Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Katalatik Konvertör Arızası

Featured Replies

Solved by Misafir

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Doğan Kurban said:

Hahaha suçlu çıkaracan illa ha

suçlu değil aslında o olmasaymış o2 sensörünün arızasını öğrenemeyecek mişim. Belki de tesadüf

17 dakika önce, Yahya Akman said:

Tamam sar o halde onu adresi yollayim kargola bana filtreyi :)

Filtreyi takarım artık hem kullanılmış sizin işinize yaramaz :)

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 17,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bence zihinsel olarak iptal ettirmemelisiniz. Hani hava kirliliği, dünyanın geleceği, çocuklarımıza mirasımız falan... 

• Arabada k&n hava filtresi var mı? Varsa eğer orijinal filtreyi takıp arızayı sildir. O2 sensörü bizim arabada pek bir garip. Kn ile yüksek vites düşük devir giderken bu hatayı alabilmen çok olası.

• O servis "baş teknisyeni" ne selam söyle benden ve filtreyi söküp arızayı ids ten temizlettir. Muhtemel sorunun kalmayacak. Üstüne duacım olacan.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Semih O. said:

Geçmiş olsun abi. Bütün K&Nciler de tutuştu yalnız :zha:

:muha:

Yanıtlama zamanı:
Ben hala emin değilim O2 den, hayırlısı diyelim

Emin değilim derken . Araç duman atıyordu cig yakit kokusu da vardı . Sensör değişti koku ve duman gitti arıza ışığı da yanmıyor

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Özer Aksu said:

Emin değilim derken . Araç duman atıyordu cig yakit kokusu da vardı . Sensör değişti koku ve duman gitti arıza ışığı da yanmıyor

Duman atma, yakit kokusu falan ohoo neler varmis neler. Soylesene bunlari bastan bize de be ya...

Yanıtlama zamanı:

Duman atma, yakit kokusu falan ohoo neler varmis neler. Soylesene bunlari bastan bize de be ya...

Serviste tesbit edildi ?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Özer Aksu said:

Serviste tesbit edildi ?

Dumani falan gormemismiydin sen? Pehey... Bu arada bi ara Ankaraya ugra sen veya ben Istanbula falan geldigimde kop gel. Senin hayvani biraz yemleyelim.

Yanıtlama zamanı:

Dumani falan gormemismiydin sen? Pehey... Bu arada bi ara Ankaraya ugra sen veya ben Istanbula falan geldigimde kop gel. Senin hayvani biraz yemleyelim.

Sen bir gelde bizim HyVan seni bekler

Yanıtlama zamanı:

Hego (02) sensörü değişti suan sorun yok . K&N tekrar taktım kullanıyorum . Ondan önce maf map sensör temizlendi . Biraz önce Elm ile hata kodlarını okutunca konvertör dtc atmış ama motor ışığı yakmadı.

Yanıtlama zamanı:
Hego (02) sensörü değişti suan sorun yok . K&N tekrar taktım kullanıyorum . Ondan önce maf map sensör temizlendi . Biraz önce Elm ile hata kodlarını okutunca konvertör dtc atmış ama motor ışığı yakmadı.

Hahaha kn dendir kn deeeen

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sabahları motor soğuk iken videoda görünen beyaz dumanı ve çiğ benzin kokusu görüyorum . Aracım ısınınca bu dumanı görmüyorum . Aracın en son oksijen sensörü değişti. Aracın rölantisinde bir degisiklik yok . Sorun tam olarak ne olabilir ? Yakıtı tam yakamiyor sanırım .  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.