Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

ön Camın Kırılması Ve Değişirken Aracıma Verilen Zarar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Değerli arkadaşlarım, abilerim hepinize merhaba. Geçtiğimiz hafta okuldaki şeref yoksunu iki öğrenci aracımın ön camını kırdı.

Aracı servise teslim ettim, 4 gün sonra cam geldi. Kırık olan camı sökerken aracın ön göğsünün tam cam ile birleşim noktasını zedelemişler ve yaklaşık 5 cm kadar yontulmuş. 

Aramızda şöyle bir diyalog geçti:

-Ustacım burası nasıl böyle oldu?

-Valla hocam camı sökerken oldu.

-Olmamış böyle, bunu bir şekilde düzeltemez miyiz?

-Hocam yapacak birşey yok.

- Madem öyle teslim almıyorum aracı, o göğüs düzelecek dedim ve ayrıldım. 

Otosanı aradım ve durumu anlattım, göğüs değişimi talep ettim. Sırf ustanın ukala tavrına ifrit olduğum için yaptım bunu. Haklı olduğumu düşünüyorum. Dur bakalım otosan ne diyecek. Sizce uğraştığımı değer mi arkadaşlar?

DSC_0285.JPG

IMG-20160607-WA0003.jpg

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Tam olarak neresi hasarlı tam anlayamadım, görünür yerde mi? 

Kesinlikle haklısınız. 'Değiştirmeye gerek var mı?' sorusuna gelince bence yerine bağlı, rahatsız edici ise uğraşılabilir gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler Yakup Bey. Tam olarak ön camdaki şasi numarası yazan yerin hizasında 5 cm kadar yontulmuş. görünüyor ve rahatsız oluyorum evet.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Bedirhan Doğan said:

Teşekkürler Yakup Bey. Tam olarak ön camdaki şasi numarası yazan yerin hizasında 5 cm kadar yontulmuş. görünüyor ve rahatsız oluyorum evet.

Ayrıca burun kıvırma olursa eğer, hediye bakım vs isteyin :) TDCI için mantıklı olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Ayrıca burun kıvırma olursa eğer, hediye bakım vs isteyin :) TDCI için mantıklı olur

Güzel fikir, beğendim :claps:

Yanıtlama zamanı:

Şimdi sonuna kadar haklısınız da, Tr şartlarında cam değiştirirken orayı yontan adam komple göğüsü değiştirirken nereyi yontar/yolar/yamultur diye düşünmeden edemiyorum :(

Geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Şimdi sonuna kadar haklısınız da, Tr şartlarında cam değiştirirken orayı yontan adam komple göğüsü değiştirirken nereyi yontar/yolar/yamultur diye düşünmeden edemiyorum :(

Geçmiş olsun

Valla siz de haklısınız :)

Yanıtlama zamanı:

Hocam geçmiş olsun. 1 ay sonra gözünüze bile gözükmez siz hediyeler bakım indirimleri falan almaya çalışın bence de. Çünkü eminim uzuuuuuuun bir süreç olacak. 

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Kutluhan A. said:

Hocam geçmiş olsun. 1 ay sonra gözünüze bile gözükmez siz hediyeler bakım indirimleri falan almaya çalışın bence de. Çünkü eminim uzuuuuuuun bir süreç olacak. 

Kutluhan kardeşim, mevzu biraz da adamlara kasap olmayı bıraktırmak aslında. Adam gibi olsun diye yetkili servise götür, arabayı yontup versinler. Üstüne üstlük mahçup bile olmasınlar. Mesele bu...

Yanıtlama zamanı:

Usta'nın tavrı hiç hoş olmamış.Düzgün bir tavır takınsa belki canın sağolsun bile denip geçilebilecek bir hasar.Bence göğüs'ün değişimine gerek yok zaten 1-2 hafta sonra unutursunuz bile.Şuan çok taze olduğu için gözünüze batıyordur.Bakım indirimi yeterli olur.

Benim merak ettiğim konu öğrencileriniz kasten mi kırdı camınızı:blink:

Yanıtlama zamanı:

Bedirhan geçmiş olsun.

Tamamen haklı olmakla beraber sakın değişim yoluna gitme derim.

Mertcan'ın dediği gibi başka sorunlar yaşayabilirsin. Diğer taraftan servisteki elemanlarında bir ders alması gerek tabiki...

Yanıtlama zamanı:

Fotoğraftan verilen zarar çok net anlaşılmıyor.

Ben de grubun çoğunluğu gibi zararın tazmini talebinin doğru, değişimin ise kendince sakıncalı olacağını düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

Tabii ustayı uyarmak konunun bir yanı iken, cam kıracak kadar saldırgan öğrencilerin varlığı diğer ve daha elim yanı. 

Yanıtlama zamanı:

Hocam geçmiş olsun, muhtemelen kesici bir cisimle kırılan camın yapıştırıcısını kazırken kesmişler. Ustanın hatasını kabul etmesi lazım. Komple göğüs değişimi bence de mantıklı değil.

Yanıtlama zamanı:

Sanki araya levye sokup kazımışlar gibi. Benim ön cam da değişmişti ama böyle bişey olmamıştı nasıl becerdilerse artık.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun... Gerekenler yazılmış... Çok göze batacak yerde değil....

Bence de göğüs değişimindense hediye bakım vs işine bakmak daha mantıklı... 

Yalnız şunu yapan öğrenci(ler) yarının ebeveyni olacak, bu ülkede birlikte yaşayacağımız yeni bireyler yetiştirecek

ve onlara rol model olacak...  Asıl ürküten o...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.