Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç İçi Kameralar Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Olcay Sert said:

lakin dış sıcaklığı baz almamıştım. karlı havada sürekli ısıtmalar çalışır demek. yada motor ısınınca koltuk ısıtmada durur, belkide içersi ısınmadı daha!?

demek istediğim şurdaki gibi bir termostat ucunu nereye koyarsan koy sıcaklık azalınca devreye girsin, artınca çıksın.

bu arada sen ptc heater almışmıydın, ben sadece koltuk ısıtma aldığını biliyorum

Ptc almadım. Hem elektrik tesisatım yok hem de alternatörüm zayıf geliyor. Ama zaten gerek kalmadı arabam normale döndü.

• Yanıt 220
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Kızıltan
    Mustafa Kızıltan

Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum.

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

GPS almalısın Kerem. bu da link   http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 49.90 mış...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektr

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Doğan bu kablolar her halukarda isimizi görür. Boşuna kesip bicmeyiz. Torpido altindaki sigorta kutusuna aldigimiz kablolari baglayip ucunada resimdekini tak yeter. Onuda torpidoya gizle hem cakmaklik hemde 2 usb sarji misss. İstersen üzerindeki anahtarla kapatabilirsin. Hem çift sigorta olmuyor ister birini ister diğerini kullan.

20160223_195616_resized.jpg

20160223_195637_resized.jpg

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Doğan bu kablolar her halukarda isimizi görür. Boşuna kesip bicmeyiz. Torpido altindaki sigorta kutusuna aldigimiz kablolari baglayip ucunada resimdekini tak yeter. Onuda torpidoya gizle hem cakmaklik hemde 2 usb sarji misss. İstersen üzerindeki anahtarla kapatabilirsin. Hem çift sigorta olmuyor ister birini ister diğerini kullan.

20160223_195616_resized.thumb.jpg.b476b6db8583ff0f8a4bbe81ad876d5a.jpg

20160223_195637_resized.thumb.jpg.559b123305560bad767e40687f7e91f0.jpg

Bi dakka bunu nerden aldık nerden çektik sigortadan mi?

Çok karıştı kafam.

Yanıtlama zamanı:

Bir kaç güne açıklığa kavuşur. Bu alet ise link burda kısaca anlatıldı. Ama temini biraz zahmetli ve uğraştırıcı.

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, Teoman Saraç said:

Bir kaç güne

Var ya kıl oldum bu ptt ye ha. valla sinirliyim. Yarın getirmezlerse küsecem onlara.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Doğan Kurban yarın montajı bitireyim diyorum. Bu sigortayı kaça bağlayım onu hatırlamıyorum. Kaç numaraya? Birde kablodan göndereyim sanada.

Yanıtlama zamanı:
Yok yok gelir yakında benimkiler. Sigortanın hangisi olduğunu hatırlamıyorum

Onu kesinlestirelim ben montaj yapmak istiyorum :(

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Teoman Saraç said:

Onu kesinlestirelim ben montaj yapmak istiyorum :(

Ya bir de şu takılıyor kafama. Sigorta kutusuna gelen + kutbu direk aküden geliyorsa elektriği nasıl kesecek kamera stop edince? Manuel olarak kapatmak her seferinde angarya olur sanki. Gem modülüne ya da diğer ciharlara daha sonra gidiyordu sanırım sigorta kutusundan.

Yanıtlama zamanı:

Ya benim sigortadan direk elektirik cekmemin nedeni kameranin sürekli çalışması icin. Yoksa çakmaklıktan alirdim elektirigi. Not. Aküyü bitirmez heralde dimi?

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Teoman Saraç said:

Ya benim sigortadan direk elektirik cekmemin nedeni kameranin sürekli çalışması icin. Yoksa çakmaklıktan alirdim elektirigi. Not. Aküyü bitirmez heralde dimi?

Valla benim araba pazar kontak kapatıp cumartesi kontak açıyor. Bence riskli olur sürekli enerji çekmesi. Aslında hareket sensörü takarsan araya sensör tarafından kontrol ettirirsen kamerayı o zaman bence daha iyi olur.

Yanıtlama zamanı:

Kamerada hareket sensörü var. Öyle yaziyor. Onu icin sürekli elektirik alma çabasındayim.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Teoman Saraç said:

Kamerada hareket sensörü var. Öyle yaziyor. Onu icin sürekli elektirik alma çabasındayim.

E hadi bakalım sen yap beğenirsek biz de yaparız. :D

Yanıtlama zamanı:

Bak ya olay sen yapa döndü :) bana sigorta yeri söyle yeterli.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.