Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201610 yıl Yazar comment_365011 Yeni göstergemizde ilk defa depo ışığını yaktık Bunda farklı olarak OK'ye basmayınca gitmeyen bir uyarı mevcut, eskisi böyle değil diye hatırlıyorum. Bu uyarıdan 7-8 km sonra yakıt aldım. Alınan litremiz 43 litre oldu (eskisi de böyle idi). Buradan çıkardığım sonuç, ford galiba kalan yakıt miktarını -100km olarak hesaplıyor yolda kalmayalım diye.. Gösterge montajından sonra, depoyu ilk doldurduğumda, kalan km olarak 600 küsurlerde bir rakam ile karşılaşmıştım. Bu değer zamanla yükseldi ve son depoda 930 km'ye kadar çıktı. Yoncaları da sonunda yeşil yapabildim. Buradan da şu şekilde bir sonuç çıkıyor. Gösterge kalan km.de eski sahibini hatırlıyor, ve hesaba onunla devam ediyor. Ve demekki kugalar çok yakıyor, dizel olsa bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201610 yıl comment_365020 Aynı gösterge bizlerde var bu fonksiyonlar neden yok anlam veremiyorum . Araca göre gösterge yazılımı mı olurmuş güncelleme sonrası bu gibi ufak düzeltmeler gelmesi gerekir . - Süre ölçer - Dijital Hız - Pusula bilgisi - Çift araç bilgisayarı - Yakıt ikazı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl Yazar comment_365072 15 saat önce, Özer Aksu said: Aynı gösterge bizlerde var bu fonksiyonlar neden yok anlam veremiyorum . Araca göre gösterge yazılımı mı olurmuş güncelleme sonrası bu gibi ufak düzeltmeler gelmesi gerekir . - Süre ölçer - Dijital Hız - Pusula bilgisi - Çift araç bilgisayarı - Yakıt ikazı Aslında bu konuda tutucu olunması normal. Yeninin albenisini pazarlama stratejisi gereği yukarda tutmak gerek. Hangi değişiklik neyi etkiler belli olmayabilir. Çevre birimleri birbiri ile ilişkili. Pusula olayı muhtemelen sync'i kullanıyor ve sync öncesi çalışmaz. Koyduk bu GPSM modülünü ne iş yapacak diye düşünürken, bir arkadaşın aklına "bu göstergeye yön bilgisi yazsın" demiş olabilir. Bir de kuga arazi odaklı bir araç ve arazi araçlarında bu aranan bir özellik. Ford yine de bir güzellik yaptı bu özelliği tüm sync 2'li araçlarda standart yaptı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365082 Telefon değil ki adam her sene değiştirsin. [emoji1] Ruslar bu özelliklerin hepsini yuluyorlar geniş ekran göstergeli focus lara . Şöyle bir baktım zor değil mesela senin yazılım numarasini elm in Tools kısmından mevcut ekrana yüklemek mümkün denemedim ama deneyeceğim en kisa zamanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365089 Şimdi, Özer Aksu said: Telefon değil ki adam her sene değiştirsin. Ruslar bu özelliklerin hepsini yuluyorlar geniş ekran göstergeli focus lara . Şöyle bir baktım zor değil mesela senin yazılım numarasini elm in Tools kısmından mevcut ekrana yüklemek mümkün denemedim ama deneyeceğim en kisa zamanda zaten herşey aynı yazılım dışında yazılım bu bizdeki geniş ekranlara yüklenebilirse herşey çalışır lisanslı olarak satılıyormuş programı hayırlısı bakalım bekleyelim görelim Mayıs 25, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365090 4 dakika önce, Özer Aksu said: Telefon değil ki adam her sene değiştirsin. Ruslar bu özelliklerin hepsini yuluyorlar geniş ekran göstergeli focus lara . Şöyle bir baktım zor değil mesela senin yazılım numarasini elm in Tools kısmından mevcut ekrana yüklemek mümkün denemedim ama deneyeceğim en kisa zamanda 500klık elm varsa hiç bulaşmayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365091 Şimdi, Ozan Kar said: 500klık elm varsa hiç bulaşmayın derim. Elleme bulaşsın yav Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365094 6 dakika önce, Serkan Karakoca said: zaten herşey aynı yazılım dışında yazılım bu bizdeki geniş ekranlara yüklenebilirse herşey çalışır lisanslı olarak satılıyormuş programı hayırlısı bakalım bekleyelim görelim Lisans ücreti Vs yok linke tiklayarak ekranın imaj, kalbrasyon, sw dosyalarini indirip elm ile atıyorsun elmin kısıtlı transferi nedeniyle işlemler uzun sürebilir https://www.fordtechservice.dealerconnection.com/vdirs/wds/PCMReprogram/DSFM_PCMReprogram.asp?swproduct=IDS Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365097 bu iyi oldu vakit olunca bakalım bir elm bulup Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365103 Bir saat önce, Özer Aksu said: Lisans ücreti Vs yok linke tiklayarak ekranın imaj, kalbrasyon, sw dosyalarini indirip elm ile atıyorsun elmin kısıtlı transferi nedeniyle işlemler uzun sürebilir https://www.fordtechservice.dealerconnection.com/vdirs/wds/PCMReprogram/DSFM_PCMReprogram.asp?swproduct=IDS uzun sürmesinin (3-4 saat) akü takviyesi gerektireceğini bir kenara bırakırsak, bende ki elm ile sorun yaşadım genelde hata verdi. gösterge kurtarma gibi bir başlık açmıştım orada daha fazla detay vermiş olabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370442 Lisans ücreti Vs yok linke tiklayarak ekranın imaj, kalbrasyon, sw dosyalarini indirip elm ile atıyorsun elmin kısıtlı transferi nedeniyle işlemler uzun sürebilir https://www.fordtechservice.dealerconnection.com/vdirs/wds/PCMReprogram/DSFM_PCMReprogram.asp?swproduct=IDS Tam olarak bu iş nasıl yapılıyor biraz detay verebilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370449 Tam olarak bu iş nasıl yapılıyor biraz detay verebilir misiniz? Mevcut elm cihazı ile transferi hızı kısıtlı olması nedeniyle saatler sürebilir . Akü takviyesi gerekir . Bu nedenle denemedim . Deneyen de olmadı . Yapılır mı ? yapılır . Riskini almak kaydı ile . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370450 Mevcut elm cihazı ile transferi hızı kısıtlı olması nedeniyle saatler sürebilir . Akü takviyesi gerekir . Bu nedenle denemedim . Deneyen de olmadı . Yapılır mı ? yapılır . Riskini almak kaydı ile . O zaman en mantıklısı IDS ile yapmak. İds ile yapabilmek içi illa vcm kablosu mu gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370453 12 dakika önce, Özer Aksu said: Mevcut elm cihazı ile transferi hızı kısıtlı olması nedeniyle saatler sürebilir . Akü takviyesi gerekir . Bu nedenle denemedim . Deneyen de olmadı . Yapılır mı ? yapılır . Riskini almak kaydı ile . Ben denedim. kalibrasyon dosyasını atmak kolay, SW dosyasını deneye deneye bi kaç kere atabildim, imaj dosyasını hep sorun çıkardı. Sonuçta yine servise gitmek zorunda kaldım... 500k elm ile mümkün olmuyor yani. 10 dakika önce, Metin Deniz said: İds ile yapabilmek içi illa vcm kablosu mu gerekiyor. evet Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın