Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377904 Bu sabah farkettiğim bir ses var motorda. Motor rölantide resmen tır-tır ediyor, gaza basıp bırakıncada hava kaçırma sesine benzer bir pıslama duyuluyor. Kısa bir video çektim,servistende randevu aldım ama içim rahat değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201610 yıl comment_378019 gaza basıldığındaki tıslama sesi bende de var normal olduğunu düşünüyorum ama bi sıkıntı varsa sonucu burda paylaşırsanız bende baktırırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201610 yıl comment_378062 Motordan gelen (tır tır) sesi normal birşey değil fakat gaza basınca gelen pıslama sesi hafa filtresinden kaynaklık eğer sesden memnun degilseniz başka bir java filitresi takabilirsiniz (pıslama sesi nedense benim hep hoşuma gidiyor o yüzden hep ara gaz veririm) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201610 yıl comment_378071 30.08.2016 - 12:55 tarihinde, Semih G. yazdı: Bu sabah farkettiğim bir ses var motorda. Motor rölantide resmen tır-tır ediyor, gaza basıp bırakıncada hava kaçırma sesine benzer bir pıslama duyuluyor. Kısa bir video çektim,servistende randevu aldım ama içim rahat değil... Naptın, servise vs uğradın mı? Ses normal değil, aynı arabadan bizde de var ama böyle bir ses yok tabi... Buradan bir çözüm bulamazsın bence, o yüzden vakit kaybetmeden doğğğru servise... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201610 yıl comment_378073 Bu ses normalde dump ve circulation valflerinin cikardigi ses benziyor fakat bildigim kadariyla senin arabanda fabrikasyon veya senin sonradan taktigin bir valf yok. Ayni sesi acik hava filtresi veya turevlerindede duyarsin. Normal disi durumlarda hava emme tarafindan gelen bir ses. Hortumlardan birilerinden kaciyor olabilir. Cok yormadan kendini servise gidip baktirabilirsin. Bu tip hava kacaklari performansta dusus ve fazladan yakma olaylarina sokabilir. Git goster derdini anlarlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201610 yıl Yazar comment_378076 Servis normalde perşembe için randevu vermişti ancak bu sabah sesin dahada arttığını farkedip aramadan sormadan servise geldim ve şuan serviste aracın içeri alınmasını bekliyorum. Herkese değerli fikirleri için teşekkür ederim,gelişmeyi buradan yazarım işleyişe göre Servisten çıktım, her şeyin normal olduğunu,bu sesin olağan bir şey olduğunu ve motorun saat gibi çalıştığını söylediler her hangi bir şey yokmuş denilene göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl comment_378948 31.08.2016 - 15:04 tarihinde, Semih G. yazdı: motorun saat gibi çalıştığını söylediler her hangi bir şey yokmuş denilene göre eee ses kesildimi peki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl Yazar comment_378951 Şimdi, Olcay Sert yazdı: eee ses kesildimi peki? Aynı ses devam,kesilmesi için motorun olmaması lazım Sağolsun forumdan @Semih O. abinin aracında da kaputu açıp dinledik,aynı ses onda da var. Sanırım servis haklı çıktı,olağan bir durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl comment_378952 Yeni nesil araçlarda idle air valve var mı yok mu bilmiyorum ama ses tamamen rölantiden, harekete geçişte motorun hava emişiyle alakalı olarak, "ver mazutu havayı akalım bea" demesiyle ortaya çıkıyor olsa gerek. O esnada filtre ve hava hortumunda vakum oluşuyor gibi gibi. Daha teknik bir açıklama gelirse bahtiyar olurum tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl comment_378955 Bende bir açıp dinleyeyim motoru... Bide bira açayım yanında ohhh mis... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl comment_378957 11 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Bende bir açıp dinleyeyim motoru... Bide bira açayım yanında ohhh mis... Aç tabi ama pek heyecanlı olmuyor. Hakkaten baksana yav boşta gaz verince ne ediyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl Yazar comment_378958 15 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Bende bir açıp dinleyeyim motoru... Bide bira açayım yanında ohhh mis... Birayı açarken şöyle güzelce bir ''pısss''lıyor ya aha aynısı hafif hafif gaz verip bırakınca duyuluyor,neyse Şurda bir elin parmaklarını geçmez zaten ATmosferikler,bir de senden dinleyelim abi motorun tınısını Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201610 yıl comment_378961 o değilde ben bizim eşşekmosferikin sesini çok beğeniyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın