Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Tdci Fiyat Yorumlarınızı Merak Ediyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2013 model 84 bin km çok değil mi ? Focus 2 titanium dizel 2011 kullanıcısıyım,dizel olduğu için ses konusunda sıkıntı yaşayabileceğini söyleyebilirim..yakıt vs konusu zaten standart

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 5,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kafa karisacak bir sey yok.   Degerlendirilebilecek ilanlar.   Iyi duruyor https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-model-hatasiz-kazasiz-boyasiz-ilk-sahibind

• Sıfır düşünmeniz isabet olur. Yeni Megane'da bakılası bir araç. LPG düşünmek yerine az yakan benzinli bence daha iyidir. 

• Ben olsam 0 alacaksam atmosferik araç almam. Geçen bir arkadaşımın atmosferik F3.5 aracını kullandım, alışkanlıklardan olsa gerek yarı yolda yer değiştirmek istedim. 1.0eb üzmez. Bekleyip 1.5eb de alı

Yanıtlama zamanı:

Fiyat bana da yüksek geldi. Aracın km si nedir? Anahtarsız çalıştırma var mı? (2010'ların hepsinde yoktur) Bakım durumu hakkında bilginiz var mı? (yağ bakımları düzenli yapılmış mı, turbo-DPF sorunları yaşanmış mı?)

O kasa dizelin tüketimi-performansı memnun eder, motor sesi biraz üzer. Bir önceki modelin süspansiyon konforunu ararsınız. (her ikisini 5'er yıl kullandım)

Ben 2. el dizel alıyor olsam mümkün mertebe modelini yüksek tutmaya çalışır, bakım geçmişini bilebileceğim bir araç seçerdim.

Yanıtlama zamanı:
2013 model 84 bin km çok değil mi ? Focus 2 titanium dizel 2011 kullanıcısıyım,dizel olduğu için ses konusunda sıkıntı yaşayabileceğini söyleyebilirim..yakıt vs konusu zaten standart

Bana göre çok değil:)düzgün tek elden kullanılıyorsa bakımıda yapılıyorsa sıkıntı olmaz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaslar hepinize tşk banada cok geldi fiyati arabayi gördum icime sinmedi. Acaba diyorum f3 sifirmi alsam diyorum benzinli trend x. Sonucta 10000 km yi yilda zor yaparim.f3 trend x dizeller 95 beygir performans yönunden cekincem var.

Saygin bey araba 60000 deydi ama sanki bana km sinin arabasi gibi gelmedi. Sifir almak mantikli gibi geliyor bana.

Astra sedan edition plus 2016 sifir 56000 tl istiyolar. F3 trend x 60000 tl bu iki araba arasinda gidip geliyorum.

Yanıtlama zamanı:
Arkadaslar hepinize tşk banada cok geldi fiyati arabayi gördum icime sinmedi. Acaba diyorum f3 sifirmi alsam diyorum benzinli trend x. Sonucta 10000 km yi yilda zor yaparim.f3 trend x dizeller 95 beygir performans yönunden cekincem var.

Saygin bey araba 60000 deydi ama sanki bana km sinin arabasi gibi gelmedi. Sifir almak mantikli gibi geliyor bana.

Astra sedan edition plus 2016 sifir 56000 tl istiyolar. F3 trend x 60000 tl bu iki araba arasinda gidip geliyorum.

Yılda 10bin yapıp dizel neden düşünüyorsun ki? Benzin dizel farkını ben 2.5 yılda 40bin km yol yapıp daha yarısını amorti ettim. Bak al bir tane 1.0 ecoboost misler gibi bin.

Dizel trend x alana kadar 1.0 titanium al.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.0 ecoobost motr hakkinda cok bilgim yok omotorda cekimserim performans ve yakit konusunda

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, Doğan Kurban said:

Yılda 10bin yapıp dizel neden düşünüyorsun ki? Benzin dizel farkını ben 2.5 yılda 40bin km yol yapıp daha yarısını amorti ettim. Bak al bir tane 1.0 ecoboost misler gibi bin.

Dizel trend x alana kadar 1.0 titanium al.

sizinki yazılımlı herhalde yakıt tüketimi nasıl öncesi ve sonrası genel olarak?

Yanıtlama zamanı:
sizinki yazılımlı herhalde yakıt tüketimi nasıl öncesi ve sonrası genel olarak?

Öncesi 7.4 sonrası 7.4 [emoji23] [emoji23] [emoji23]

1.0 ecoobost motr hakkinda cok bilgim yok omotorda cekimserim performans ve yakit konusunda

Açık söyleyim Ankara içi 7 lt ort sakin sürüşle çok rahat yakalanır. Performans konusuna gelince hiç çekinmeden bir test sürüşü yapın. Atmosferik aracı olan bir arkadaşın yuh yuh bu nasıl motordur dediğini canlı dinledim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sadece tit paketle geliyo sanirim

Yanıtlama zamanı:

50bine style veya titanyum da bulunur 2-3 parca boyalı..Geçenlerde Arkadaşa araba bakarken oto pazarında 53bine focus 3 style plus paket  vardı 73 binde hatasız 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tit sifir pahali gelir trend x 1.6 gerekirse lpg taktiririm diye düşunüyorum.

Ben sifir alim en iyisi kafam rahat olur en azindan

Dizelmiydi cağlar bey araba

Ankarada olsam kolayda ankaraya 1000 km uzaktayim

Yanıtlama zamanı:

Sıfır düşünmeniz isabet olur. Yeni Megane'da bakılası bir araç.

LPG düşünmek yerine az yakan benzinli bence daha iyidir. 

Yanıtlama zamanı:

Ben olsam 0 alacaksam atmosferik araç almam. Geçen bir arkadaşımın atmosferik F3.5 aracını kullandım, alışkanlıklardan olsa gerek yarı yolda yer değiştirmek istedim. 1.0eb üzmez. Bekleyip 1.5eb de alınabilir. Ama astra almazdım. Daha önce bildiğimdende değil ha, tamamen ön yargı. Tabi bakış açım farklı olabilir sizden. Ekonomi açısından ben size göre hala 2.el az km li dizel tercih etmeniz kanısındayım.

Not: kafa karıştırıyorum diye nefret etmeyin benden.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.