Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356577 Selamlar.. Foruma yeni katıldım arabamdaki bir problemi yazmak istiyorum. Araç durduğu yerde veya giderken direksiyon çevirdiğimde ve setlerden geçerken ön taraftan gıcırtı geliyor. Sebebi ne olabilir acaba vaktim olmadığından ustaya da götüremedim bilgi verebilecek varmı acaba. Teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356580 Vaktiniz yoksa bu sorununuzu çözemezsiniz. Çünkü vakit bulup servise götürmeniz lazım arabanızı. Biz işkembeden sallayarak çözüm olamayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356582 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356642 Bu ön düzenden ses geliyor mevzusunu "midem ağrıyor ne ilaç önerirsiniz" durumuna benzetiyorum... (sıklıkla maruz kalıyorum bu soruya) Midenizin ağrımasının bir sürü sebebi olabilir, en basiti yedikleriniz dokunmuştur, çok daha ağır bir tablo çizmek gerekirse de Mide Ca'nız vardır. Demem o ki iyi bir doktora aman servise uğrayın, zaman ayırın... Ön düzenden ses gelmesinin de birden fazla sebebi olabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356669 Servet'e ve Ahmet'e katilmamak elde degil. Sorunun pek cok kaynagi olabilecegi gibi biz gercekten biliyor olsak bile sizin tamir etme sansiniz olmayacak. Dolayisiyla o araba ustaya bir gorunecek.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356686 Benzer konu var. Bir denemekte fayda var. Geçmezse servise gidin. Direksiyonu tam sol çevirin. Çıkın tekerlekle çamurluk arasından içeri aşağı doğru bakın. Salıncağın gövdeye bağlandığı yeri göreceksiniz. Kocaman vida var. Oraya silikonlu wd40 sıkın. Üstünden altından. İnce uzatma spreyi var zaten. Forumda aratın. aynı işlemi diğer tekerede yapın Nisan 11, 201610 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl Yazar comment_356820 Teşekkürler ilginiz için. Mehmet beyin dediğini bir uygulayacağım önce belki sorun kalkar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın