Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Aksesuar


Samil Emre Besparmak

Soru

FOCUS 3 Style aracım var fakat,

titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum,

resimdeki gibi ;

ddd.jpg

Ve bunlara e olarak ,

Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Satılık ilan kategorimize baktınız mı ?

Mertol bey satıyor olabilir OEM farları... Krom kaplamalar şuan tam yaygın değil, orjinalleri servislerden bulabilirsinz ama..

yan sanayi için sahibinden'e bakılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Tam uyumlu değiller. Ayrıntılı açıklamayı Mertol abi yapar diye tahmin ediyorum ancak kendi araştırmalarının gösterdiği üzere GEM modülü denilen üzerinde sigortaların bulunduğu bölüm farklı.

2 ayrı servisten aldığım bilgi de bu yönde. Takılınca arıza lambası yakmakta.

İnşallah bir yolu olur da tam uyumlu hale gelir biz de kullanabiliriz.

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

dostum röle ne?

Röle, elektromanyetik çalışan bir devre elemanıdır. Yani üzerinden akım geçtiği zaman çalışan devre elemanıdır. Röle; Bobin, Palet ve Kontak olmak üzere üç bölümden meydana gelir. Bobin kısmı rölenin giriş kısmıdır. Palet ve kontak kısmının bobin ile herhangi bir elektriksel bağlantısı yoktur.

Relay.jpg

wikipedia

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

O parçaların heleki farların fiyatları oldukça pahalı...Orjinal aracınızda yokken sonradan takıldığında orjinalinden daha pahalıya mal oluyor o yüzden..Tabi sizinde Mertol gibi şansınız ve yurtdışına kolayca çıkıp parça getirebilme imkanınız varsa (!!) ona bişey diyemem....Yan cam kromajları da var,parlak ızgara da...Yetkii servislerin yedek parça bölümlerinden f3 ün her türlü parçasının siparişini verebilirsiniz..Ama fiyatları dudağınızı uçuklatır..F3 ün yan sanayisi de henüz yok,olması da uzunca bir süre alacak gibi....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Hayır tamamen uyumlu sadece Röle eklenmesi gerekiyor.

Uzunlar çalışmıyordu diye hatırlıyorum ben o yüzden uyumlu değil demiştim. Titanium-X'tekiler Bi-Xenon diye hatırlıyorum.

Tam uyumlu değil diyerek düzeltiyim o zaman.

Bir de servise sorduğunuzda garantiden çıkar demekte çoğu.

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Titanium X de Bi-Xenon farlar var,yani uzun farlarda beyaz yanıyor...Ayrıca Bi-Xenonda far yükseklik ayarı otomatik,yani manuel diil..Bu durumdada farın yükseklik ayarını algılayan sensörler ve bu sensörlerden gelen bilgiyi alıp ayarı otomatik yapacak gem modülüne ve de proğrama ihtiyaç var..Yani sadece o farı orjinal alıp yakmakla iş bitmiyor..Benim arabada farların yüksekliğini,farlardan aracın hemen önüne düşen ışıklar algılıyor,aracın burnunun ne kadar kalktığı,o ışıkların yere ulaşma açısına göre belirleniyor...Kısacası tamamen bilgisayar kontrollü bir araç f3,öyle çakma Bi-Xenonla felan Titanyum x görünümlü Stayla Apaçi yapmak çok zor bişey..Except :Mertol KİP...:D)) ^_^

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yakup bey önermem derken, nedenini de yazarsanız sevinirim. Ayrıca Sonradan araca takılan Xenon (tabi mercek ile kombine edilmesi şart) bence kesinlikle bir zararı yok. Tabi kaliteli malzeme kullanıldığı sürece, piyasadaki 50-150 TL arasına bir sürü Xenon far satılıyor. Bunlardan takılırsa sıkıntı çıkacaği aşikar. Fakat kaliteli güvenilir Xenonların sıkıntı yaşatmayacağı düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yakup bey önermem derken, nedenini de yazarsanız sevinirim. Ayrıca Sonradan araca takılan Xenon (tabi mercek ile kombine edilmesi şart) bence kesinlikle bir zararı yok. Tabi kaliteli malzeme kullanıldığı sÜrece, piyasadaki 50-150 TL arasına bir sÜrÜ Xenon far satılıyor. Bunlardan takılırsa sıkıntı çıkacaği aşikar. Fakat kaliteli gÜvenilir Xenonların sıkıntı yaşatmayacağı dÜşÜncesindeyim.

Cevabı siz vermişsiniz ^_^

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaşım siz farklı şeyden bahsediyorsunuz

İlk soruyu soran zaten OEM Parçayı sormuş.

Siz sonradan alma farklı marka xenon ampülden bahsediyorsunuz...O hata verir vermez bilgim yok..Önermem de :yeah:

Titanium X'in xenonları alıp hiçbir şey yapmadan style pakete takarsanız arıza lambası yakmakta. Servisin doğruladığı bir şey bu. Orjinal OEM xenondan bahsediyorum. Araba alınırken Özellikle taktırmak için sormuştum arıza lambası yaktığından olmaz demişlerdi Ankara'daki servis de uyumsuz olduğunu sÖyledi. RÖle ile birlikte yapılması gereken birkaç şey daha vardı diye hatırlıyorum. Garantiden çıkma riski olduğu için ben vazgeçmiştim yoksa en çok istediğim şeylerden biriydi Bi-Xenon.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.