Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343888 Arkadaşlar kullanıcı el kitabında uzaktan kilitleme bölümunde merkezi kilit ile kapılar kitlendiginde yakıt kapağıda kitlenir ibaresi var ama kapak kitlenmiyor.Aracım 2010 titanium modeli ve yakıt kapağınin kitlenmedigini duymuştum,aklıma takılan el kitabinda neden böyle bir ibare var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Solution comment_343892 Makyajsız Focus 2 kitleniyordu, makyajlıda kitlenmiyor çünkü kolay yakıt sistemi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343894 21 dakika önce, Yakup Çağatay said: Makyajsız Focus 2 kitleniyordu, makyajlıda kitlenmiyor çünkü kolay yakıt sistemi var. Bu kolay yakıt sisteminin pompacıdan başka kimseye faydası yok sanırım. Düşünürsen bi tane pet şişeyle bir hortumla bile araçların benzinine ulaşmak mümkün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343898 5 dakika önce, Servet Özkan said: Bu kolay yakıt sisteminin pompacıdan başka kimseye faydası yok sanırım. Düşünürsen bi tane pet şişeyle bir hortumla bile araçların benzinine ulaşmak mümkün. Ee yani ama diğerlerindeki kilit mekanizmasının ufacık plastik parçası olduğunu bildiğimiz için Açıkcası pek de bir fark yok gibi, kafaya takılcak dert değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343899 Şimdi, Yakup Çağatay said: Ee yani ama diğerlerindeki kilit mekanizmasının ufacık plastik parçası olduğunu bildiğimiz için Açıkcası pek de bir fark yok gibi, kafaya takılcak dert değil. Biz hep 50 liralık alıyoz zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl Yazar comment_343938 Arkadaşlar teşekkür ederim,kafaya takınca sıkıntı ama neyse yapacak birşey yok ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344161 çok sıkıntı edecek bir durum yok bence de Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344278 8 senedir kullanılıyor bu sistem, sorun yaşayan yada yaşayanı duyan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344305 İstanbulda yaşasam ben ciddi sorun yapardım. Kastamonu'da arabanın kapılarını bir çok kez kilitlemeyi unuttuğumu bilirim. Allah'a şükür bişey olmadı bu zamana kadar. Arabanın kapılarını kilitleme, anahtarını yüzünden almama adeti olanı da bilmiyor değilim. Adamın arabası full açık, anahtarı yüzünde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344312 İstanbulda yaşasam ben ciddi sorun yapardım. Kastamonu'da arabanın kapılarını bir çok kez kilitlemeyi unuttuğumu bilirim. Allah'a şükür bişey olmadı bu zamana kadar. Arabanın kapılarını kilitleme, anahtarını yüzünden almama adeti olanı da bilmiyor değilim. Adamın arabası full açık, anahtarı yüzünde... [emoji3] Açık adres neydi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344347 2 saat önce, Doğan Kurban said: Açık adres neydi? Kastamonu Adalet Sarayı. Hemen karşısı Kastamonu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın