Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 krom cam çıtası yardım...


Önerilen Mesajlar

merabalar.. aracım focus 3,2012 model, beyaz hatchback otomatik vites..çok memnunum.. başka bir modifiyeye ihtiyaç duymuyorum biri hariç:()..

titanium modelinde olan krom cam çerçevisini aracıma uygulamak istiyorum..

fotoğraflarda görüyorsunuz, benim aracımda pencerelerin alt kısmı siyah plastik.. bir tek bu konuda ufak bir modifiye yapmak istiyorum.. kime nerede nasıl yaptırabilirim acaba? kaça mal olur bana??

bir de, cam krom uygulamasını yaparken, plastik fitilleri çıkarıyorlar mı, yoksa üzerine mi geçiriyorlar krom kaplamayı? bilgisi olan varsa,burada paylaşırsa çok sevinirim. saygılar

post-1260-0-11470000-1324158975.jpg

post-1260-0-01770500-1324158977.jpg

post-1260-0-64567800-1324158978.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben Himpeks Cüneytten almıştım. Ama bence hiç uğraşmayın. Arabanız beyaz. Zaten belli belirsiz olacak.. Koyu renk olsa neysede bence beyaz arabada gereksiz. Tabi zevk meselesi genede.

Fitiller komple değişiyor. Aynı zamanda aynanın altındaki plastik ve arka camlarında değişmesi gerekiyor. Arka camları sipariş ettim hala gelmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olmasada gayet şık duruyor, kişisel tercihinizdir saygı duyarım ama, inanın orjinalliğini bu basit parça için bozmaya değmeyecektir.

Bu hb lere iyice kanım kaynamaya başladı benim yav. Bu arada aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yan cam çıtası çok şık bir detay ve maalesef ancak titanyum donanımdan itibaren var....Kendiniz yaptırmak isterseniz ayna altındaki plastiğin ve arka kelebek camının komple değişmesi gerekiyor..Bu da oldukça masraf anlamına geliyor...Bence bırakın böyle kalsın....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

valla yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için binlerce teşekkür ediyorum. bir kanaata vardım.. fitiller falan değişiyorsa hiç yaptırmıyorum vazgeçtim.. Mertol Bey de sağolsun güzel yorumlamış, beyaz araçta pek farkedilmez dedi..galiba çok haklı.. evet, şu an itibariyle orjinalliğine hiç dokunmuyorum..son kararım.. bu şekilde kullanıyorum.. görüşmek üzere.selamlar saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En doğru karar..Beyaz arabada kromaj hiç göstermez..Ama şey yapabilirsiniz,oraları parlak folyo ile siyahı daha belirgin olabilir..Beyazda hrika durur...ön panjuru ve arka tampon altını parlak siyah yaparsanız süper olur..Nasıl yaparım demeyin bilmiyorum ama bir fikir bnimkisi sadece...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya araba cam fitili ile orjinal oalcaksa bırakın orjinal falan kalmasın. Ama gerçekten buna gerek yok.

Benim gözümde arabanın orjinalliğini bozan yegane parça arka çamurluk ile tavandır. Nedenine gelince, bu iki parçada da oynama yaptığınızda sacı ısıtmanız gerekir. Her sac ısındığında boyu uzar ve asla eski yerine geri gelmez. Ve pek tabi korozyon dayanımı zayıflar. Değiştirseniz bile fayda etmez zira üreticiler bunları laser kaynak ile soğuk olarak birleştiriyorlar. Oysa herhangibir atolyede bunu yapabilme şansınız malesef olmadığı için yukarıda yazdığım durum ortaya çıkıyor.

Bunlar dışında vidayla taktığınız kapıymış, çamurlukmuş cartmış curtmuş hiç önemli değil. Orjinal parça kullanıldığı sürece umurumda bile olmaz. Ama cam çıtası teyp, ampul, ıvır zıvır bilmem ne bunlar arabanın orjinalliğini bozacak şeyler değil. He onu söküp yerine çakma bir fitil takacaksanız evet orjinalliği bozulur. Ama bahsi geçen aynı arabanın titaniumunda gelen bir fitilse orjinalliği falan bozulmaz arabanın. O kadarda değil yani. Eğer o mantık doğru olmuş olsaydı arabanın hava filitresini bile değiştirmemek gerekirdi.. :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Kapının komple fiyatıdır o.. :lol:

Arabanız sedansa hiç OEM oalcak diye kasmayın. Bir arkadaşın arabasına bundan alıp taktık gayet başarılı.. HB için üretmemiş adam. üretmiş olsa benimkileride değiştirirdim. Hiç değilse yarım yamalak değil. çepe çevre dönüyor camın etrafını..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-sedan-2012-krom-cam-cerceve-seti-67554963/detay

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Seninkine olmaz. Zira bunlar bildiğin krom gibi parlıyor. Focusun orjinalindekiler gibi mat değiller. Polisajlı malzeme. Ya komple yapacaksın ya da olduğu gibi kalacak.

Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.