Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371502 merhaba arkadaşlar focus3 styl plus dizel abamın geçen hafta sol arka yay değişimi yaptım orjinal çıkma olarak . aracın arkası fazla yükseldi sanki.sonra farkettim araç sağa sola yaylanma eğilimi göstermeye başladı sorun sizce ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371505 Motor ve kasa tipine göre yaylar farklı olabiliyor. Ayrıca yay, amortisör vs ikili olarak değişmeli (sağ ve sol şeklinde). Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl Yazar comment_371508 abi valla o bir tane yayı zorla buldum ikisi birden çok zor otosan da bile yoktu . eski yayım kırıkmış ama bu halinden daha iyiydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371509 Psikolojik olabilir mi? veya aldığınız ürün presslenmiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl Yazar comment_371511 sanmıyorum ama eski hali daha basıktı sanki . tek bir yay bu kadar yükseltebilirmi arabayı .amortisörlerdende şüpeleniyorum . birde yakup bey bana tavsiye edebileceğiniz özel bir servis varmı.otomatik park devre dışı durumda akabinde park sensörlerimde çalışmıyor saygılar . not. esenyurttayım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371512 Maalesef benim hiç tecrübem yok, eski başlıklara bakabilirsiniz. Yetkili servis olarak Şahs.oğlu var ama size uzak tabi. Uzaktan yorum yapmak zor açıkcası normalde bir sorun olmaması gerekir ama normalden birazcık fazla yüksek kalması doğaldır (sıfır yay ise o da) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371535 Araç yükseldi ve sürüş değişti ise ya yanlış yay takıldı, ya yay yanlış takıldı. Ucuz etin yahnisi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371538 9 saat önce, Engin Şahiner said: abi valla o bir tane yayı zorla buldum ikisi birden çok zor otosan da bile yoktu . eski yayım kırıkmış ama bu halinden daha iyiydi Benim baktığım listede 21 farklı yay çıkıyor focus için. Araç ağırlığı ve kullanım amacına göre epey çeşitlendirmiş ford. Yanlış yay takılma ihtimali yüksek eğer parça koduna göre almadıysanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl Yazar comment_371801 Yok abi ne kodu çıkmacıdan aynı sedan focustan söktü verdi . Birde şu park sensörlerin e yetkili hariç nerde baktırcam bilemiyorum murat abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371802 Yok abi ne kodu çıkmacıdan aynı sedan focustan söktü verdi . Birde şu park sensörlerin e yetkili hariç nerde baktırcam bilemiyorum murat abi. Söktüğü focusta dizelmiydi benzinli olmasın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl Yazar comment_371803 Pahalısıda piyasada yok cem abi .sözde güncel araba ama neyini sorsam parçacıya orjinal olarak yok diyolar anlamadım Dizelmiydi onlarda hatırlamıyordu valla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371804 7 dakika önce, Engin Şahiner said: Pahalısıda piyasada yok cem abi .sözde güncel araba ama neyini sorsam parçacıya orjinal olarak yok diyolar anlamadım Dizelmiydi onlarda hatırlamıyordu valla.. Parça olmaması anormal değil, istiyorum diyeceksiniz onlar 'acil' olarak getirtecek. Eğer araç bu süre zarfında kullanılamıyorsa size araç verilecek. Bu tür işlemleri, bize yapmadan önce sormanız lazımdı yaptıktan sonra uzaktan ne diyelim; parçanın kontrol edilmesi gerekir. İkisi de dizel bile olsa sonuçta hurda araçtan sökülüyor belki öncesinde o da değişti ve hatalı. Parça kodunu boşuna yapmıyorlar sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl Yazar comment_371805 Haklısın yakup ama bayram tatiline bozuk yayla gitmek istemedim .hatta yay sökülünce kırık olduğu anlașıldı . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371814 Focus... yay kırık... Nadir bir durum olsa gerek bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371815 Otomatik Mesaj Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın