Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145688 bendekiler 4 bacaklı ,2013 titanyum smart muhtemelende tavanda tesisatıda hazır bunun mıncıklamayayım diyorum arabayı,illaki mıncıklatçanız bana sonra çıkmacılardan bu zımbırtıyı ara dur Nasıl anladın bunu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145697 bilmem, belki söküp bakmışımdır ,renkler niye değişmiyo diye 4 bacaklı led koyduysa amcam,mühtemelen tesisatınıda koymuştur, belki tiyanyumların paketli olanlarında vardır bu tesisat,sabah bakıcam emin olmak için, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145698 bilmem, belki söküp bakmışımdır ,renkler niye değişmiyo diye 4 bacaklı led koyduysa amcam,mühtemelen tesisatınıda koymuştur, belki tiyanyumların paketli olanlarında vardır bu tesisat,sabah bakıcam emin olmak için, şanslısınız demektir Ankaraya gidince bende bakıcam öncelikle ledlere, ledler uygunsa düğmesi her türlü ayarlanır zaten, olmadı mavi yapar bırakırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145703 muhtemelen senin araçtaki ledlerde 4 bacaklı,kapı kollarındaki kırmızı ışığın boyu uzunmu , kısamı, hatırlıyorumusun ?? aslında tüm donanımda ledler aynıda,sen yine bir sök bak bakalım ledlere emin ol bacak sayısından devresi yoksa üzerinde yapamazsın mavi, 2 bacaklı olmasıda kurtarmaz seni ozaman Ocak 20, 201313 yıl murat akaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145714 muhtemelen senin araçtaki ledlerde 4 bacaklı,kapı kollarındaki kırmızı ışığın boyu uzunmu , kısamı, hatırlıyorumusun ?? aslında tüm donanımda ledler aynıda,sen yine bir sök bak bakalım ledlere emin ol bacak sayısından devresi yoksa üzerinde yapamazsın mavi, 2 bacaklı olmasıda kurtarmaz seni ozaman Uzun dış görünüş olarak videodakinden farkı yok. Ayak kismindakini sokmuştum ben orda 2 led var sadece. Mavi yapmak için kabloyu kırmızıdan maviye geçirmek yeterli normal multi colour Ledse tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145739 Hic ugrasmayin derim. Ben arabayi aldigimdan beri kendi rengi olan acik maviyi kullaniyorum. Hic turuncu kirmizi yesil falan yapmadim en guzeli acik mavi hem klima ve teyp ışıklariyla uyumlu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145742 Hic ugrasmayin derim. Ben arabayi aldigimdan beri kendi rengi olan acik maviyi kullaniyorum. Hic turuncu kirmizi yesil falan yapmadim en guzeli acik mavi hem klima ve teyp ışıklariyla uyumlu Bende şunu anlamadım; araçta heryer mavi beyaz aydınlatma; bizim titaniumlarda bu multicolor ile değişen kısımlar sabit kırmızı, hangi akla hizmet Forda sormak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145743 Bende şunu anlamadım; araçta heryer mavi beyaz aydınlatma; bizim titaniumlarda bu multicolor ile değişen kısımlar sabit kırmızı, hangi akla hizmet Forda sormak gerek. Aynı fikirdeyim, ben de maviye döndürülme olasılığını merak ediyorum... Zaten tavanda aynanın yanındakiler gözümü aldığı için genelde kapalı tutuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145744 Bende şunu anlamadım; araçta heryer mavi beyaz aydınlatma; bizim titaniumlarda bu multicolor ile değişen kısımlar sabit kırmızı, hangi akla hizmet Forda sormak gerek. Nasıl yani ? Ben sadece mavi sanıyordum ? Kapılar açılınca veya tam kapanmayınca kırmızı oluyor X paketin eklediği tek şeyin yeşil turuncu pembe beyaz sanıyordum. Saçmalık ama mavi olması gerekirdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145745 Tamamen abd style... Fiesta'da maviye döndü makyajla ama dashboard torpido arası kırmızı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145753 Hic ugrasmayin derim. Ben arabayi aldigimdan beri kendi rengi olan acik maviyi kullaniyorum. Hic turuncu kirmizi yesil falan yapmadim en guzeli acik mavi hem klima ve teyp ışıklariyla uyumlu Titaniumda sürekli kırmızı. Yapabilirsem sürekli mavi yapmak istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145764 Titaniumda sürekli kırmızı. Yapabilirsem sürekli mavi yapmak istiyorum. Yolunu bulursan bana da bildir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_148977 Az önce söküp baktım, gözüme en kolay gelen ayak aydınlatmasını söktüm. Dediğim gibi bendeki 2 bacaklı. Ben bunu farklı bir renkte yakmanın yolunu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149255 Buda Bora abininki, görüldüğü üzere bendekinde yalnızca etiket varken bunda bir çok elektronik komponent var, tesisatta farklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149258 Hımmm güzel tespit zaten böyle olmasaydı şimdi millet sayardı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın