Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samil Emre Besparmak

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Samil Emre Besparmak tarafından yazılan her şey

  1. Focus 3 - 1,6 115 bg Style Aracımla Pozantı - Niğde Otobanda, Düz yolda, 230 Km/h Hıza ulaştım.
  2. O Farların fıyatları ne durumda acaba ?
  3. FOCUS 3 Style aracım var fakat, titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum, resimdeki gibi ; Ve bunlara e olarak , Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım
  4. Focus 3 Pasif Alarm var. Kodlama hatasından dolayı camlar açılmış aracımın. FORD Kayseri METİNLER 'den satn almıştım aracımı. Oradan da bılgı aldım Pasif Alarm mevcut araçta dediler. Ford Adana GİZERLER de Yaptırdım zaten aracımı oradada pasif alarm oldugunu söyledir. 444 36 73 Ford Direkt hattından bilgi alabilirsin.
  5. Aynı Sorun benımde Başıma Geldi, Gece aracı parkettim camlar kapalı kapılar kapalı, Mahalle sakinleri Polisi çağırmışlar anonsa uyandım. Adana FORD Gizerlerle Gittim. Kodlama hatasından dolayı olduğu bildirildi. Bilgisayar bağlantısı ıle duzelttiler durumu. sorun geçmıs olsa dahı yetkili ford servisine gidin ve kodlarınızı kontrol ettirin.
  6. 1. Si çok yukarıda ve geride kalıyor. 2. Si o kutu gıbı boş olanı tamamen kapatmıyor. focus 3 ıcın yenı cıkacak kol dayamaları bekliyorum. Bende taktıracagım . dedıgınız urunun yukarıdakı hataları veriyor. ve araç iç döşeme rengi ( benimki bej ) Bej ıse cok çirkin duruyor. Boş yere parçalatmayın arabayı bıraz beklersek yılbaşından sonra aksesuarlar cıkacagını zannedıyorum
  7. - FOCUS III 'de Pasif Alarm Var. Ayrıca Diğer yazdıklarında çok haklısın. Tamamen Doğru EKlemek istediğim bi kaç şey var, Direksiyon kırımı çok az, Direksiyon üzerindeki Tuşlar ( hızsabitleyici vs. ) Aşırı Şıngırtı yapıyor, Müzik Setinde BASS ı -2 ye getırınce bıle arka kapılar vuruyor, 2 kolon çok kalın kafanızı çevırıp arkadan araba gelıyomu dıye bakmaya calıstıgınızda kolonları goruyorsunuz ( yanınzda egerkı bırısı var ise ) Bagaj Hacmi çok Küçük, Yolcu Koltugunun oldugu kısım baş belası araba 4 kısılık değil 2 kısılık gıbı uretılmış. ** ( Benim arabada olabilir bu sorun tam olarak emın degılım fakat, Kapıları açarken elektrik çarpıyor )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.