Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Değerli arkadaşlarım, abilerim hepinize merhaba. Geçtiğimiz hafta okuldaki şeref yoksunu iki öğrenci aracımın ön camını kırdı.
Aracı servise teslim ettim, 4 gün sonra cam geldi. Kırık olan camı sökerken aracın ön göğsünün tam cam ile birleşim noktasını zedelemişler ve yaklaşık 5 cm kadar yontulmuş.
Aramızda şöyle bir diyalog geçti:
-Ustacım burası nasıl böyle oldu?
-Valla hocam camı sökerken oldu.
-Olmamış böyle, bunu bir şekilde düzeltemez miyiz?
-Hocam yapacak birşey yok.
- Madem öyle teslim almıyorum aracı, o göğüs düzelecek dedim ve ayrıldım.
Otosanı aradım ve durumu anlattım, göğüs değişimi talep ettim. Sırf ustanın ukala tavrına ifrit olduğum için yaptım bunu. Haklı olduğumu düşünüyorum. Dur bakalım otosan ne diyecek. Sizce uğraştığımı değer mi arkadaşlar?
Soru
Bedirhan Doğan
Değerli arkadaşlarım, abilerim hepinize merhaba. Geçtiğimiz hafta okuldaki şeref yoksunu iki öğrenci aracımın ön camını kırdı.
Aracı servise teslim ettim, 4 gün sonra cam geldi. Kırık olan camı sökerken aracın ön göğsünün tam cam ile birleşim noktasını zedelemişler ve yaklaşık 5 cm kadar yontulmuş.
Aramızda şöyle bir diyalog geçti:
-Ustacım burası nasıl böyle oldu?
-Valla hocam camı sökerken oldu.
-Olmamış böyle, bunu bir şekilde düzeltemez miyiz?
-Hocam yapacak birşey yok.
- Madem öyle teslim almıyorum aracı, o göğüs düzelecek dedim ve ayrıldım.
Otosanı aradım ve durumu anlattım, göğüs değişimi talep ettim. Sırf ustanın ukala tavrına ifrit olduğum için yaptım bunu. Haklı olduğumu düşünüyorum. Dur bakalım otosan ne diyecek. Sizce uğraştığımı değer mi arkadaşlar?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap