Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201610 yıl comment_349246 Merhabalar, Az evel Ankara'da bir firma ile görüştüm. Dizel geniş ekran orjinal çıkma için 800 TL fiyat verdiler. Ayrıca, Sony teyp ve konsolu içinse 1.000 tl fiyat aldım. Benim aklıma takılan, sony teybin üstünde ki navigasyon seçeneği olmasına rağmen telefonda ki arkadaşın o mobil navigasyon normal çalışmaz dedi. Daha önce kart takılarak çalıştırıldığını bu forumda okumuştum, telefonda bahsettim ama olmaz dedi. Ayrıca, otomatik parkı devre dışı bırakır mı onu da öğrenemedim. Stye X üzerin de ki teypten daha mı kaliteli bir ses çıkışı var bu ürünün? Navigasyonu kullanabilirmiyim? Son olarak da fiyatlar nasıl :)) Teyp ekran http://www.fordyedekleri.com/img/uploads/products/yeni-focus-3146/b1.jpg Gösterge Paneli; Bu panelde ki KM değiştirilebiliyor değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201610 yıl comment_349247 Km düşürülemez ancak yükseltilebilir IDS cihazı ile. Normalde Sony ve navi ekranı farklı iki üründür. Satıcıda bulunan ekran ve çerçeve TR üretimi için standart ürünlerdir ki navili değildir. Fiyatları da hayli yüksek bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201610 yıl comment_349248 Fiyatlar bir hayli yüksek ekranı daha önce 400 civarı bulabiliyorduk şimdi kara borsaya düşmüş kim ne tutturursa. Gösterge km yasal olmayan yollarla düşürülüyor 100 tl gibi bir rakama ancak yasal değil. Sony için ekran üzerinde sd kart girişi varsa navi bu kart temin edilerek kullanılabilir. Kaliteli ses için hoparlorlerinde degismesi gerekir sadece panel görüntüde ibarettir. Otomatik park gibi özellikleri kullanabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201610 yıl comment_349279 Navi anteni ve haritası takılırsa çalışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349328 fotoğraftaki ekran için anten ve kartla navigasyon çalışır yazıldığı gibi ancak fotoğraftaki ekranı göndermeyebilirler, o fotoğrafı kendilerinin çektiğini sanmıyorum, zaten oradaki uygulamada sonradan yapılmış ekran navigasyonlu ama panel değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349411 10 saat önce, Ozan Kar said: fotoğraftaki ekran için anten ve kartla navigasyon çalışır yazıldığı gibi ancak fotoğraftaki ekranı göndermeyebilirler, o fotoğrafı kendilerinin çektiğini sanmıyorum, zaten oradaki uygulamada sonradan yapılmış ekran navigasyonlu ama panel değil. +1 yarın yıldız sanayide olucam bakınıyım uygun fiyatlı olursa yazarım buraya navili ekran bulunur + navi kart zor kısım +sony navili tuşlu aramak lazım +geniş ekranlı göstergeye de bakayım burdan bilgilendirme yaparım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349661 Bugün dolaştım yıldız sanayii navili ekran bir yerde var fakat bir kaç tane ufak toplu iğne başı gibi darbeler var 1-2 yerinde rakamları 600 tl gibi söylenen navili sony panel çerçeve tuş takımı malesef yok çerçeve hariç normal sony tuş takımlarına 750 tl gibi rakamlar isteniyor geniş ekran kadran bildiğimiz kara borsa olmuş ağzını açan 750 den açıyor ...50-100 tl gibi aşşağı inebilirler sıkı pazarlıkla .... Aradığımı bulamadım ama gezmeye devam çoğu yere haber bıraktım ...inşallah bulurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349662 Bende bugun telefonla aradım cogu yerı fiyatlar 500-750 arası. Sadece bir yer kargo dahil KM yide ayarlayacak (şuanki eski tip göstergedeki rakama) şekilde 500 tl dedi. Ama bana çok geldi yine. Bende beklemeye karar verdim. En kötü yurt dışı bidahaki ay alırım diye düşünüyorum. %00 tl denılenın resımlerini aldım temiz gözüküyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201610 yıl comment_349692 Valla bu yıldız esnafına tanımıyosanız pek güven olmaz temiz olanın resmini gönderir alacam dersiniz çizikli gelir vs yamyam olmuş çoğu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201610 yıl Yazar comment_349756 Daha önce bir motor modifiyesi yapayım dedim, öyle şeyler yazdınız ki hevesim kursağımda kaldı vazgeçtim. Şimdi de bu resimdekilerden vazgeçtim (Tabi işin şakası, 2 dir hodozlama dalmaktan kurtuluyorum ) Serkan hocam, bulabilirsen forumda paylaşırsan sevinirim. Sorduğun yerlere 2 tane lazım diye sorarsan daha iyi olur hatta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349835 en temizini bir arkadaşa aldık cumartesi günü navili ekranın giderim hafta içinde sorayım biraz bu ara banada oralardan bişeyler lazım Mart 7, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl Yazar comment_349837 Tabi benim konsol komple eski tip. Tuş takımı, üst ekran yeri falan komple değişcek :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349839 Bu parçalar içinde en önemli 2 parça sony navili tuş takımı ve çerçevesi diğerleri bulunur bu iki parçayı ele geçşrmeden diğerlerini almamak lazım bence Mart 7, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365085 On 06.03.2016 at 12:45, Furkan Çiçek said: Tabi benim konsol komple eski tip. Tuş takımı, üst ekran yeri falan komple değişcek :/ BU iş için az buçuk araştırma halindeyim şuan. Ekran 250tl 5" çerçeve 350tl Tuş takımı orj sony kullanılabiliyor Navi kartı ebayden alınabilir. Gps antep 75 tl fakra soketiyle. Geniş ekran dizel gösterge 450tl. Eğer düşünürseniz satıcıyla görüşebilirim sizin için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201610 yıl comment_365202 BU iş için az buçuk araştırma halindeyim şuan. Ekran 250tl 5" çerçeve 350tl Tuş takımı orj sony kullanılabiliyor Navi kartı ebayden alınabilir. Gps antep 75 tl fakra soketiyle. Geniş ekran dizel gösterge 450tl. Eğer düşünürseniz satıcıyla görüşebilirim sizin için. [emoji15] [emoji15] [emoji15] benzin gösterge Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın