Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakıt Kapağı Kitlenmemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar kullanıcı el kitabında uzaktan kilitleme bölümunde merkezi kilit ile kapılar kitlendiginde yakıt kapağıda kitlenir ibaresi var ama kapak kitlenmiyor.Aracım 2010 titanium modeli ve yakıt kapağınin kitlenmedigini duymuştum,aklıma takılan el kitabinda neden böyle bir ibare var ?

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Makyajsız Focus 2 kitleniyordu, makyajlıda kitlenmiyor çünkü kolay yakıt sistemi var.

Bu kolay yakıt sisteminin pompacıdan başka kimseye faydası yok sanırım. Düşünürsen bi tane pet şişeyle bir hortumla bile araçların benzinine ulaşmak mümkün.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Servet Özkan said:

Bu kolay yakıt sisteminin pompacıdan başka kimseye faydası yok sanırım. Düşünürsen bi tane pet şişeyle bir hortumla bile araçların benzinine ulaşmak mümkün.

Ee yani ama diğerlerindeki kilit mekanizmasının ufacık plastik parçası olduğunu bildiğimiz için :D Açıkcası pek de bir fark yok gibi, kafaya takılcak dert değil.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay said:

Ee yani ama diğerlerindeki kilit mekanizmasının ufacık plastik parçası olduğunu bildiğimiz için :D Açıkcası pek de bir fark yok gibi, kafaya takılcak dert değil.

Biz hep 50 liralık alıyoz zaten :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar teşekkür ederim,kafaya takınca sıkıntı ama neyse yapacak birşey yok ☺ 

Yanıtlama zamanı:

İstanbulda yaşasam ben ciddi sorun yapardım. 

Kastamonu'da arabanın kapılarını bir çok kez kilitlemeyi unuttuğumu bilirim. Allah'a şükür bişey olmadı bu zamana kadar. 

Arabanın kapılarını kilitleme, anahtarını yüzünden almama adeti olanı da bilmiyor değilim. Adamın arabası full açık, anahtarı yüzünde... :D

Yanıtlama zamanı:
İstanbulda yaşasam ben ciddi sorun yapardım. 

Kastamonu'da arabanın kapılarını bir çok kez kilitlemeyi unuttuğumu bilirim. Allah'a şükür bişey olmadı bu zamana kadar. 

Arabanın kapılarını kilitleme, anahtarını yüzünden almama adeti olanı da bilmiyor değilim. Adamın arabası full açık, anahtarı yüzünde... [emoji3]

Açık adres neydi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.