Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arkadan itiş ön çekiş Tavsiyeleri ( Yakışmış Mı ?)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hiçbiri :)

Adsz_7.jpg 

tanıştırayım ... Interceptor!

3,5Lt EcoBoost V6 makina 445HP veriyor. Manuel ayarlanabilir (fabrika ayarı 60-40) AWD şanzımana sahip. Seviye2 Balistik zırhlı, otomatik yangın söndürücü sistemi, ön ve arkada güçlendirilmiş tamponlar gibi minik extralar ile donatılmış. Amerikan Federal hükümetinin "bazı" bölümlerinin kullanımı için (mesela FBI ve Diplomatik Servis denen elçilik koruma ekipleri...) hazırlanmış. Ford'un aracı hükümete kaça sattığı bilinmiyor, ABD hükümetinin 2016 için verdiği sipariş sayısı ise 5,000 civarında. 

Yanıtlama zamanı:

Ooo AWD konuşuyor ve Amerikan diyorsak buyurun:

Cadillac-CTS-V-1200x800-390608a625d688e0

6,2L V8 motor, 650 HP ve 855 Nm tork, "magnetic ride" süspansiyon, aktif kilitli diferansiyel falan filan..

Cadillac CTS-V

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Serkan Karakoca said:

ben iki link ekleyim kaçıyım :D adrenalin içeririr :D

2000hp mi gerçek olamaz bu 

Yanıtlama zamanı:

malesef gerçek yunanistanda bir arkadaş 4 silindirden 2000 hp almış lastikte güç 1650 hp :D arkasındaki paraşüte dikkat :D

şu an türkiyede de buna benzer bir proje ilerliyor şu an 1000 hp gri bir canavar ....

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Özer Aksu said:

2000hp mi gerçek olamaz bu 

1000'lik supra olur da 2000'lik evo olmaz mı?

Normal yakıtla değildir tabiki. Bu muhabbetler de bana hep bu videoyu hatırlatır:

Ama ben günlük kullanılabilecek bir şey istediğim için stage2+ üzeri bir şey bana mantıklı gelmiyor. Cem abinin cadillac seçimine şaşırdım, bir ara detaylarını incelemek gerek.

Yanıtlama zamanı:

stage 3 te belli aşamalardan geçmişse araç oturmuşsa adam gibi kullanılırsa yakıtınada katlanılırsa günlükte kullanılır bence:D

Yanıtlama zamanı:

Açıkçası izledikten sonra hak verdim. Frenlerinin daha iyi çıkması, otomatik park filan olması baya başarılı. Magnetic ride vs EDC karşılaştırmasını tembelliğimin üzerimde olmadığı bir ara yapacağım tabiki. Hatta süspansiyon konusu bile açılabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.