Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2010 Focus Titanyum Xenon Bağlantısı Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bir soru sorucaktım ben aracıma xenon takımı aldım slim tip olanlardan (farlar merceksiz olduğu için, far ayarlarımı ayarlattım ve standart değerden biraz daha aşşağıya tuttum ki kimseyi rahatsız etmesin) ancak farlara xenon lambalarını tutan parça yok malesef tutturma işlemini şimdilik bant ile yaptım ancak bu lambaları nasıl tutturabilirim sabitleyebilirim fara. Normalde o siyah görünen parçaya halojen ampül oturuyor ve orada ki yerine takılıyor ama şuanda kablolar ve xenon lambasının arkasında bulan çıkıntı yuzunden o parça yerine oturmuyor ve işlevini kaybediyor ancak ben buraya bunu nasıl tutturabilirim

IMG_20160611_151514.jpg

IMG_20160611_151521.jpg

IMG_20160611_151523.jpg

--4 dakika sonra eklendi--

Dip not geçeyim OEM mercekli farlarımı Ebay'dan sipariş ettim ancak lambaları denemek istiyorum. Farları şimdilik böyle bağlayıp denemek istiyorum ve bana nasıl tutturabileceğimi söylerseniz sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

telle yada silikonla başka çare yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sök tak çıkar için bir bağanlantı mümkün değil mi :wacko:

--0 dakika sonra eklendi--

Tel ilede tutacak bir yer değil gibi düşündüm ama 

Yanıtlama zamanı:

sök tak çıkarı h7 de yapabilirsin.kaldı ki bu xenon ampul soketten bağımsız.tel ile oluyor silikonla oluyor bu senin yaratıcı gücüne kalmış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Baya pahalıymış ama teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

OEM farda zaten bu ampulleri kullanamazsınız, oturmaz aynı şekilde o yüzden çöpe atın daha hayırlı. Ne kadar aşağı ayarlatsanızda halojen reflektör xenon ışığını dağa taşa yansıtır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biliyorum balans ve ampüller üzerinde sadece merakımı gidermek amaçlı takmak istedim ama dediğiniz gibi aracıma taktım be başkasına aracımı verip kullandım farlar göz almıyor ancak çukur tümsek kasıs gibi yerlerde kalınca far aşırı göz alıyor halojen farda aynı durumlarda göz alır muhakkak ama  reflektörlerden çok daha fazla alıyor xenon o yuzden orjinal far ampüllerimi geri taktım. Yeni farlar gelir gelmez takacağım ve farkı o zaman yaşayacağım ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.