Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben hb + style + met.gri yi eylül otrasında 42 ye aldım millet sedan plus paketi o fiyata almış helal olsun

• Yanıt 660
  • Görüntüleme 142,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

Ben hb + style + met.gri yi eylül otrasında 42 ye aldım millet sedan plus paketi o fiyata almış helal olsun

siz,nki 2012 mi...Makul fiyata alanlarınkinin hepsi 2011 dikkat ettiyseniz. Bence güzel fiyat, 2011lere göre fazladan bagajınız ve ESPniz var ki bu ikisi başlıbaşına 2000 TL eder zaten (gerçi 2011lerin çoğu style plus olarak alınmış) .

Yanıtlama zamanı:

2011 modewl ne yazık ki :nazar:

Yanıtlama zamanı:

hımm..... o zaman normal veya 1000 TL fazla vermişsiniz demektir. O da muhtemlen bulunduğunuz şehrin rekabet durumuna göredir. Yaa insan bir araba alırken 50 bayiiyi de arayamaz ya. Birinden almak lazım işte..

Yanıtlama zamanı:

Doğru aslında her şehirde farklı olabilir.İlk arabam olsun o kadar da artık 2. sinde daha ince eleyip sık dokuruz :nazar:

Yanıtlama zamanı:

62 titanium + otomatik park aytozu gri tdcı

Yanıtlama zamanı:

Ekim sonuna doğru İzmir'deki bayiden 2011 siyah hb sytle+plus tdci için 50 fiyat vermişlerdi. Renkten dolayı vazgeçmiştim. Aynı ay, Kayseri'deki bayide 2011 gri hb style tdci için 49 demişti. Onuda plus paket yani ESP olmadığı için almamıştım. :claps:

Yanıtlama zamanı:

Yusuf bey bende ekım gıbı benım hb style 5000 kmde 47 ye vermiştim ay tozu plus yoktu

Yanıtlama zamanı:

2012 Focus III 1.6 Ecoboost 180 Hp, Sedan, Titanium X paket otomatik park. Gri

29/12/2011 Nazer otomotiv 51.500 TL

İlker Özdilek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2012 Focus III 1.6 Ecoboost 180 Hp, Sedan, Titanium X paket otomatik park. Gri

29/12/2011 Nazer otomotiv 51.500 TL

inanılmaz fiyat, personel indirimi ile mi aldınız?

aldığınız aracın peşin kampanya indirimli fiyatı 64.805 TL (Sedan 1.6 Titanium EB+MB+X Paket+OP)

Anlamak mümkün değil...

Yanıtlama zamanı:

aldığınız aracın peşin kampanya indirimli fiyatı 64.805 TL (Sedan 1.6 Titanium EB+MB+X Paket+OP)

Anlamak mümkün değil...

Evet personel indirimi ile aldım sagolsunlar çok indirim yaptılar yıl sonu nediyle sanırım :D

Yanıtlama zamanı:

Anlamak mümkün değil...

Bunu 58-59 civarına veriyorlar çok rahat ama dahası ancak özel indirim ile olur

EDİT: :D

Evet personel indirimi ile aldım sagolsunlar çok indirim yaptılar yıl sonu nediyle sanırım :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.