Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40319 Ben Android işletim sistemli telefon kullanıyorum, problemsiz görüyor rehberi, ancak bağlandıktan birkaç dakika sonra aktif oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40320 aynen, ben de android kullanıyorum.. rehbere erişmesi çok sürmüyor.. rehbere 1 dakikada fln bağlanıyor ama son aramaları filan anında gösteriyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40321 aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40323 araca kopyalanmiyor yani ... anladim tesekkur ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40324 yok, rehberi kopyalamıyor sadece görüntülüyor... 6 adete kadar telefon tanıtabiliyorsunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40325 eFE T araca kopyalanmiyor yani ... anladim tesekkur ederim RIM kullanmadım hiç, ama telefondan rehberi paylaşıma açman gerekebilir, var mı öyle bir ayar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40326 eFE T RIM kullanmadım hiç, ama telefondan rehberi paylaşıma açman gerekebilir, var mı öyle bir ayar? bilmiyorum ki aradim ama bulamadim kurcalamak lazim cokta bilmiyorum ayarlari biraz telefon ozurluyum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40330 ya bu arada aklıma geldi, telefon rehber için sim hafızasını mı kullanıyor? bildiğim kadarıyla sim hafızasını görmüyor araç... yani yakup'un verdiği uyumluluk listesindeki telefonlarda hep sim contacts:no yazıyor... çözüm burada yatıyor olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40333 Benim iphoneda hem simdeki hemde telefondaki numaraları alıyor..Bende numaraları hem sime hem tel a kaydetmişim,sürekli aynı numarayı 2 defa görüyom... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40338 bilemiyorum.. zengin telefonu ya ondan olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40340 aynen bendede son aramalar isimle falan atiliyor ama 1 2 dk degil bendeki olay hic gormuyor 3 4 saat bagli kaldigi oldu yine gormedi her baglantida tekrar tekrar mi 1 dk bekliyormusunuz yoksa 1 defalik mi Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40342 Telefonunda bluetoothu aç...Sonra focusun müzik sisteminde bluetoothu etkinleştir.....Telefonunda ford audioyu kabul et,focus ekranında sana verdiği şifreyi telefonuna yaz ve bekle...Telefonunla focusun birbirini tanıyacak.... o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201214 yıl comment_40344 o tamama baglaniyor zaten konusmada falan sikinti yok sadece rehber aktarmada sikinti var Telefonunda rehber görünümünü isim soyisim şeklinde ayarla..ayrıca bazı telefonlarda rehberi paylaşıma açma muhabbeti var..senin sorunun tamamen telefonunla alakalı,zira focusun bluetoothu gerçekten bu konuda bayağı başarılı... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın