Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sedat Aladağ

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sedat Aladağ Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İskenderun
  • Arabam:
    '12 Focus Tdci Trend X
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

506 profil görüntüleme

Sedat Aladağ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

  1. Teşekkür ederim herkese. Beklediğim eleştirileri aldım. Ayrıca dıştan yaptığım 2 değişiklik var onların fotosunu eklerim daha sonra. ön ledleri iptal ettim Mertmod'dan aldığım amerikan parkların montajını yaptırdım daha sade ve şık oldu.
  2. Evettttt. Çin'den sipariş verilen parçalar yavaş yavaş geliyor. Açıkcası daha geç bekliyordum. Montajları tamam. İçime sinmeyen 2 parça var. Vites Topuz'u ve anten.
  3. Başladın diyolar devamı gelir diyolara bakalım gelirse inşallah dediğin gibi on numara beş yıldız darısı olmayanlara inşallah...
  4. Orası da amcamındı (: Kapattı 2 marketini de... Biz İlk kurulan yerden devam ediyoruz. Barbaros Mahallesinde.. Honda Özkaya ve Özen Eczanesi arasındaki Caddede.. Araba da market önünde zaten (: Fotoğraflardan az çok çıkarabilirsin.. Bazı fotoğraflar M.kemal market önü bazıları da Merkez market önünde çekilmiş..
  5. Evet (: Amcamındı orası el değiştirdi.. Bizim 2 Şube var. Biri M.Kemalde diğeri Fener caddesi civarında
  6. Pek fazla birşey kalmadı ya benim araçta... Kalanlardan bazılar; St Ön Tampon Navigasyon dokunmatik büyük ekran Gösterge büyük ekran Led ön farlar Led arka farlar sadece bunlar (:
  7. Korkutmayın beni (: Fazla abartıyı sevmiyorum da aklımda olanlar da abartılacak şeyler değil (:
  8. İskenderun'da Bozdoğan'dan başka aksesuar parçaları satan bir yer yok.. İmkanlar kısıtlı... Sis far çerçevesini internetten aldım... Şaka gibi İskenderun'da hiçbir yerde yok.. Spoiler da başkası olmadığından dolayı bunu taktım. Belki diğerlerinden olsa farklı olurdu. Okul yıllarında da kopya çekemezdim, bak yine yakayı ele verdik (: Forumu çok gezdim ama senin iletini atlamışım. Hiç farketmedim şimdi linke tıklayıp girdim zevklerimiz benziyor evet... Ben üzerinde boyattım tamponu (: biraz uyguna kaçtım.. Egsozu yaptırmayacağımı bildiğimden dolayı komple beyaza boyattım.. Ben arabaya 2 yıl boyunca dokunmadım. Bu yıl değiştirmeyi planladım açıkçası soğumuştum arabadan, bazı sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım. Ertelemek zorunda kalınca ufak dokunuşlarla arabaya olan kırgınlığımı bi nebze de olsa gidermek istedim. Sonuç ortada (: Dediğim gibi düşük maliyetle sade ve şık haline getirdim sanırım (tabi bana göre). Kafamda daha birçok şey vardı ama maliyetli olduğu için vazgeçtim. Tek yapacağım ön ızgaradaki 2 Led'i söküp Amerikan Park Modülü taktırmak. Maliyetlerim şöyle; Park ampül ve beyaz ledler işçilik dahil : 125 TL Ön ızgara nikelajlı şeritler : 15 TL Sis farı krom çerçevesi kargo dahil : 41,5 TL Pencere krom çerçevesi 8 parça : 100 TL Tampon Boyama : 100 TL Arka Bagaj Spoiler : 180 TL Ali Express'ten alınan iç donanımsal aksesuarlar : 160 TL Toplam Gider : 721,5 TL
  9. Teşekkür ederim. Müsait bir zamanda tekrar denerim. Kolay gelsin
  10. Bilgisayarda zaten dik konumda yani düz ama buraya atınca yatay oluyor.
  11. Üçgen ızgaralara yaptıracaktım ama orijinalliğini bozup delmek istemedim ızgaraları. Sonra o araya karar verdim ama dediğiniz gibi benim de pek sinmedi içime. Amerikan park modülünden sonra onları sökerim. Yardım... Dik resimleri yatay attı. Nasıl döndürebiliriz ?
  12. Herkese teşekkür ederim. Fikirleri değerlendiririm. Benim de içime sinmedi gündüz farları. Amerikan park modülü takınca onları iptal edebilirim.
  13. Merhaba... Sitede Yeniyim... Modifiyeyle ilgili neredeyse her konuya baktım... Modifiye için bütçe ayırmaya niyetim yoktu ama konulara bakınca heveslendim ve düşük bütçeyle kendi tarzımı oluşturdum sayılır. Fikirlerinizi merak ediyorum... ilk aldığımda sadece arka bagaj üstü spoiler siyah şeridi taktım... pencere çıtaların kromdan önce pencere çıtaların kromdan sonra eski park ampül ve farları beyaza çevirdim... LED ışığı ekledim... Siyah olan ızgaralara nikelaj şeritler çektim. arka bagaj üstü siyah spoiler söküldü yerine beyaz denendi... arka bagaj üstü beyaz spoiler'a karar verildi öncesinde tampon beyaza boyandı... tampon beyaza boyandıktan sonra beyaz spoiler takıldı. eski siyah sis farı çerçevesi nikelaj krom'a çevrildi... vee mutlu son... sıradaki değişiklilerin başında Amerikan Park Modülü gelecek inşallah... sonrasında özellikle iç donanımla ilgili siparişi verilenler geldikçe uygulanacak... ( siparişi verilenler resimde mevcut )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.