Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Focus Trend-x Sedan * Yaptığım Basit Değişimler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evettttt. Çin'den sipariş verilen parçalar yavaş yavaş geliyor. Açıkcası daha geç bekliyordum. Montajları tamam. İçime sinmeyen 2 parça var. Vites Topuz'u ve anten. 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 12,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Arabanın durduğu yerin bitişiğindeki benim İskenderun'daki depomdu bozdoğana sattık [emoji3][emoji3][emoji3] 12 yılım geçti orda [emoji3][emoji3][emoji3]

• Sedat Aladağ
    Sedat Aladağ

İskenderun'da Bozdoğan'dan başka aksesuar parçaları satan bir yer yok.. İmkanlar kısıtlı... Sis far çerçevesini internetten aldım... Şaka gibi İskenderun'da hiçbir yerde yok.. Spoiler da başkası olmad

• Bence gayet güzel olmuş. Özellikle ön panjur güzel durmuş. Elinize sağlık...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Çok mu fazla krom var sanki... Direksiyon ve teyptekiler olmasa daha iyi. Vites topuzu için zaten haklı yorumlar yapılmış, orjinali güzel Doğan abinin dediği gibi illa değişecekse ışıklı olandan almak daha mantıklı. 

Yanıtlama zamanı:

Vites gerçekten kötü olmuş. Korumasız haliyle kalsa daha iyi.

Yanıtlama zamanı:

Bir dakka club stickerı nerde :)

Elinize sağlık vites topuzu dışında olmuş.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ederim herkese. Beklediğim eleştirileri aldım. Ayrıca dıştan yaptığım 2 değişiklik var onların fotosunu eklerim daha sonra. ön ledleri iptal ettim Mertmod'dan aldığım amerikan parkların montajını yaptırdım daha sade ve şık oldu.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hocam merhaba ilk mesajımı size atıyorum. Ben de istanbuldan geldim Hataydan aldım Focusumu :) Bende Tamponu sendeki gibi boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha farklı yapmayı düşünüyorum alt kısmını ve ızgara şeklinde olan kısmı parlak siyah yapmayı düşünüyorum. Ama öncesinde aracın tamponu boyattıktan sonra yandan duruşunu merak ettim... Yan marşpiyeller siyah olduğu iöçin nasıl duruyor.. Bir resim atarmısın rica etsem hocam

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, R Samet Batmaz said:

Hocam merhaba ilk mesajımı size atıyorum. Ben de istanbuldan geldim Hataydan aldım Focusumu :) Bende Tamponu sendeki gibi boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha farklı yapmayı düşünüyorum alt kısmını ve ızgara şeklinde olan kısmı parlak siyah yapmayı düşünüyorum. Ama öncesinde aracın tamponu boyattıktan sonra yandan duruşunu merak ettim... Yan marşpiyeller siyah olduğu iöçin nasıl duruyor.. Bir resim atarmısın rica etsem hocam

O kısım piano black boya ile yaptırmıştım ama boyayı tutmuyor. Belki de benim ustam sallamasyon iş yapmışta olabilir. Ustanızdan garanti alın dökülme yaparsa tepene çökerim diyin mutlaka.

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Doğan Kurban said:

O kısım piano black boya ile yaptırmıştım ama boyayı tutmuyor. Belki de benim ustam sallamasyon iş yapmışta olabilir. Ustanızdan garanti alın dökülme yaparsa tepene çökerim diyin mutlaka.

varmı resim hiç hocam görebilmemiz açısından boyanmış halini... Dayım boyacı ustası. Bi danışıcam kendisine.. Olur derse yaptırırım bakalım :)

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, R Samet Batmaz said:

varmı resim hiç hocam görebilmemiz açısından boyanmış halini... Dayım boyacı ustası. Bi danışıcam kendisine.. Olur derse yaptırırım bakalım :)

Valla çok uzun ömürlü olmadı. 1 hafta sonra saolsun bir ablamız tamponu parçaladı :(  Sonrasında yaptırdığım tamponda boyatmadım siyah kısımlar. Aracım konusunda olması lazım ama çok belirgin değildir. Bak burada

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hocam emeğinize sağlık araç çok güzel olmuş. Ön panjura kaç metre şerit kullandınız tahmini 5mt yeter diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.