Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35946 Ben Mertola aşık oldum...bende mazda3 hayranıyım hala...demekki dogru yoldaymısım...almayı aklımdan gecirdiğim tek otomobil cünkü.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35957 Dizel mazda 57 , Dizel Focus 58 felan. Tabi ki Focus Ucuz degil artık mazda da.. Donanım kıyaslamiyorum, benzer sayılırlar fiyat olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35994 Rahatsız olmalı mıyız onu bilmek lazım. Ben bizzat tıkırtı çıtırtının nereden niye geldiğini ayırt edebilecek kadar bilgiye sahip olmadığımdan normal olup olmadığını sorma ihtiyacı duyuyorum. Gidip servise sorsam yüksek akımdan diycek, gidip çevremdekilere sorsam şehir efsanelerini değerlendirip önüme sunacaklar. Az çok arabadan anlayanlara sormaya çalışıyorum yine de fazla hassasım galiba. İnşallah BMW da görücez de daha çok var gibin.capon iidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35996 silecek neden o kadar pahalı tutar anlamadım. koluyla birlikte bile olsa Çok gibi geldi bana. demir kollar komple değişti ikiside bencede olsun 200 570 ne Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35997 görüp göreceğimiz silecek olsun forum olarak ne diyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35999 Böyle aptal saptal şeylerin yaşandığı bir ülkede Allah boyamıza kaportamıza zarar vermesin. Far, silecek hatta utanmasam camlar, şükredilecek şeyler haline gelecek neredeyse. Allah kimseye kaza bela vermesin demekten başka yapacak bir şey de yok zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36002 Rahatsız olmalı mıyız onu bilmek lazım. Ben bizzat tıkırtı Çıtırtının nereden niye geldiğini ayırt edebilecek kadar bilgiye sahip olmadığımdan normal olup olmadığını sorma ihtiyacı duyuyorum. Gidip servise sorsam yüksek akımdan diycek, gidip Çevremdekilere sorsam şehir efsanelerini değerlendirip önüme sunacaklar. Az Çok arabadan anlayanlara sormaya Çalışıyorum yine de fazla hassasım galiba. İnşallah BMW da görücez de daha Çok var gibin.capon iidir. Rahat olun ve tabii ki sorun, zaman zaman sorular benim gibi fazla bilmişlere basit gelse ve bir miktar tahammülsüzlük yaratsa bile siz yine de sorun, öğrenmek ve doğruyu uygulamak herkeşin hakkıdır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36010 Dizel mazda 57 , Dizel Focus 58 felan. Tabi ki Focus Ucuz degil artık mazda da.. Donanım kıyaslamiyorum, benzer sayılırlar fiyat olarak. Abi ecoboost motor mazda3 te olsa dakka düşünmez onu alırdım. Donanımsa donanım. Motorsa motor. Varsın ikinci eli kötü olsun. Ben neleri neleri sattım onu da satarız elbet. Ama mevcutta benzinli motorları bence yetersiz. Daha doğrusu benim beklentime cevap vermiyor. Şöyle 150hp 200 nm falan bi benzinli turbosu olsa fenamı olurdu? Bak ona 55-60 bin lira verirdim.. üstelik iki yıl bakım beleşmiş. E daha ne olsunki? Ekim ayında 2011 touring dizelini 49 a bırakmışlardı, çok düşündüm ama 2.elinden dolayı cesaret edemedim açıkcası. Aklımda kalmadı değil hani ama nasip kısmet tabi. Bu sınıftaki en kaliteli araçlardan biri bence Mazda 3. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201114 yıl comment_36227 Mazda 3 çok tipsiz bence,sağı solu çıkıntı dolu...Servis olayı sıkıntılı...Ankarada bile sadevce 1 yerde (ivedikte) servisi var,bi keresinde gitmiştim,ücra bir yer,arabayı bakım için bıraksanız geri merkeze dönecek araba bile bulamazsınız....Ayrıca mazdanında garip bir donanım anlayışı var,dizelde en ful araba alamıyosun,sunroof seçemiyosun vs vs...ön konsolu da kiaya benziyor...Ben sevmiyorum mazdayı..Ha arka bagaj açma düğmesini gördüğünüzde bile soğursunuz arabadan,garip bir düğme ile açılıyor arka bagaj...Arkada sadece 1 tane geri vites lambası var.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36282 Arkadaki tek geri vites lambası çoğu arabada var artık. Hatta sis farının arka solda ve tek olduğunu şiddetle savunanlar da var. çok konuşulan bu Mazda 3'ü de yakın zamanda inceleme fırsatı bulurum inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36283 Bul bence de....incele....araç arka izleme...sistemi de mevcut.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın