Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 multicolour ic aydinlatma ve global cam kapama-açma

Featured Replies

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Az önce söküp baktım, gözüme en kolay gelen ayak aydınlatmasını söktüm. Dediğim gibi bendeki 2 bacaklı. Ben bunu farklı bir renkte yakmanın yolunu bilmiyorum.  

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Aslında o lambalar müziğin ritmine göre falanda değişse iyi olur.. Şöyle Adana işi pavyon hesabı kımıl kımıl..

• murat akaloğlu
    murat akaloğlu

ledler birebir aynı, belki eskiden ghialarda olduğu gibi tesisatı hazırdır,söküleybıl takılaybıl vaziyetinde, tavandaki zımbırtıyı  söküp bakmak lazım aslında

Yanıtlama zamanı:

çağatay,benim iç aydınlatma tamamen kırmızı,nerden değişiyo bu renkler titanyumda, yoksa ıds cihazı ilemi değiştiriliyor,

Yanıtlama zamanı:
Sadece kapı açınca mavi :D kırmızı değişiyor kapılar felan . O kadar

bende zannettim komple değişiyo :D

az daha sevindirik oluyodum

Yanıtlama zamanı:

Sadece kapı açınca mavi :D kırmızı değişiyor kapılar felan . O kadar

bende zannettim komple değişiyo :D

az daha sevindirik oluyodum

Komple renkler degisiyo iste sizde nasil her durumda kirmizi ki ? Sadece kapilar acikken bende kapi icleri kirmizi oluyor
Yanıtlama zamanı:

idda etmiyorum ama,ids ile değişebilir bu renk bence,

Yanıtlama zamanı:

ledler birebir aynı, belki eskiden ghialarda olduğu gibi tesisatı hazırdır,söküleybıl takılaybıl vaziyetinde, tavandaki zımbırtıyı  söküp bakmak lazım aslında ;)

Yanıtlama zamanı:
ledler birebir aynı, belki eskiden ghialarda olduğu gibi tesisatı hazırdır,söküleybıl takılaybıl vaziyetinde, tavandaki zımbırtıyı  söküp bakmak lazım aslında ;)

ledlerin aynı olduğu nerden çıktı?

Yanıtlama zamanı:

nasıl yani ??

gece bendeki ledler kırmızı olarak aynı bu şekilde yanmakta,yani ledler birebir aynı

11 seneden beri ford kullanıcı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirm,ford farklı donanım seviyesindeki araç için, ayrı led iç aydınlatma lambası üretmez,ama donanım seviyesine göre tesisatını çeker öyle bırakır ;)

murat akaloğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
nasıl yani ??

gece bendeki ledler kırmızı olarak aynı bu şekilde yanmakta,yani ledler birebir aynı

11 seneden beri ford kullanıcı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirm,ford farklı donanım seviyesindeki araç için, ayrı led iç aydınlatma lambası üretmez,ama donanım seviyesine göre tesisatını çeker öyle bırakır ;)

multi colour led 2 bacaklı olmaz, 4 bacaklı olur kırmızı yeşil mavi vede anot, ford farklı bir teknoloji geliştirip 2 bacakla farklı renkler verebiliyorsa bilmiyorum ancak bendeki ledler 2 bacaklı.

Yanıtlama zamanı:
multi colour led 2 bacaklı olmaz, 4 bacaklı olur kırmızı yeşil mavi vede anot, ford farklı bir teknoloji geliştirip 2 bacakla farklı renkler verebiliyorsa bilmiyorum ancak bendeki ledler 2 bacaklı.

bendekiler 4 bacaklı ;),2013 titanyum smart

muhtemelende tavanda tesisatıda hazır bunun  :P

mıncıklamayayım diyorum arabayı,illaki mıncıklatçanız bana :D sonra çıkmacılardan bu zımbırtıyı ara dur :(

murat akaloğlu tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.