Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337568 57 dakika önce, Adil Şenbaş said: murat bey ekranın nasıl söküleceğini gösteren bir video var mı acaba Videodaki mantığın aynısı ile üstteki kapağı alın. Dikkat edilmesi gereken, cama en yakın kısımda tırnak var. Onu çıkarmak için kapağı doksan derece çeviriyorsunuz. Sonra önce hoparlörü, sonra ekranı sökün. Vidası biraz özel, tornavida takımı bulundurmakta fayda var. https://www.youtube.com/watch?v=OoonUYXq4vc Aralık 30, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337572 5 dakika önce, Murat Kavuk said: Videodaki mantığın aynısı ile üstteki kapağı alın, varsa önce hoparlörü, sonra ekranı sökün. Vidası biraz özel, tornavida takımı bulundurmakta fayda var. https://www.youtube.com/watch?v=OoonUYXq4vc çok teşekkürler murat bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337604 3 saat önce, Adil Şenbaş said: çok teşekkürler murat bey Kutup başını sökmeye gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337624 servisin cevabı doğrudan yanlış. ben gördüm aynı şekilde çalışmayan ekran, başkasını takınca oldu. Yazılım atılması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl Yazar comment_337637 Bu yazilim atilma konusunda biraz daha detay verebilir misiniz ben de servistekilere anlatayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201510 yıl comment_337646 Servise şunu söyleyin. Araçtaki FCDIM modülünün kodunu, sizin yeni taktığınız ekran parça kodu ile değiştirsinler, sonra da araca yazılım atsınlar. Servisten sonuç alamazsanız, ekranın kodunu navigasyon kartı ile de yapabilirsiniz. Normalde içinde bulunan navigasyon datasından farklı bir navigasyon kartı taktığınızda, ekran yazılımı navigasyon kartı tarafından güncellenir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201510 yıl comment_337658 1 saat önce, Murat Kavuk said: Servise şunu söyleyin. Araçtaki FCDIM modülünün kodunu, sizin yeni taktığınız ekran parça kodu ile değiştirsinler, sonra da araca yazılım atsınlar. Servisten sonuç alamazsanız, ekranın kodunu navigasyon kartı ile de yapabilirsiniz. Normalde içinde bulunan navigasyon datasından farklı bir navigasyon kartı taktığınızda, ekran yazılımı navigasyon kartı tarafından güncellenir. sorun yazılımsal bence aynı sorunun bir değişiği benim arabada da olmuştu usb vs çalışmamıştı galiba park sensör görüntüsü ile birlikte v3 kart v4.1 kart taktık güncelleme yaptı kendisi herşey düzeldi servet özkan yapmıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201510 yıl Yazar comment_337674 bilgiler icin tesekkur ederim servisi arayip sorucam hemen simdiden iyi yıllar FCDIM modülü park sensörü modülü mü oluyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201510 yıl comment_337686 59 dakika önce, Serdar Ordahan said: bilgiler icin tesekkur ederim servisi arayip sorucam hemen simdiden iyi yıllar FCDIM modülü park sensörü modülü mü oluyor? hayır ekran Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201510 yıl Yazar comment_337691 Keşan/Edirne servisi yetki harici işlem yapamayacaklarını söyledi.Navigasyon kartı bildiğimiz sd kart mı?Bununla ilgili başliklar vardi onlari inceleyip sizin de bilginize başvurup bir seyler yapicam artik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201610 yıl comment_337859 Keşan/Edirne servisi yetki harici işlem yapamayacaklarını söyledi.Navigasyon kartı bildiğimiz sd kart mı?Bununla ilgili başliklar vardi onlari inceleyip sizin de bilginize başvurup bir seyler yapicam artik. Evet bildiğimiz sd kart ama kopyalayamazsınız. Daha doğrusu kopyasını ekran tanımaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201610 yıl Yazar comment_337862 Anladığım kadarıyla kart içinde navi yazılımı haricinde ekran yazılımı da mevcut.Kart ve gps anteni bulmaya geldi şimdi sıra?Sizce yeni c max lardaki 8 inç ekran da çalışır mı bizim araclarda?Bu grupta bunu yapabilecek teknik kapasitede kişiler var gördüğüm kadarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201610 yıl comment_337863 19 dakika önce, Serdar Ordahan said: Anladığım kadarıyla kart içinde navi yazılımı haricinde ekran yazılımı da mevcut.Kart ve gps anteni bulmaya geldi şimdi sıra?Sizce yeni c max lardaki 8 inç ekran da çalışır mı bizim araclarda?Bu grupta bunu yapabilecek teknik kapasitede kişiler var gördüğüm kadarıyla Sync yok sizin aracınızda bunun modülüde takılırsa tam çalışır yanılmıyorsam aksi hallerde ya uyumsuz olur ya da eksik kullanırsınız. Ayrıca grup değil forum diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201610 yıl Yazar comment_337864 hangi seneden itibaren var sync özelliği.Göstergeyle ana ekran arasında senkronizasyon falan mı oluyor bu özellik.Park sensörü görüntüsünün gelmemesi beni üzdü ve şimdi aklıma acaba sesli komut da iptal olmuş mudur ekranı değiştirince sorusu takıldı işte bu beni derinden yaralar Ocak 2, 201610 yıl Serdar Ordahan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201610 yıl comment_337865 Bilemiyorum deneyen var mı diye google'lamak lazım. Sync'in ne zaman geldiği sizin için çok önemli mi ki? (Ezberimde değil 13' olabilir) Olsa bile yine aynı değiller. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın