Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201610 yıl comment_364608 Saçma ama bende bugün boştum iyi geldi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201610 yıl comment_364609 Ama gereksiz uğraştıracaksa boşver cidden, zamanını boştan yere almasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201610 yıl comment_364611 Tamam müsait olunca laptopla yapiyim hatta anlık yakıt akışını falanda ekleyim ama hemen değil yeter da gece vakti deli ibo gibi uğraştığım şeye bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201610 yıl comment_364743 O değil de test modunda motor sıcaklığını takip etmeyi dener misiniz? Daha somut bir bilgi alabiliriz bu yolla. Yanlış hatırlamıyorsam kışın ben test modu ile aracı başlattığımda ibre ile test modundaki veride biraz farklılık olabiliryordu ki aynı olsa bile daha somut takip etmiş oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201610 yıl comment_367359 Bugün test ekranından harareti takip ettim ve kayıt yaptım. Test ekranına göre hararet kalorifer açsam da açmasam da 79-80-81 derece arasında gidip geliyor, 81'den yukarı çıkmıyor. Soru ise bu sıcaklık ideal verimli çalışma için uygun mu yoksa erken mi fan açıyor acaba? İdeal sıcaklığı 90 derece diye biliyorum, emin olamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20187 yıl comment_490218 Kadir bey sorunu çözebildinizmi, aynı durum benim araçdada oluştu şu an, aracın teriger değiştim, hareret düşme problemi meydana geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20187 yıl comment_490363 benim araçtada hararet aniden düşüyor tekar 90 çıkıyor usta nedenini bulamadı genel yorumlara baktım normalmi yoksa araçta bir sorunmu var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490469 Araçta triger-devirdaim değişimi ardından böyle bir sorun oluştu, devirdaim tekrar değiştirecek usta, termostat değişti, çözüm olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490582 Yunus Gül bey devirdaim değiştirirseniz gözlemlerinizi yazarmısınız.ustalar sorunu tespit edemiyorlar.çözüm olursa bende uygularım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491102 Tamam mustafa bey iletirim, sizde de gelişme olursa sizde bilgi verin size zahmet Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491131 tamam yunus bey bir çözüm bulursam paylaşırım. Usta müşürü değiştirdi yinede çözüm olmadı.Araştırayım dedi ama sonuç yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491146 Merhaba Sorun yok gayet normal uzun yokuştan inişlerde tüm araçlarda olur. Araç viteste ise daha belirgin ve hızlı olur. Vitesteki araç motoruna yokuş aşağı inişlerde Ecu yakıt vermeyi keser, yanma oluşmaz iken birde kış şartlarından dolayı kalorifer ile mevcut ısıyı alınca hararet düşer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491205 Mustafa bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Aracıma 120 000 km de triger seti devirdaim termostat baskı balata tümü orjinal olarak değişti.Araç 135000 conta değişimi yapıldı arabada motorda ısıtma soğutma hızlanma hiçbir sorun yok .Bu bakımlardan önce hararetin ani düşüş problemi hiç olmazdı.Parça değişiminden sonra bu ani hararet değişimi ortaya çıktı.önceden olmayıp sonradan ortaya çıkması nedeniyle aracımda sorun mu var diye merak etmekteyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491247 6 saat önce, MustafaCelik yazdı: Mustafa bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Aracıma 120 000 km de triger seti devirdaim termostat baskı balata tümü orjinal olarak değişti.Araç 135000 conta değişimi yapıldı arabada motorda ısıtma soğutma hızlanma hiçbir sorun yok .Bu bakımlardan önce hararetin ani düşüş problemi hiç olmazdı.Parça değişiminden sonra bu ani hararet değişimi ortaya çıktı.önceden olmayıp sonradan ortaya çıkması nedeniyle aracımda sorun mu var diye merak etmekteyim. Merhaba Şu an kullanmakta olduğum Focus u 4 ay oldu satın alalı 6500 Km ye geldim bile. Geçmişten beri ( Yaklaşık 30 arac) sahibi oldum. bunların bir kısmı iş yerim için satın almış olduğum araçlar yılda diğer araclar ile birlikte 30-35 bin km yol yaparim. Hemen hemen tüm araçları 0 km aldım. Hepsinde durum yazdığım gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20187 yıl comment_491306 mustafa bey merhaba, Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu çok teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın