Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366866 Değerli arkadaşlarım, abilerim hepinize merhaba. Geçtiğimiz hafta okuldaki şeref yoksunu iki öğrenci aracımın ön camını kırdı. Aracı servise teslim ettim, 4 gün sonra cam geldi. Kırık olan camı sökerken aracın ön göğsünün tam cam ile birleşim noktasını zedelemişler ve yaklaşık 5 cm kadar yontulmuş. Aramızda şöyle bir diyalog geçti: -Ustacım burası nasıl böyle oldu? -Valla hocam camı sökerken oldu. -Olmamış böyle, bunu bir şekilde düzeltemez miyiz? -Hocam yapacak birşey yok. - Madem öyle teslim almıyorum aracı, o göğüs düzelecek dedim ve ayrıldım. Otosanı aradım ve durumu anlattım, göğüs değişimi talep ettim. Sırf ustanın ukala tavrına ifrit olduğum için yaptım bunu. Haklı olduğumu düşünüyorum. Dur bakalım otosan ne diyecek. Sizce uğraştığımı değer mi arkadaşlar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366867 Geçmiş olsun. Tam olarak neresi hasarlı tam anlayamadım, görünür yerde mi? Kesinlikle haklısınız. 'Değiştirmeye gerek var mı?' sorusuna gelince bence yerine bağlı, rahatsız edici ise uğraşılabilir gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl Yazar comment_366868 Teşekkürler Yakup Bey. Tam olarak ön camdaki şasi numarası yazan yerin hizasında 5 cm kadar yontulmuş. görünüyor ve rahatsız oluyorum evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366869 2 dakika önce, Bedirhan Doğan said: Teşekkürler Yakup Bey. Tam olarak ön camdaki şasi numarası yazan yerin hizasında 5 cm kadar yontulmuş. görünüyor ve rahatsız oluyorum evet. Ayrıca burun kıvırma olursa eğer, hediye bakım vs isteyin TDCI için mantıklı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl Yazar comment_366870 4 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ayrıca burun kıvırma olursa eğer, hediye bakım vs isteyin TDCI için mantıklı olur Güzel fikir, beğendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366873 Şimdi sonuna kadar haklısınız da, Tr şartlarında cam değiştirirken orayı yontan adam komple göğüsü değiştirirken nereyi yontar/yolar/yamultur diye düşünmeden edemiyorum Geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl Yazar comment_366874 2 dakika önce, Mertcan Çelik said: Şimdi sonuna kadar haklısınız da, Tr şartlarında cam değiştirirken orayı yontan adam komple göğüsü değiştirirken nereyi yontar/yolar/yamultur diye düşünmeden edemiyorum Geçmiş olsun Valla siz de haklısınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl comment_366877 Hocam geçmiş olsun. 1 ay sonra gözünüze bile gözükmez siz hediyeler bakım indirimleri falan almaya çalışın bence de. Çünkü eminim uzuuuuuuun bir süreç olacak. Haziran 7, 201610 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201610 yıl Yazar comment_366878 11 dakika önce, Kutluhan A. said: Hocam geçmiş olsun. 1 ay sonra gözünüze bile gözükmez siz hediyeler bakım indirimleri falan almaya çalışın bence de. Çünkü eminim uzuuuuuuun bir süreç olacak. Kutluhan kardeşim, mevzu biraz da adamlara kasap olmayı bıraktırmak aslında. Adam gibi olsun diye yetkili servise götür, arabayı yontup versinler. Üstüne üstlük mahçup bile olmasınlar. Mesele bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366883 Usta'nın tavrı hiç hoş olmamış.Düzgün bir tavır takınsa belki canın sağolsun bile denip geçilebilecek bir hasar.Bence göğüs'ün değişimine gerek yok zaten 1-2 hafta sonra unutursunuz bile.Şuan çok taze olduğu için gözünüze batıyordur.Bakım indirimi yeterli olur. Benim merak ettiğim konu öğrencileriniz kasten mi kırdı camınızı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366892 Bedirhan geçmiş olsun. Tamamen haklı olmakla beraber sakın değişim yoluna gitme derim. Mertcan'ın dediği gibi başka sorunlar yaşayabilirsin. Diğer taraftan servisteki elemanlarında bir ders alması gerek tabiki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366893 Fotoğraftan verilen zarar çok net anlaşılmıyor. Ben de grubun çoğunluğu gibi zararın tazmini talebinin doğru, değişimin ise kendince sakıncalı olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun. Tabii ustayı uyarmak konunun bir yanı iken, cam kıracak kadar saldırgan öğrencilerin varlığı diğer ve daha elim yanı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366900 Hocam geçmiş olsun, muhtemelen kesici bir cisimle kırılan camın yapıştırıcısını kazırken kesmişler. Ustanın hatasını kabul etmesi lazım. Komple göğüs değişimi bence de mantıklı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366903 Sanki araya levye sokup kazımışlar gibi. Benim ön cam da değişmişti ama böyle bişey olmamıştı nasıl becerdilerse artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366907 Geçmiş olsun... Gerekenler yazılmış... Çok göze batacak yerde değil.... Bence de göğüs değişimindense hediye bakım vs işine bakmak daha mantıklı... Yalnız şunu yapan öğrenci(ler) yarının ebeveyni olacak, bu ülkede birlikte yaşayacağımız yeni bireyler yetiştirecek ve onlara rol model olacak... Asıl ürküten o... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın