Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201610 yıl comment_364805 Nissan’ın 5 kapılı kompakt hatchback modeli Pulsar, markanın yenilikçi ve dinamik yapısını heyecan verici bir şekilde sunuyor. Kabin genişliğinde yeni standartlar sunan Pulsar, 59.900 TL’den başlayan fiyatlarla Haziran ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/nissan-pulsar-artik-turkiyede/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201610 yıl comment_364816 fiyat skalası çok cazip durmuyor. bu servis ağı ve fiyat politikası ile bu model ölü doğar bence ki; sınıfında çok başarılı bir model olan nissan note bile bu sebepten satılamadı türkiyede. QQ modeli markanın handikaplarına rağmen tutuldu. o da bana göre; kalite eksiklerine rağmen gerçekten hedefe yönelik bir araç.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201610 yıl comment_364897 Bunun eski kasasını kullanmıştım. Bizimde bu sınıfta aracımız bulundun diye yapılmış gereksiz bir arabaydı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201610 yıl Yazar comment_364913 Primera Zamanında böyle iç mekan da pek bulunmuyordu 10 saat önce, kemal kaya said: QQ modeli markanın handikaplarına rağmen tutuldu. o da bana göre; kalite eksiklerine rağmen gerçekten hedefe yönelik bir araç.. QQ'den yaklaşık 15-16 bin tl ucuz. Bence fena değil fiyatlar (rakiplerine göre) ama kağıt üzerinde tabii. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın