Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç İçi Kameralar Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında,

Belki ellerinde güzel bir sistem vardır. Senin teyp ile birlikte çalışabiliyordur.

• Yanıt 220
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Kızıltan
    Mustafa Kızıltan

Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum.

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

GPS almalısın Kerem. bu da link   http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 49.90 mış...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektr

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Belki ellerinde güzel bir sistem vardır. Senin teyp ile birlikte çalışabiliyordur.

Belki gene doğan abi sayesinde masrafa girersin bekir abi [emoji23] [emoji23]

Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında,

Yanıtlama zamanı:

Başkan görüntü kalitesine bi bakmak lazım. Bazıları önündeki arabanın plakasını bile net çekemiyor
Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Başkan görüntü kalitesine bi bakmak lazım. Bazıları önündeki arabanın plakasını bile net çekemiyor

Bakmaktan kasıt? İnsanların bu kamerayla gece gündüz çekimlerini izledim, gayet başarılı. Ön kamera çok iyi arkadaki daha zayıf ama idare eder.

Yanıtlama zamanı:
Bakmaktan kasıt? İnsanların bu kamerayla gece gündüz çekimlerini izledim, gayet başarılı. Ön kamera çok iyi arkadaki daha zayıf ama idare eder.

Test videolarına bakarsın anlamıda didim. Sen de ne huysuz adamsın ha. Herşeyi ben mi bulup önünüze koyacam bea. Araştırmacı gençlik nerede.
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Test videolarına bakarsın anlamıda didim. Sen de ne huysuz adamsın ha. Herşeyi ben mi bulup önünüze koyacam bea. Araştırmacı gençlik nerede.

:) Şakasın sen hakikaten. Buldum izledim diyorum. Ben mi önünüze getireyim ben mi bulayım diyorsun. Hakikaten senin dünyanda yaşamak isterdim? Nası mutlu musun orada? :)

Yanıtlama zamanı:
[emoji4] Şakasın sen hakikaten. Buldum izledim diyorum. Ben mi önünüze getireyim ben mi bulayım diyorsun. Hakikaten senin dünyanda yaşamak isterdim? Nası mutlu musun orada? [emoji4]

Sen daha videoya bakmadan yazmıştım ben. Bakmak lazım diye. Neyse al bakalım güzelse alacak çıkar.
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Sen daha videoya bakmadan yazmıştım ben. Bakmak lazım diye. Neyse al bakalım güzelse alacak çıkar.

Ben daha videoya bakmadan sen yazmıştın öyle mi?

Abi sen bizim eve gizli kamera mı yerleştirdin? Ne biliyosun? Töbe töbe ya..

Yanıtlama zamanı:
Ben daha videoya bakmadan sen yazmıştın öyle mi?
Abi sen bizim eve gizli kamera mı yerleştirdin? Ne biliyosun? Töbe töbe ya..

Neyse hade sen takıl abicim.
Yanıtlama zamanı:

Bende iki gün önce Blacksys CH-100B modelini arka kamerası dahil 970 liraya satın aldım, zaten ürünün nasıl çekim yaptığını daha önceden de biliyordum ancak kendi aracımda da kullanınca iyi ki aldım diyorum 

Kubilay İstanbullu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Kubilay İstanbullu yazdı:

Bende iki gün önce Blacksys CH-100B modelini arka kamerası dahil 970 liraya satın aldım, zaten ürünün nasıl çekim yaptığını daha önceden de biliyordum ancak kendi aracımda da kullanınca iyi ki aldım diyorum 

Araç kamerasına mı verdiniz bu parayı?

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
01.10.2016 - 19:25 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

Araç kamerasına mı verdiniz bu parayı?

Evet doğrudur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.