Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338389 Şu durumda "hep vaat hep vaat hani icraat" der geçerim. Sıkı bir algı yönetimi ile güçlü bir beklenti yaratıldı. Alet neye muktedir görmeyi umuyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338390 Cem Hocam der ki (bence) "eeeeey otosan! getir bir GT, koy piste! bakalım neye benziyormuş..." Not: hayaller GT, gerçekler atmosferik focus! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338391 Taktı otosan'a otosan ile ne ilgisi var canım Tarihleri belli, göreceğiz World Endurance Championship Schedule: April 17: 6 Hours of Silverstone, Great Britain May 7: 6 Hours of Spa, Belgium June 18/19: Le Mans 24 Hours, France July 24: 6 Hours of Nürburgring, Germany Sept. 3: 6 Hours of Mexico City, Mexico Sept. 17: 6 Hours of Circuit of the Americas (Lone Star Le Mans), U.S. Oct. 16: 6 Hours of Fuji, Japan Nov. 6: 6 Hours of Shanghai, China Nov. 19: 6 Hours of Bahrain, Bahrain Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338393 19 dakika önce, Yakup Çağatay said: Taktı otosan'a otosan ile ne ilgisi var canım Tarihleri belli, göreceğiz World Endurance Championship Schedule: April 17: 6 Hours of Silverstone, Great Britain May 7: 6 Hours of Spa, Belgium June 18/19: Le Mans 24 Hours, France July 24: 6 Hours of Nürburgring, Germany Sept. 3: 6 Hours of Mexico City, Mexico Sept. 17: 6 Hours of Circuit of the Americas (Lone Star Le Mans), U.S. Oct. 16: 6 Hours of Fuji, Japan Nov. 6: 6 Hours of Shanghai, China Nov. 19: 6 Hours of Bahrain, Bahrain kime takıcam ya başka ben mi getireyim arabayı, ohh ne kıyak iş o değilde... PS4'te Gran Tourismo gelsin endurance da bu aracı kullanmayı iple çekiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338394 Yaw hep mi uzaktan bakacağız bir tur binsek bu kez de ayrılması bir zoor, diğerlerinden aldığımız damak tadı tamamen gidecek tatsız bir yaşam yok getirmesinler binmeyelim diyor bir tarafım amaa diyer yarım da neler neler diyor pee:)..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338395 21 dakika önce, Mert Yürüyen said: kime takıcam ya başka ben mi getireyim arabayı, ohh ne kıyak iş o değilde... PS4'te Gran Tourismo gelsin endurance da bu aracı kullanmayı iple çekiyorum... +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl Yazar comment_338400 29 dakika önce, Bekir B. said: bir tur binsek bu kez de ayrılması bir zoor, ...ya ben ne yapayım? ...bu garibanın durumu daha zor! Kimbilir kaç kere kullanmak zorunda kalacağım kuZu'yu, ondan sonra GT'den inip C-Max'a bineceğim. Tepeleme dolu olsa da (cam tavanı bilem var) çekeceğim o ızdırabı düşünebiliyor musunuz? O ruh halini & kasveti gözünüzde canlandırabilir misiniz? ...aradan günler geçecek, durum zamanla içime sinecek ... sonra al GT'yi, akşam Phoenix'e git diyecekler ... gideceğim ... iş bitince de ağlayarak C-Max'a geri döneceğim ... olacak iş değil yani. (bkn.tahsisli şirket aracını Mustang yapiim bari) Ocak 5, 201610 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338403 nerde çokluuuuk orda b.kluuuuuk... selametle Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın