Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

c max 5,3 inç renkli ekran uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sesli komut calisir mi derken kendi aracımdaki ekran problemini kastetmiştim. Bende park sensörü görüntüsü gelmiyor forumdaki bazı arkadaşlarda usb bluetooth gibi özellikler çalışmamiş.Google'a sormaya gerek yok yarın ilk işim sesli komut olayını denemek olacak Yakup Bey☺☺Bu arada ilginiz için sağolun.

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 63
  • Görüntüleme 12,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mrb arkadaslar baska bir ekran denedim ve bu ekranda da aynı sıkıntı oldu.Aracım 2011 model ve galiba sizinkiler gibi değil.Bu iki ekran da 2013 trend c maxda denenmiş ve sorunsuz calismis.Satici program karti gönderecegini söyledi insallah ise yarar.Degerli bilgileriniz icin tesekkurler benim icin sonuc hüsran☺

Yanıtlama zamanı:

Siz konfigurasyon olayını (ELM ile) deneyebildiniz mi? 

Bir de ek bilgi, sync 1, c-max'lara 10/2012 tarihinden sonra konmaya başlamış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır servis böyle bir seyden haberdar degil baska ekran denedim o da ayni hatayi verdi.Eski küçük renksiz ekrani takinca sıkıntısız calısiyor.Satici birde Eastern Europa navigasyon karti gönderdi belki isine yarar dedi.Türkiye yok galiba bunda.Sync olayi nedir cok kisa aciklayabilir misiniz?

Zaten gps yok yaziyor anten olmadigi icin o işler beni aşar o yüzden hic girmiyorum.Ekran büyüdü ve renkli çok da güzel görünüyor park sensörü resmi olmayiversin napalim☺

Ekran yazılimi navigasyon kartiyla güncellenebiliyormus biraz karistirdim ama menüde böyle bir sey bulamadim.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Murat Kavuk said:

Siz konfigurasyon olayını (ELM ile) deneyebildiniz mi? 

Bir de ek bilgi, sync 1, c-max'lara 10/2012 tarihinden sonra konmaya başlamış.

Murat orda bir yanlışlık var. 2011 1. ay üretimi C-Max'imde Sync vardı, o zaman adı sync değildi sadece ve klima dahil gayet güzel her şeye komuta ediyordu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ayrıca sync olayı biraz araştirdim internette benim arabamda var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Haklisiniz Gürkan Bey bu konu forumda  farkli basliklarda vardi.Foccus programini indirmem gerekiyor anladığım kadarıyla sonra elm kabloyla pc yi arabanin neresine bagliycam cok karisik isler.

internetten indirilen bir sey degilmis bu program cahillik ne kötü bir sey.Nerden nasil temin ederiz bu programi, kabloyu şaştım kaldim.

Yanıtlama zamanı:

Direksiyonun sol alt tarafında soket takılan yer mevcut...

Elm ile aktif edilen özellikler başlığına bakarsan detaylı anlatımı bulabilirsin.

8 dakika önce, Serdar Ordahan said:

Haklisiniz Gürkan Bey bu konu forumda  farkli basliklarda vardi.Foccus programini indirmem gerekiyor anladığım kadarıyla sonra elm kabloyla pc yi arabanin neresine bagliycam cok karisik isler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tesekkurler.

Bahsettiğiniz konuyu bulamadım

Focus 3 konu başliklarinda buldum bulmasina ama gel de anla bunlari simdi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de orayı okuyordum zaten simdi.Sagolun

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Murat orda bir yanlışlık var. 2011 1. ay üretimi C-Max'imde Sync vardı, o zaman adı sync değildi sadece ve klima dahil gayet güzel her şeye komuta ediyordu.

Adı sync olmayan şey sync değildir :P BVC modülü var 2012-09 ve öncesinde. Hemen hemen aynı işi yapıyorlar ama programları falan tamamen farklı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracı 2011 1. ayda teslim aldım ama 2010 üretimi ve satın aldığım zamanki broşürü hala saklıyordum sync da olan özellikler araçta var ama adı sync değil Murat Bey doğru söylüyor demekki model yükseltme zamanı gelmiş?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.