Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hint malı Bajaj Qute.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arabamsı motosiklet olarak tanımladım. 13 beygirlik bu taşıt performansıyla göz dolduruyor. (!)
16.800 liraya satılıyormuş. Bana pahalı geldi kalitesi performansı vs.  göz önünde bulundurulduğunda. 
ruhsat motosiklet ruhsatı ama B sınıfı ehliyetle de kullanılabiliyor. Bence tutmadı tutmayacak. Bursa'da yolda görmüştüm geçen hafta. 

Detaylı bilgi için sitesi bu, http://www.bajaj.com.tr/qute/173/qute 

450_bg.jpg

Yanıtlama zamanı:

o parayı verecek kişi yok denecek kadar az. insanımız artık bu tip şeylere meyletmiyor. bineceksem adam gibi bişeye benzesin der, haklı olarak. 7-8 bin liraya brodway alır ona biner.

Yanıtlama zamanı:

16.800'e orta halli bir araba alınır, pek tercih edilmez yani.

Yanıtlama zamanı:

Bajaj Pulsar'ların ön jant kırılma olayları ve sonrasında Bajaj distirbitörünün motorun ilk incelemesini yapan ve gayet olumlu bulup öneren Altın Elbiseli Adam'a jantlardan dolayı gösterdiği tepki sonrasında Bajaj'dan hiç bir şey alacağımı zannetmiyorum

Yanıtlama zamanı:

Bu tür aletlerin satılması/tutulması için fiyatlarının çok cazip olması lazım.

Yanıtlama zamanı:

17-18'e binilebilecek halde 2.0 mondeo GLX'ler var mis gibi. Bu ''zımbırtının'' tutulması veya alınabilir olması için 2-3bin civarlarında olması gerekliydi. Yoksa üstüne plastik kaplanmış motorsiklet için 16 çok be!

Yanıtlama zamanı:

Her çeşit canlı cansız varlığın cirit attığı çılgın Hindistan trafiği için güzel bir seçenek. Türkiye için bana da pahalı geldi. 2-3 bin olmasa bile 7-8 bin civarına alınabilmeliydi. Bizim insanın bu arabaya biraz tepeden bakacağı fikrine de katılıyorum..

Ses sistemi, usb standart ..

ses.jpg

Yanıtlama zamanı:

2 gündür bizim mahallede görüyorum bundan bitane. dedim ki heralde motorlar 3bin tl falansa buda olsun olsun 8 bin tl falan olsun. fiyatını öğrenince şaşırdım. 1.88 boy 120 kilo bir adam olarak ön koltukları sökmem lazım bunun içine sığmam için :D bide yeni kasa mitsubishi pajero'nun önüne park etmiş o kadar komik duruyordu ki araba :) bilmiyorum 16.000 tl ye fıstık gibi arabalar var yazık bence 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buradan yetkililere seslenelim o zaman. Çöpe atabilirsiniz. Bunu yapan mühendis kör oldu :D 

Yanıtlama zamanı:
Buradan yetkililere seslenelim o zaman. Çöpe atabilirsiniz. Bunu yapan mühendis kör oldu [emoji3] 

Bunu mühendisin yaptığını sanmıyorum,bizim sanayi esnafı bile yapabiliyor bundan daha iyisini :D

Yanıtlama zamanı:

Bizim buralarda da bunlardan çok var, sanayi işi bildiğim kadarı ile maliyeti 7-8 bin civarında, en azından işlevsel ve heybetli :D

pat-pat_470134.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.