hafızasını görmüyor araç... yani yakup'un verdiği uyumluluk listesindeki telefonlarda hep sim contacts:no yazıyor... çözüm burada yatıyor olabilir

Yanıtlama zamanı:

Benim iphoneda hem simdeki hemde telefondaki numaraları alıyor..Bende numaraları hem sime hem tel a kaydetmişim,sürekli aynı numarayı 2 defa görüyom...

Yanıtlama zamanı:

aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi

her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi

Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak....

Yanıtlama zamanı:

Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak....

o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var

Yanıtlama zamanı:

o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var

Telefonunda rehber görünümünü isim soyisim şeklinde ayarla..ayrıca bazı telefonlarda rehberi paylaşıma açma muhabbeti var..senin sorunun tamamen telefonunla alakalı,zira focusun bluetoothu gerçekten bu konuda bayağı başarılı...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.