Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2010 Focus Titanyum Xenon Bağlantısı Problemi


Furkan Kibar

Soru

Merhabalar bir soru sorucaktım ben aracıma xenon takımı aldım slim tip olanlardan (farlar merceksiz olduğu için, far ayarlarımı ayarlattım ve standart değerden biraz daha aşşağıya tuttum ki kimseyi rahatsız etmesin) ancak farlara xenon lambalarını tutan parça yok malesef tutturma işlemini şimdilik bant ile yaptım ancak bu lambaları nasıl tutturabilirim sabitleyebilirim fara. Normalde o siyah görünen parçaya halojen ampül oturuyor ve orada ki yerine takılıyor ama şuanda kablolar ve xenon lambasının arkasında bulan çıkıntı yuzunden o parça yerine oturmuyor ve işlevini kaybediyor ancak ben buraya bunu nasıl tutturabilirim

IMG_20160611_151514.jpg

IMG_20160611_151521.jpg

IMG_20160611_151523.jpg

--4 dakika sonra eklendi--

Dip not geçeyim OEM mercekli farlarımı Ebay'dan sipariş ettim ancak lambaları denemek istiyorum. Farları şimdilik böyle bağlayıp denemek istiyorum ve bana nasıl tutturabileceğimi söylerseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Biliyorum balans ve ampüller üzerinde sadece merakımı gidermek amaçlı takmak istedim ama dediğiniz gibi aracıma taktım be başkasına aracımı verip kullandım farlar göz almıyor ancak çukur tümsek kasıs gibi yerlerde kalınca far aşırı göz alıyor halojen farda aynı durumlarda göz alır muhakkak ama  reflektörlerden çok daha fazla alıyor xenon o yuzden orjinal far ampüllerimi geri taktım. Yeni farlar gelir gelmez takacağım ve farkı o zaman yaşayacağım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.