Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337215 35 dakika önce, Adil Şenbaş said: haritanın tarihi 2014 değil mi? 2 dakika önce, Ozan Kar said: Son fiyat. peki çok teşekkür ederim. size hayırlı satışlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337223 Ben önce ekranı araca tanıtmayı deneyin derim. ELM ile yapabilirsiniz, ya da servis yapabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337230 30 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben önce ekranı araca tanıtmayı deneyin derim. ELM ile yapabilirsiniz, ya da servis yapabilir. daha önce denediğimde işe yaramadı ama sağı solu belli olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337252 2 saat önce, Ozan Kar said: daha önce denediğimde işe yaramadı ama sağı solu belli olmuyor. Ozan burada anladığım kadarıyla USB, bluetooth vs çalışıyor. Sadece park sensörünün görüntüsü gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl Yazar comment_337452 Evet geri kalan hersey sorunsuz sadece park sensörü görüntüsü gelmiyor Murat Bey.Uzun zamandır takip ediyorum siz ve Gürkan Bey arabaya bir hayli ekleme yapmışsınız benim bu ekranın varligindan yeni haberim oldu.Düşündüm bunlar yapilabiliyorsa bu araçlara eminim yeni c max lardaki 8 inç dokunmatik ekranlar bile takilip calistirilabilir.Yarin servise gidip ekrani tanitmalarini isteyeceğim.Genis ekranli km göstergesinde böyle bir işlem yapmadim ve sorunsuz calisiyor. Aralık 29, 201510 yıl Serdar Ordahan tarafından düzenlendi yazim hatasi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl Yazar comment_337537 Ara yüz modülü arıza veriyormuş renkli ekrana uyumlu değilmiş serviste bana söylenen yani ya eski göstergeyi takıcam tekrar ya da o özellik eksik olarak kullanmaya devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337542 26 dakika önce, Serdar Ordahan said: Ara yüz modülü arıza veriyormuş renkli ekrana uyumlu değilmiş serviste bana söylenen yani ya eski göstergeyi takıcam tekrar ya da o özellik eksik olarak kullanmaya devam Serdar merhaba, 2011 model olduğu için mi diyeceğim ama olmamalı diye düşünüyorum. Servislerde bu konularla ilgili çok anlaşamadığımız konu oldu, baştan savma da olabilir.(umarım değildir) Yine de Elm ve Foccuss programı ile bir deneseniz diyorum ben ve topu @Murat Kavuk ve @Ozan Kar a paslıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337551 Bir saat önce, Serdar Ordahan said: Ara yüz modülü arıza veriyormuş renkli ekrana uyumlu değilmiş serviste bana söylenen yani ya eski göstergeyi takıcam tekrar ya da o özellik eksik olarak kullanmaya devam Arayüz modülü derken neyi kastediyorlar acaba.. Uyumlu olmayan modülden emin olabilirsek, alternatiflerin fiyatını kontrol edelim. Yeni ekranı kodlayıp, program attılar mı araca? Aralık 30, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl Yazar comment_337553 park sensörünün arayüz modülü renkli ekranı desteklemiyormuş yeni modül 3000 TL civariymis kalsin dedim☺ ama otomatik park görüntüsü çıkıyor ben de anlamadım sıfırladı bir seyler yaptı servis değişen bir sey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337555 6 dakika önce, Serdar Ordahan said: park sensörünün arayüz modülü renkli ekranı desteklemiyormuş yeni modül 3000 TL civariymis kalsin dedim☺ ama otomatik park görüntüsü çıkıyor ben de anlamadım sıfırladı bir seyler yaptı servis değişen bir sey yok Ben pek tatmin olmadım bu cevaptan. Serdar bence çözülür bu iş, Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl Yazar comment_337558 belki de 2011 olduğu içindir sony olmadığı içindir insallah cözeriz.tesekkurler yardimlariniz icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337562 39 dakika önce, Serdar Ordahan said: park sensörünün arayüz modülü renkli ekranı desteklemiyormuş yeni modül 3000 TL civariymis kalsin dedim☺ ama otomatik park görüntüsü çıkıyor ben de anlamadım sıfırladı bir seyler yaptı servis değişen bir sey yok Benim araçtaki park sensörü modülünün fiyatı indirimsiz 550 TL, parçacıdan 450'ye falan alınır. Akşam evde bir kontrol edeyim, farklı ne tipleri var diye ama servisin cevabı beni de tatmin etmedi, sanki sallamışlar gibi. Olayın sony ile alakası yok bu arada, orası kesin. Aralık 30, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337563 1 dakika önce, Murat Kavuk said: Benim araçtaki park sensörü modülünün fiyatı indirimsiz 550 TL, parçacıdan 450'ye falan alınır. Akşam evde bir kontrol edeyim, farklı ne tipleri var diye ama servisin cevabı beni de tatmin etmedi, sanki sallamışlar gibi. daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı Murat Bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337564 6 dakika önce, Adil Şenbaş said: daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı Murat Bey hayır .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl comment_337565 Şimdi, Murat Kavuk said: hayır .. murat bey ekranın nasıl söküleceğini gösteren bir video var mı acaba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın