-
Turbodan Akan Yağ..
Aynen büyük ihtimal akü çünkü bugünde komple elektrik gitti dolmuşa bindim yıllar sonra bir kişi ne kadar dedim şöförün bakışı fenaydı ?? neyse akü almak şart oldu ????
-
Turbodan Akan Yağ..
Bunda giderken problem yok sadece arıza lambaları yanıyo bir süre sonra sönüyor anlamadım gitti şuan yine bir gezdim geldim problem yok. Bir göstermek lazım servise bilgisayara bağlanınca çıkar sanırım birde akü ölçümü yapacaz. Amcanıza geçmiş olsun teşekkürler ilginiz için
-
Turbodan Akan Yağ..
Arkadaşlar aracı yaptırdım bilgi amaçlı yazmak istiyorum. Biraz pahalıya mal oldu. Önce o ince boru değişti yağ gelmeye devam etti. Sonrasında ustaya bıraktığımda detaylı bir inceleme ile.. enjektör saplamalarının altındaki keçeler üst kapak (külbütör) turbo borusu (patlama sonucu 3 kez değişti sonuncu orjinal) triger seti ve resimlerde gösterilen ince borunun sağındaki kalın demir boru değişti. Sonuç 1500 tl. Yağ problemi gitti çok şükür. Bugünde arıza lambaları yanıp sönüyordu birde göstergede direksiyon yrd arızası yazdı direksiyon ağırlaştı tüm lambalar sönük yandı teyp çalışmadı ??Doktorda işim vardı çıktığımda araç tık yaptı çalışmadı ittirdik eve kadar geldim stop ettim tekrar bastım çalıştı. Problem aküdemi yoksa yağ sorununu çözerken motor yıkanmıştı ondan mı oluyor? Anlam veremedim. Konuyu anlatırken devrik cümleler kurmuş olabilirim gelişi güzel anlattım kusura bakmayın. Saygılar sevgiler.
-
Turbodan Akan Yağ..
Abi zaten usta kaynak yaptırmıştı daha önceden. Bencede değişim daha garanti. Teşekkürler --2 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler sabah ilk işim değişim olacak. Enjektörlerede bakım gerekiyodu zaten ikisi bir halledilir inş.
-
Turbodan Akan Yağ..
--0 dakika sonra eklendi-- Eyvallah abi teşekkür ederim en kısa zamanda inşallah.
-
Turbodan Akan Yağ..
Abi 2 ve 3 ncü resimdeki aradaki ince boru tepesi yuvsrlak alyan girişli olan (resim internetten alıntı) --1 dakika sonra eklendi-- Aynen z çizen borudan bahsediyorum. Teşekkür ederim
-
Turbodan Akan Yağ..
Selam arkadaşlar. 2005 model aracımın motoru komple yağ ile kaplaması problemi var. Bugün çıktım arkadaşa komple motoru yıkattım nerden yağ attığını görebilmek için eve kadar geldim ve sonuca ulaştım. Turbonun koruma metalinin hemen sağından aşağıya doğru giden ince bir metal boru var büyük ihtimal çatladı ki o bölümün altı komple yağ olmuştu. Eğer ki tahmin ettiyseniz nerden bahsettiğimi bilmek istediğim şu. O ince boru değişimi oluyor mu? Öneriniz nedir acaba. Şimdiden Teşekkür ederim sevgiler saygılar.
-
Önden Gelen Gıcırtı..
Teşekkürler ilginiz için. Mehmet beyin dediğini bir uygulayacağım önce belki sorun kalkar.
-
Önden Gelen Gıcırtı..
Selamlar.. Foruma yeni katıldım arabamdaki bir problemi yazmak istiyorum. Araç durduğu yerde veya giderken direksiyon çevirdiğimde ve setlerden geçerken ön taraftan gıcırtı geliyor. Sebebi ne olabilir acaba vaktim olmadığından ustaya da götüremedim bilgi verebilecek varmı acaba. Teşekkürler..
Erdem Bozkurt
Üye
-
Katılım
-
Son ziyaret