Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338029 Merhaba arkadaslar Mca 2015 focusum var ne zamandir sorayim diyorum arabam dis sicakligi anlik guncel gostermiyor misal en son örnek ; disarisi -5 idi ben kapali garaja girdim ertesi gun arabayi çalistirdigimda halen ekranda -5 degerini gösterdigini gördüm 10 dk sürdükten sonra deger degisti bu ilk olmuyor hergun ayni aksam arabayi stop ederken ne gorunuyorsa ertesi gun ayni deger ayarlardan bikac defa fabrika ayarlarina cektim degisen olmadi Sizlerde durum ne sadece bende ise bi servise gideyim belki yazilimsaldir Eski 2005 focusta cok hassasti anlik aninda deger degisiyor idi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338035 Sıcaklık sensoru sağ aynanın altındadır kontrol etmelisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338037 Yanlış ölçüm yok ama ekrana geç geliyor diyor arkadaş. Yeni çalıştırmadan ziyade bu durum bir dağı tırmanırken var mı mesela? Sıcaklık düşüşünü gözlemliyorsanız boşuna elletmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338039 Araçlarda kullanılan sensörler ne tür bilmiyorum ama bu durum genel mantıkta son derece normal. Sensörlerde genelde dirençlerin sıcaklığa bağlı iletkenlik değişkenliklerinden faydalanılıyor. Yani sensörün sıcaklığı, dolayısıyla direnci değiştikçe sıcaklık kademeli olarak değişecektir. Örnek olarak civalı bir termometreyi de buz dolu kovaya daldırınca anlık olarak kesin sonucu alamıyorsunuz, beklemeniz gerekiyor. Malzemelerin ısı iletkenliğiyle alakalı bir durum. Benim araç da öyle. Garajdan çıktığımda 12-13 gösteriyor, işyerine varasıya kadar ancak dış sıcaklığa inebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl Yazar comment_338041 Seyir halinde degistigini goruyorum ama hantal baya Benim asil derdim gece arabayi park ediyorum -5. ertesi gun gunluk guneslik kontak aciyorum yine ayni bi 30 dk sonra degisiyor Bozuk degil hatalida olcmuyor sadece anlik bilgi okumuyor eski focus gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338042 Ben sabah açtığımda eski sıcaklığı görmüyorum, neyse o görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl comment_338043 10 dakika mı 30 dakika mı ? Diğer kullanıcılara sormuşsunuz bunun bize özel olup olmadığını anlamak için bu zamanı netleştirmeniz iyi olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201610 yıl Yazar comment_338046 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: 10 dakika mı 30 dakika mı ? Diğer kullanıcılara sormuşsunuz bunun bize özel olup olmadığını anlamak için bu zamanı netleştirmeniz iyi olacak Bazen 1 2 saat ayni kaldigi oluyor hergun yasadigim icin sure rastgele yazdim Hassas termometreyle olctum belki sicaklik degismemistir diye ama arabanin gec okudugu ortaya cikiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338182 aracı çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika içinde değerler değişiyor bende. kar yağışı esnasında üsküdardan tuzlaya gittim. (45 km) e-5 te yol boyunca tuzlaya yaklaştıkça -1 den -3 düştü. dönüş yolunda ise -3 ten 0 a kadar kademeli çıktı. anlık değişim bu ise bende sorun yok galiba sizinkiside böyleyse sorun yoktur diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl comment_362292 arkadaşlar bede focus 3 trend dijital ekrandaki hava sıcaklığı derecesi ilk kontağı açışımda normal sıcak havada -30 -10 gibi gösteriyor sıkıntı neden olabilir yoksa servis yolumu görünüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl comment_362295 Konu birleştirildi. Lütfen konu açmadan önce arama fonksiyonunu kullanınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl comment_362308 Maalesef dış hava sıcaklık göstergesi kafasına göre takılıyor. Bazen 30 dakikada bile sıcaklık farkını algılamıyor. Bazende 2 dakikada algılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20169 yıl comment_385092 Son 1-2 gündür farkettiğim bir mevzu var. Dış sıcaklık sürekli yanlış gösteriliyor göstergede, dün öğlen gibi sıcaklık yaklaşık 17-18 derece iken ben -12 olarak görüyordum Bu sabah -15 olarak gözüküyordu,2-3km gidene kadar anca -11'lere düştü. Konuya şöyle bir göz attım ama bir neden/çözüm yok gibi. Servislik bir mevzu mu yoksa şöyle sağ aynayı v.s kurcalasak ulaşır mıyız bir şeylere? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20169 yıl comment_385094 21 dakika önce, Semih G. yazdı: Son 1-2 gündür farkettiğim bir mevzu var. Dış sıcaklık sürekli yanlış gösteriliyor göstergede, dün öğlen gibi sıcaklık yaklaşık 17-18 derece iken ben -12 olarak görüyordum Bu sabah -15 olarak gözüküyordu,2-3km gidene kadar anca -11'lere düştü. Konuya şöyle bir göz attım ama bir neden/çözüm yok gibi. Servislik bir mevzu mu yoksa şöyle sağ aynayı v.s kurcalasak ulaşır mıyız bir şeylere? Seni @Teoman Saraç abiye havale ediyorum. Baktın mı sensöre, soketine? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20169 yıl comment_385095 Şimdi, Semih O. yazdı: Seni @Teoman Saraç abiye havale ediyorum. Baktın mı sensöre, soketine? Yan sanayi olmasıyla alakası olabilir mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın