Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201214 yıl comment_54982 bende de kül kahverengi trend var. benim arabamın renginde koyu renk camla beraber kromun çok hoş olacağını düşünüyorum. ama otokoç 1800TL + KDV fiyat verdi bilginize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56867 Mustafa bey benim şahsi görüşüz araç beyaz olsada pek belli olmayan fakat önemli bir detaydır. ve linkte ki ilana bakarsanız sadece 90 TL'ye halledebilirsiniz. http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-ve-sonrasi-hb-Krom-Cam-citasi_36512.html#0 ben şuan kullandığım opel astra araçta benzerini uyguladım. Orjinalinden pek farkı yok. iyi forumlar dilerim. Mart 25, 201214 yıl Mehmet Bahçeci tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56871 Titanium da alta krom çıta koyulup üste koyulmamasını kim açıklamak ister bana? Böyle bi saçmalık yok.. Tamam Ford'u Focus'u seviyoruz da bazen İllallah dedirtiyolar adama.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56883 Titanium da alta krom çıta koyulup üste koyulmamasını kim açıklamak ister bana? Böyle bi saçmalık yok.. Tamam Ford'u Focus'u seviyoruz da bazen İllallah dedirtiyolar adama.. Furkan bu markanın tercihi, heryere neden konsun peki ? Dikkat edersen tüm Ford'larda bu detay aynı...Yani tercih meselesi çizgisine bunu uygun görmüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56885 Titanium da alta krom çıta koyulup üste koyulmamasını kim açıklamak ister bana? Böyle bi saçmalık yok.. Tamam Ford'u Focus'u seviyoruz da bazen İllallah dedirtiyolar adama.. Ben çok beğeniyorum sadece altta olmasını tarasım meselesi. Ford tasarruf yapmak için yarıda kesmemiştir kromu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56886 Furkan bu markanın tercihi, heryere neden konsun peki ? Dikkat edersen tüm Ford'larda bu detay aynı...Yani tercih meselesi çizgisine bunu uygun görmüşler öyle evet zaten ben de sadece Focus'u değil Ford'u da eleştirdim Ama böyle marka tercihi olmaz olsun bence çok saçma, o ne öyle sanki parası yetmemiş de yarıda kesmiş gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56887 Ben mesela pek sevmiyorum Hiç olmasada olur ...Bazı renklere hiç yakışmıyor... Bu sadece örnek; Focus ST Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56891 Ben mesela pek sevmiyorum Hiç olmasada olur ...Bazı renklere hiç yakışmıyor... Bu sadece örnek; Focus ST Makul fiyatlar karşılığında opsiyonel yapılabilir bence.. Ama yarısı var yarısı yok olmamalı.. Ya tam olsun yada hiç olmasın.. Bence bunda güzel duruyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_66934 öncelikle bence orjinalliği bozulmaz çünkü bizde 2012 ford focus style var ve biz cam çıtasını taktık ve gayet şık durdu arabanın rengi gri olduğu için uyum sağladı bence takmanız güzel biraksesuar olacaktır ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201214 yıl comment_67062 Merhaba Aracınızın kendi montajladığınız krom çıtalarla olan fotoğraflarını koyabilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73925 bişey sorcam fotoları nasıl buraya koyacağız resimler hazır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73929 bişey sorcam fotoları nasıl buraya koyacağız resimler hazır buyrun; http://www.focusclubtr.com/forum/99-resim-ekleme/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın