Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374505 ne yeşillenmesi, morardık resmen RS'in ZF şanzımanlı kombinasyonunu çok merak ediyorum. M2'nin üzerinden atlar gider mi acaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl Yazar comment_374533 2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: ne yeşillenmesi, morardık resmen RS'in ZF şanzımanlı kombinasyonunu çok merak ediyorum. M2'nin üzerinden atlar gider mi acaba... bence gayet yeşillik aradaki fark yarış yapmayacaksan fark etmiyecen bi durum. 0-90 aynı sonra 100kg lık hafiflik ve zf farkı giriyor. aslında RS e bi ps koymak lazım hızlanmalarda resmen gürlüyor rs. m2 du şimdi gideyim sesi veriyor. tünelde çekmelerine rağmen sesini beğenmedim atari oynıyomuşun gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374536 Gönül ille de RS diyor. M2 nin ağırlık, tork ve hp avantajına rağmen çok yakın hızlanma değerleri olmuş. Bi de RS in sesi ayrı bir güzel. Her şeye rağmen trafiğe açık alanda çekilen kısmı da ayrı bir ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374538 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Her şeye rağmen trafiğe açık alanda çekilen kısmı da ayrı bir ???? Almanyanın hız sınırı olmayan otobanı.. Yasalara aykırı bir şey yok yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374555 50 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Her şeye rağmen trafiğe açık alanda çekilen kısmı da ayrı bir ???? Başka başlıkta yazmıştım, bu videoyu izleyince onu yeniden yaşadım, Porsche ile genelde 250 civarında, nadiren 200'ün altında 90 küsur km yol yapmıştım Almanya'da, tamamen yasal ve aynen böyle hissediliyor. Ben hiç tereddüt etmeden M2'yi tercih ederim. Aksi fanatizm olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374558 57 bin Euro M2 40 bin Euro RS RS alana Fanatizm diyenler karşılıklı duygular içinde kapışırlar. M2 421K TL RS 270K TL BMW candır ayrı mesele Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374559 8 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Aksi fanatizm olur. E biraz da öyleyiz. Ken Block izleye izleye fanatik olduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374563 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 57 bin Euro M2 40 bin Euro RS RS alana Fanatizm diyenler karşılıklı duygular içinde kapışırlar. M2 421K TL RS 270K TL BMW candır ayrı mesele yakalamışken yine sorayım... hocam nerede bu rs'ler, st'ler? Yaz bitti be! --1 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Olcay Sert yazdı: bence gayet yeşillik aradaki fark yarış yapmayacaksan fark etmiyecen bi durum. yanlış anladın abi, morarmayı RS-M2 kapışması için dememiştim kendi arabamla bunları izleyince kişisel olarak patlıcana döndüm, olay bu RS'in sesi muhteşem, gerçekten çok güzel bir araba... Ama manuel vites, vites geçişlerinde ağır kalıyor. ZF soluksuz gidiyor, çok vicdansız bir şanzıman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374564 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: yakalamışken yine sorayım... hocam nerede bu rs'ler, st'ler? Yaz bitti be! Lansmanı iptal ettiler üretim yavaş veya yetmiyor. Satışı olacak ama artık son bilgiler @Kaan Yagizer'de sonuçta onlar satacak Genel bir liste olmasa da. Mustang gibi malum. Showroom görünümleri de bu ay sonunda tamamlanacaktı yanlış hatırlamıyorsam, biraz daha sabır gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374565 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Lansmanı iptal ettiler üretim yavaş veya yetmiyor. Satışı olacak ama artık son bilgiler @Kaan Yagizer'de sonuçta onlar satacak Genel bir liste olmasa da. Mustang gibi malum. Showroom görünümleri de bu ay sonunda tamamlanacaktı yanlış hatırlamıyorsam, biraz daha sabır gerek hayret bişi arkadaş... paraları saklayacak yer bulamıyorum artık, hadi yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl Yazar comment_374568 13 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: kendi arabamla bunları izleyince kişisel olarak patlıcana döndüm, olay bu oooo o işe kalırsak yandık bende bide lpg var en çok 175-180 yapıyor şimdi benzinli iken 200+ görmüştük ne güzel günlerdi. bide ben anti BMWciyim bi türlü ısınamadım o markaya. premium deyince volvo&audi geliyor aklıma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374572 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: premium deyince volvo&audi geliyor aklıma ben şok LPG'de sızıntı olmasın, kafa yapmış abi sende Tabi canım, hissiyat meselesi bu, takılıyorum ben Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın